logo mediall

A Doktor 24 cégcsoport 2015-ben bővítette szolgáltatási körét és MediAll néven új piacok felé nyitott az egészségügyi szektoron belül. A MediAll fő profilja az orvosi rendelők bérbeadása, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatások (recepció, call-center, marketing támogatás).


A MediAll rendelői széles ügyfélkörrel rendelkező egészségügyi központok (frekventált helyszíneken), amelyekben kiemelkedő szakmai referenciával rendelkező orvosok magánrendelése található. A MediAll rendelőiben működnek a WorCare Kft., Medicina B.M. Kft. és az Oxivit Kft. rendelései is, ezáltal a páciensek nem egyszerű magánrendeléseket vehetnek igénybe, hanem olyan egészségközpontok szolgáltatásait, ahol minden problémájukra megoldást találhatnak.

A MediAll törekszik arra, hogy megismerve a páciensek igényeit, fejlessze a Doktor 24 cégcsoport tagvállalatai által nyújtott szolgáltatásokat. Az újítás és a fejlődés szellemében folyamatosan kutatja és támogatja azokat az egészségügyi start-upokat, amelyek az ügyfelek és az ügyfélkiszolgálás érdekeit szolgálják.

További információ, érdeklődés: sales@doktor24.hu