COVID UTÁNI GONDOSKODÁS CSOMAG GYERMEKEKNEK

Ne bízd a véletlenre gyermeked egészségét!

A koronavírus hatásai egyénileg nagyon eltérőek lehetnek az egészségre gyakorolt hatás tekintetében, függetlenül attól, hogy enyhe vagy súlyos tünetekkel zajlott-e a fertőzés. Különösen fontos odafigyelni a test jelzéseire, ugyanis a fertőzés okozta szövődmények hosszabb ideig is lappanghatnak a szervezetben.

Ha ezek a szövődmények felderítetlenül maradnak, akkor a Covidon átesett gyerekek akár olyan tartósabb egészségkárosodást is szenvedhetnek, amelyek a legtöbb esetben egyszerű vizsgálatokkal megelőzhetőek lettek volna.

A teljes felépüléshez vezető úton az első lépés gyermekek esetében is a szervezet egészségi állapotának felmérése, illetve annak megállapítása, hogy a vírus hagyott-e maga után olyan testi szövődményt, ami akadályozhatja a teljes gyógyulást.

22 000 Ft

Doktor24 Cityzen Egészségközpont
1134 Budapest, Váci út 37.  I.emelet

Doktor24 Multiklinika
1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.

Nagylabor: Teljes vérkép, vércukor, süllyedés, TSH, LDL- Koleszterin, HDL- Koleszterin, összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, Gamma GT, alk.foszfatáz, billirubin, Na, K, Mg, összfehérje, Albumin, vas, ferritin, transzferrin, teljes vizeletvizsgálat +üledék, D-dimer, Troponin – szívizom károsodás vizsgálata (TnT), C reaktív fehérje (CRP), Vörösvértest süllyedési sebesség (We), Kreatin-kináz (CK), CK-MB – Kreatin-Kináz-MB
Laktat-dehidrogenaz (LDH)

Az eredményeket belgyógyász szakembereink részletesen értékelik, szükség esetén írásbeli javaslatokat tesznek további vizsgálatokra.

SZŰRŐCSOMAG IDŐPONTFOGLALÁS