COVID UTÁNI KIEMELT FIGYELEM CSOMAG

Tegyél tudatosan a teljes felépüléséért!

Az alap szűréseken túl azokat a vizsgálatokat is érdemes elvégeztetni, amelyek a szövődmények legnagyobb kockázattal bíró területeit derítik fel. Minimum 3 héttel a fertőzést igazoló mintavételt követően, legalább 5 napja láztalan és tünetmentes pácienseinknél laborvizsgálattal és alapos belgyógyászati szakorvosi vizsgálattal ellenőrizzük a rizikófaktor értékeket.

Ez a laborvizsgálat komplex tájékoztatást ad az esetleges véralvadási problémákról, a szív- és érrendszer érintettségéről, valamint a szervezet általános állapotáról is.

Végül komplex egészségkonzultáció keretében, gyakorlott szakembereink mérik fel, hogy a vírus a testen túl hagyott e olyan feldolgozásra váró lelki nyomot, ami a gyógyulás és a teljes élet útjában állhat.

49 000 Ft

Doktor24 Cityzen Egészségközpont
1134 Budapest, Váci út 37.  I.emelet

Doktor24 Multiklinika
1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.

Nagylabor: Teljes vérkép, vércukor, süllyedés, TSH, LDL- Koleszterin, HDL- Koleszterin, összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, Gamma GT, alk.foszfatáz, billirubin, Na, K, Mg, összfehérje, Albumin, vas, ferritin, transzferrin, teljes vizeletvizsgálat +üledék, D-dimer, Troponin – szívizom károsodás vizsgálata (TnT), C reaktív fehérje (CRP), Vörösvértest süllyedési sebesség (We), Kreatin-kináz (CK), CK-MB – Kreatin-Kináz-MB
Laktat-dehidrogenaz (LDH)

Az eredményeket belgyógyász szakembereink részletesen értékelik, szükség esetén írásbeli javaslatokat tesznek további vizsgálatokra.

A szív elektromos tevékenységét papírszalagra rajzolt görbék formájában jeleníti meg. Vizsgálható vele a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül.

A pulzoximéter egy rendkívül egyszerű, általában kis méretű, műanyag borítású diagnosztikai eszköz, melyet az ujjára csíptetve tud használni a páciens. Segítségével gyorsan és könnyedén mérhető a vér oxigéntelítettsége és az aktuális pulzus.

Az eredményeket belgyógyász szakembereink személyesen értékelik, szükség esetén javaslatokat tesznek további vizsgálatokra, illetve orvosi összefoglaló szakvéleményt készítenek

SZŰRŐCSOMAG IDŐPONTFOGLALÁS