Doktor24 Gyermekkártyák

Válaszd ki gyermekkártyáink közül a számodra legmegfelelőbbet és szakorvosaink gondoskodnak gyermekedről egy teljes éven át!

TUDJ MEG TÖBBET

Magánrendelés keretében folyamatos gyermekorvos elérhetőség. Kiemelt kapcsolattartó gondoskodik gyermeked ellátásának megszervezéséről! Megtervezhető segítség, akár hétvégén is!

Kiemelt kapcsolattartó a gyors és rugalmas ügyintézésért!

Mindhárom gyermekkártyához dedikált kapcsolattartót biztosítunk, aki a következőkben lesz segítségedre:

 • Hétfőtől-péntekig 8-16 óráig egy külön vonalon áll rendelkezésre. 16 óra után az ügyfélszolgálati telefonszámon tudsz kapcsolatba lépni velünk.
 • Egykapus rendszerben, csak vele leszel kapcsolatban, ő fogja megszervezni a szükséges vizsgálatokat helyetted.
 • Az adminisztratív feladatok elvégzése (kártyaigénylés folyamatának menedzselése, szerződések előkészítése, stb.)
 • Receptírás
 • Igazolások kiállítása

 

Miért válaszd a Doktor24 Gyermekkártya szolgáltatását?

MIT JELENT A DOKTOR24 GYERMEKKÁRTYA?

Éves gyermekkártyáinkkal előre gondoskodhatsz gyermeked gyógyulásáról!

Doktor24 Gyermekkártya tagsággal egész évben magas színvonalon, megfelelő idő és figyelem ráfordításával, türelmes gyermekorvosokkal várunk.

A Doktor24 gyermekkártya csomagjai a kisgyermekes családok mindennapjait igyekszik segíteni. Rendelőnkben hétköznap várják gyermekorvosaink a kis pácienseket, akik az azonnali gyógyítás mellett tovább segítik a beteget a 20 különböző szakterület közül (pl. fül – orr – gégészet, ultrahang, kardiológia, ortopédia, bőrgyógyászat stb.) ahhoz a specialistához, amelyre a gyermeknek szüksége lehet.

A kártya 19 különböző egészségpénztáron keresztül is fizethető, adó visszaigénylésének lehetőségével!

 

MILYEN KIEMELT SZOLGÁLTATÁSOKAT NYÚJTANAK A GYERMEKKÁRTYÁK?

Ha nincs idő várni…Doktor24 EXPRESS!

Veled is előfordult már, hogy azonnali orvosi ellátásra volt szükséged? Ilyenkor a legfontosabb, hogy minél hamarabb orvoshoz kerüljünk! Akár egy kisebb háztartási balesetről, hirtelen fellépő fájdalomról, vagy allergiás reakcióról van szó. Ezért hoztuk létre a Doktor24 Expresst, ahol már 1 éves kortól látunk el gyermekeket is. Az EXPRESS szolgáltatás mindhárom gyermekkártyánkban elérhető!

Ha szeretnéd, hogy gyermekedet otthon vizsgálják meg…választhatod azt otthoni betegellátást!

Az otthoni betegellátás szolgáltatásunkkal nem kell sorban állnod a beteg, lázas gyermekkel. Munkanapokon és hétvégén is 0-24 óráig áll rendelkezésre a kijáró gyermekorvosunk.

Ha gyermekednek általános gyermekorvosra van szüksége….mi korlátlan lehetőséget biztosítunk!

Mindhárom gyermekkártya esetében, korlátlanul, díjmentesen ellátjuk gyereked az általános csecsemő és gyermekorvosi vizsgálatokon.

Ha egészségügyi kérdés merül fel…

Nem tudod mit tegyél, vagy bizonytalan vagy egy gyógyszer adagolását illetően?  Hívd non-stop tanácsadásunkat, ahol válaszolnak kérdéseidre.

 • *az express.doktor24.hu weboldalon feltűntetett ellátási lista szerint
 • ** ellátási körzetek: Biatorbágy, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Vecsés, Gyál, Ecser, Dunaharaszti, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre.

Hogyan igényelhetek Doktor24 gyermekkártyát?

Amennyiben szeretnél éves gyermekkártya szolgáltatásra szerződést kötni kérünk, hogy hívd az alábbi telefonszámot, vagy az ÉRDEKLŐDÖM gombra kattintva töltsd ki űrlapunkat, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot!

További tudnivalók

MIKORTÓL ÉL A SZERZŐDÉSEM?

A gyermekkártya életbe lépése akkor történik meg, amikor az aláírt szerződést megkapjuk, és a szolgáltatás ellenértéke (éves vagy féléves) díj is kifizetésre került.

FIZETÉSI GYAKORISÁGOK

Az éves gyermekkártya díját éves vagy féléves gyakorisággal tudod rendezni. Éves díjfizetés esetén 5 % kedvezményt biztosítunk

Éves díj:

Féléves díj:

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A kártya ellenértékét személyesen a Doktor24 Cityzen Egészségközpontban vagy a Doktor24 Multiklinikán
tudod befizetni:

 • készpénzben
 • bankkártyával
 • egészségpénztári kártyával

Ha a díj fizetését online szeretnéd megtenni, kiállítunk egy díjbekérőt, melynek alapján el tudod indítani az utalást.

ORVOSI ELLÁTÁSI KÖRZETEK

Otthoni betegellátás Budapesten a szerződés szerint meghatározott alkalommal.
Otthoni betegellátás a meghatározott településeken: + 200,-Ft/km

 • Biatorbágy, Dunakeszi, Fót, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Vecsés, Gyál, Ecser, Dunaharaszti, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Érd, Diósd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi, Remeteszőlős, Nagykovácsi, Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre.

 

Megszakítás