Aranykártya

A non-stop gyermekorvos már havi 18.000,- forinttól! Tökéletes választás, a teljes körű gyors, elérhető és figyelmes magán gyermekorvosláshoz.

„Nem kell várni a különböző vizsgálatokra, egy-két nap alatt kapunk időpontot, és nem kell hosszan várakoznunk a rendelőben sem.”

NE ÁLLJ SORBA A LÁZAS GYERMEKKEL! Az éves Arany vagy Platinakártya tagsággal egész évben magas színvonalon, megfelelő idő és figyelem ráfordításával, türelmes, gondos gyermekorvosok segítik gyermeked gyógyulását.

A Svábhegyi Gyermekgyógyintézet Arany– és Platinakártya csomagjai a kisgyermekes családok mindennapjait igyekszik segíteni. Rendelőnkben hétköznap  várják gyermekorvosaink a kis pácienseket, akik az azonnali gyógyítás mellett tovább segítik a beteget a 20 különböző szakterület közül (például fül – orr – gégészet, ultrahang, kardiológia, ortopédia stb.) ahhoz a specialistához, amelyre a gyermeknek szüksége lehet. A kártya 19 különböző egészségpénztáron keresztül is fizethető, adó visszaigénylésének lehetőségével! Aranykártya csomag házhoz hívható gyermekorvosi szolgáltatással.

Az Aranykártya egy hónapra eső díja: 18.000 Ft
Éves díj: 216.000 Ft
Testvérkedvezmény: 10%

A kedvezmények és igénybe vehető szolgáltatásokról, a részletekért érdeklődj telefonon a 06 20 779 73 01-es telefonszámon!

 

Mit nyújt a Doktor24 Aranykártya szolgáltatás?

Milyen szoláltatások vehetők igénybe az Aranykártyával?
  • Ingyenes akut gyermekgyógyászati betegellátás a gyermek otthonában – havonta egy alkalommal – orvosilag indokolt esetekben –,  Budapesten és vonzáskörzetében. (Budapest területén kívül +100 Ft/km kiszállási díj oda-vissza). Minden nem akut (kényelmi), vagy a havi egy alkalmon felüli, betegellátás a gyermek otthonában, kedvezményesen, 18.000 Ft –ért vehető igénybe.
  • Várakozás nélkül, előzetesen egyeztetett időpont alapján általános gyermekgyógyászati ellátás korlátlan számban
  • Külön fenntartott helyek minden szakrendelésre a lehető legközelebbi időpontokra.
  • Non-stop csecsemő- és gyermekgyógyászati telefonos elérhetőség és szakmai tanácsadás.
  • Orvosilag indokolt esetben (az alapellátó kezelőorvos javaslata alapján) bármely szakterületén nyújtott orvosi konzultáció havi 1 alkalommal térítésmentes.
  • A szakorvosi konzultációhoz kapcsolódó kiegészítő vizsgálatok (pl.  ultrahang-vizsgálat, Prick-teszt, légzésfunkciós vizsgálatok, stb.) kedvezményes, 50%-os áron.
  • Igény esetén oltási, életmódbeli, táplálkozási (dietetikai) tanácsadás a gyermek részére térítésmentesen
  • Laborvizsgálatok külön térítésért.
  • Receptírás díjmentesen.

Az ARANYKÁRTYA szerződés a Svábhegyi Gyermekgyógyintézettel egy évre szól.

Árak és fizetési lehetőségek

Díja éves fizetés esetén 216.000 Ft,-

TESTVÉRKEDVEZNÉNY KETTŐ, VAGY TÖBB GYERMEK SZÁMÁRA IGÉNYELT KÁRTYÁK ESETÉN MINDENKOR ÉRVÉNYESÍTHETŐ 10%.

KÉRJÜK HÍVD MUNKATÁRSUNKAT A +06 20 779 7301 –ES TELEFONSZÁMON.

Orvosi ellátási körzetek

Ügyfélkártyás rendszerben folyamatos orvosi ellátás Budapest és vonzáskörzete:

Biatorbágy, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Vecsés, Gyál, Ecser, Dunaharaszti, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre.