Komplex vállalati egészségügyi megoldások HR igényekre szabva

A Doktor24 Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatója. Ügyfeleink között a legnagyobb vállalatoktól a pár fős kisvállalkozásokig minden típusú cég megtalálható – már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül.

Spóroljon időt és munkát!

Ügyfélkapunk használatával minimálisra csökkennek a munkáltató adminisztratív terhei.
Az ellátást úgy szervezzük meg, hogy a munkatársai számára a lehető legrövidebb munkaidő-kiesést okozzuk, igény esetén helyszíni kitelepüléssel is.

AMIT KÍNÁLUNK

Foglalkozás – egészségügyi vizsgálat

Szemészeti vizsgálat

Elsősegélynyújtási tanfolyam

Munka- és tűzvédelmi tanfolyam

Eszközök a munkaerő
megszerzésére és megtartására

Partnereinkkel együttműködve kínálunk juttatásként adható biztosítási és szűrőcsomagokat. A felmérések szerint ez a második legnépszerűbb juttatási forma a munkavállalók körében; segítségével erősíthető az elköteleződésük, csökkenthető a fluktuáció.

Menedzserszűrés

Biztosítás

Átalánydíjas szolgáltatások

Vállalati egészségprogramok

További szolgáltatásaink

A fentieken kívül széles szolgáltatási palettával támogatjuk vállalati ügyfeleink sikerességét:

Részletekért érdeklődjön munkatársainknál
a sales@doktor24.hu e-mail címen,
vagy a +36 70 656 9644
telefonszámon!

Slide Nabeel Mcgregor Gyorsan és egyszerűen tudok foglalni időpontot dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat. Slide

Bemutatkozik a Doktor24 - Miért
válassza a Doktor24-et
egészségügyi partneréül?

A Doktor24 Magyarország egyik piacvezető egészségügyi és foglalkozás-egészségügyi magánszolgáltatója. Több, mint 500 kiváló szakemberrel 35 szakterületen, 6 helyszínen, 90 rendelőben kínál alap járó- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek, valamint vállalati ügyfeleinknek is – mindezt elérhető áron, akár biztosítási formában, barátságos környezetben és olyan szervezéssel, hogy minden ügyfélre a legkevesebb várakozási idő és a legtöbb figyelem jusson. Empatikus szakorvosai egymással szorosan együttműködve, elhivatottak abban, hogy a legjobb ellátást nyújtsák, akár összetett problémák esetén is.

HELYSZÍNEINK