Bőrgyógyászat

A bőrgyógyászat olyan orvosi szakterület, amely a bőr, a köröm és a haj elváltozásaival, betegségeivel és azok gyógyításával foglalkozik. A bőr az emberi test első számú védvonala, ezért a megfelelő gondoskodás, odafigyelés rendkívül fontos.

Részben esztétikai szempontból, részben egészségügyi szempontból is jelentős szerepet játszik bőrünk egészségünk tekintetében. Életmódunk, étrendünk, lelkiállapotunk mind-mind nyomot hagynak bőrünkön. A bőrön észlelt elváltozások megvizsgálásával például időben felismerhető a bőrrák, ami napjainkban rendkívül fontos, hiszen az egész világon, így Magyarországon is folyamatosan növekszik a bőrrákos megbetegedések száma, részben a napozási szokások, részben az ózonréteg elvékonyodásának köszönhetően.

Bőrgyógyászati szolgáltatásaink:

borgyogyaszat2

 • Anyajegyszűrés: jó- és rosszindulatú anyajegyek, bőrdaganatok dermatoszkópos vizsgálata és szűrése.
  Mint minden szakorvosi tevékenységnél, a bőrgyógyászat esetén is a fontos a diagnózis. A szűrővizsgálattal még időben észrevehetjük a kóros elváltozásokat, és tehetünk is ellenük. Nem érdemes halogatni a szűrést.

 • Ráncfeltöltés hyaluronsavval.
  A Doktor24 Bőrgyógyászat szépészeti beavatkozásokat is végez. A ráncfeltöltés eltünteti az arcán és a nyakán megjelent ráncokat. A hyaluronsav hidratálja a bőrt, ami ettől feszesebb, fiatalosabb lesz, ráncai kisimulnak. Az eredmény tartós, a kezelés hatása akár egy év után is érezhető.

 • Acne betegség, rosacea, faggyútermelési zavarok komplex kezelése.
  Az acne az egyik leggyakoribb bőrgyógyászati probléma, amely főként kamaszkorban jelentkezik, de bármely életkorban felbukkanhat. A pórusok eltömődésének következtében pattanások jelentkeznek, ami ugyan az egészségre nem káros, de önbizalomhiányhoz, súlyos esetekben akár pszichés megbetegedésekhez is vezethet.

 • Haj- és körömbetegségek, hajhullás különböző formáinak kezelése.
  A haj és a köröm betegségeivel is foglalkozunk. A zsíros vagy éppen túl száraz haj, a korpásodás, sőt a hajhullás ellen is tehetünk. A körömelváltozások szintén kezelhetők.

 • Különféle bakteriális, vírusos, gombás bőrfertőzések kezelése.
  A bőr gombásodása a legelterjedtebb fertőző betegség. Szerencsére már rengeteg készítmény áll rendelkezésünkre, amelyekkel gátat vethetünk a fertőzés térnyerésének. Már egy néhányhetes kezelés is képes megszüntetni a tüneteket.

borgyogyaszat

Kérje díjmentes, személyre szabott ajánlatunkat!
Hol és hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?