Babakártya

A születéstől kapcsolatban
a gyermekorvossal, már
havi 21.000,- forintért. Magánrendelés keretében folyamatos gyermekorvos elérhetőség a nap 24 órájában!

NE ÁLLJ SORBA A LÁZAS GYERMEKKEL! Új, évente hosszabbítható, kedvezményeket tartalmazó kártyánk kifejezetten újszülötteknek, csecsemő- és kisdedkorú babáknak!

A BABAKÁRTYA olyan ügyfélkártyánk, amelyet kifejezetten újszülött és csecsemőkorú gyermekes szülők számára készítettünk 2 éves kor alatt.  Így a kórházból hazatérve, különösebb utánajárás nélkül mehet az otthonukba gyermekorvos. Nemcsak figyelemmel kísérjük a gyermek megfelelő fejlődését, nemcsak tanácsokkal látjuk el a szülőket és nemcsak abban segítünk, hogy a kötelező és ajánlott védőoltásokat megkapja a gyermek, hanem abban is, hogy ha kell, akkor megfelelő szakorvossal is konzultálhassanak. UH készülék segítségével vizsgáljuk meg 6 hetes korban a csípőket, kutacson keresztül a központi idegrendszert, valamint a babapocakot. Szükség esetén kedvezményes áron biztosított kiegészítő diagnosztikus vizsgálatokkal, akár érzéstelenítés mellett végzett vérvétellel járó laborvizsgálatokkal biztosítjuk a pontos diagnózist, és gondos kontrollokkal követjük a gyermeket a teljes gyógyulásig.

A Babakártya havi díja: 21.000 Ft
Éves díja: 252.000 Ft
Testvérkedvezmény: 10%

A kedvezmények és igénybe vehető szolgáltatásokról, a részletekért érdeklődj telefonon a 06 20 779 73 01-es telefonszámon!

 

Mit nyújt a Doktor24 Babakártya szolgűltatás?

Milyen szoláltatások vehetők igénybe az Babakártyával?
 • Ingyenes első vizit közvetlenül a hazatérés után
 • Teljes test UH 6 hetes korban
 • Ingyenes akut gyermekgyógyászati betegellátás a gyermek otthonában – havonta egy alkalommal – orvosilag indokolt esetekben –, Budapesten és vonzáskörzetében*. (Budapest területén kívül +100 Ft/km kiszállási díj oda-vissza). Minden nem akut (kényelmi), vagy a havi egy alkalmon felüli, betegellátás a gyermek otthonában, kedvezményesen, 18.000 Ft – ért vehető igénybe.
 • Várakozás nélkül, előzetesen kiemelt ügyfél kapcsolattartó kollégánkkal egyeztetett időpont alapján általános gyermekgyógyászati ellátás korlátlan számban
 • Külön fenntartott helyek minden szakrendelésre a lehető legközelebbi időpontokra.
 • Non-stop csecsemő- és gyermekgyógyászati telefonos elérhetőség és szakmai tanácsadás.
 • Orvosilag indokolt esetben (az alapellátó kezelőorvos javaslata alapján), a Svábhegy Plusz Kft. bármely szakterületén nyújtott orvosi konzultáció havi 1 alkalommal térítésmentes.
 • A szakorvosi konzultációhoz kapcsolódó kiegészítő vizsgálatok (pl.  ultrahang-vizsgálat, Prick-teszt, hallásvizsgálat, stb.) kedvezményes, 50%-os áron.
 • Igény esetén oltási, életmódbeli, táplálkozási (dietetikai) tanácsadás a gyermek részére térítésmentesen.
 • Laborvizsgálatok külön térítésért.
 • Receptírás díjmentesen.

További információk: +36 20 779 73 01

 

Árak és fizetési lehetőségek

BABAKÁRTYA szerződés a Svábhegyi Gyermekgyógyintézettel egy évre szól.

Éves díja: 252.000 Ft

TESTVÉRKEDVEZNÉNY KETTŐ, VAGY TÖBB GYERMEK SZÁMÁRA IGÉNYELT KÁRTYÁK ESETÉN MINDENKOR ÉRVÉNYESÍTHETŐ!

A kedvezmény mértéke: 10%

KÉRJÜK HÍVD MUNKATÁRSUNKAT A +06 20 779 7301 –ES TELEFONSZÁMON.

24 órás orvosi ellátási körzetek

2. Ügyfélkártyás rendszerben folyamatos orvosi ellátás Budapest és vonzáskörzete:

Biatorbágy, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Vecsés, Gyál, Ecser, Dunaharaszti, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre.