Palyazat Palyazat

Kedvezmények februári Rákmegelőzés világnap alkalmából!

A rákbetegségek korai felismerése életet menthet! Ezért fontos a szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel, amit a Doktor24 februárban számos kedvezménnyel támogat

Tudj meg többet

A rendszeres szűrési vizsgálatok  és a tumormarkerek ellenőrzése  segíthet az időben történő diagnózisban és kezelésben, ami kulcsfontosságú lehet a betegség kimenetelének javításában.

Mammográfiai szűrés KEDVEZMÉNYES ÁR: 20.000 Ft (28.000 Ft helyett)

35 év felett évente ajánlott a szűrés, a mellrák az egyik leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés, de időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

Nőgyógyászati szakvizsgálat AJÁNDÉK citológiával: 35.000 Ft

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat, segít a betegségek korai diagnosztizálásában. A méhnyakrákszűrés a korai méhnyakrák, valamint a rákmegelőző állapotok felismerését teszi lehetővé.

Női tumormarker laborcsomag BEVEZETŐ áron 17.900 Ft

A csomag tartalma: CEA, CA 19-9, CA-125, CA 15-3

Az igazán kényes és kellemetlen problémákat a Doktor24 nyugodt, diszkrét környezetben, minimális várakozási idő mellett igyekszik fájdalommentesen és megnyugtatóan gyógyítani.

Proktológia magán szakrendelés és sebészet

Prosztatarákszűrés AJÁNDÉK PSA méréssel 35.000 Ft

Férfiaknál kiemelt fontosságú a prosztatarák szűrése, a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás diagnosztikája és kezelése. A szűrés a prosztatspecifikus antigén mérésből (PSA) + urológiai szakvizsgálatból (tapintásos vizsgálat) állA 40 éves kor felett ajánlott rendszeres prosztatarákszűrés, kétféle vizsgálatot jelenthet: egy vérvétel segítségével elvégzett prosztataspecifikus antigén mérést, amely képes jelezni a rák veszélyét (PSA) és egy tapintásos prosztata vizsgálatot, amely a hiedelmekkel ellentétben gyors, és nem jár erős fájdalommal.

Erre a vizsgálatra ügyfélszolgálaton keresztül történik az időpontfoglalás!

Férfi tumormarker csomag BEVEZETŐ áron 12.900 Ft

A csomag tartalma: CEA, CA 19-9, PSA

A vastagbéldaganat korai felismerése kulcsfontosságú a sikeres kezelés szempontjából. A hosszú, tünetmentes korai szakasz kiváló esélyt ad arra, hogy évente végzett szűrővizsgálattal időben kiderüljön a probléma.

A vastagbéldaganat az egyik vezető halálozási ok Magyarországon, mivel a betegség a korai szakaszában tünet- és fájdalommentes, így akár éveken keresztül észrevétlen maradhat. A rendszeres szűrővizsgálatok, lehetővé teszik az orvosok számára, hogy időben észleljék a daganatot, még mielőtt tünetek jelentkeznének.

Vastagbéldaganat szűrő csomag BEVEZETŐ ÁRON 29.900 Ft

A csomag tartalma: M2-PK marker, Calprest NG Eurospital (Calprotectin mennyiségi vizsgálat), székletvér, CRP, Vérkép (quant.+5 diff qual.), LDH

Iratkozz fel hírvelelünkre, hogy elsőkézből értesülj kedvezményeinkről és újdonságainkról!

 

Hírlevél

Megszakítás