Ismerd meg emésztőrendszered állapotát!

Endoszkópos vizsgálataink, a kolonoszkópia és gasztroszkópia  kulcsfontosságúak a tápcsatorna elváltozásainak felismerésében.

Tudj meg többet

Kiszűrhetőek többek között a gyakori és egyre fiatalabb korosztályt is érintő rosszindulatú vastagbéldaganatok, melyek az esetek többségében jóindulatú bélpolipokból alakulnak ki. A korai felismerés életmentő lehet! 

Kolonoszkópia (vastagbéltükrözés) ajánlatok június 30-ig:

A béldaganatok előfordulása igen gyakori Magyarországon, és egyre fiatalabb korosztályt érint. Ezért is ajánlott 45-50 év felett a rendszeres endoszkópos rákszűrés, amelynek előnye, hogy a vastagbélpolipok időben felfedezhetők és a vizsgálat során el is távolíthatók. A rutinszerűen és gyorsan elvégezhető vizsgálatainkat konkrét egészségügyi problémák kivizsgálására és szűrésre is ajánljuk

Az alábbi panaszok előfordulása esetén ne halogassuk a vizsgálatot!

 • bizonytalan hasi fájdalmak
 • puffadás
 • a székelési szokások megváltozása
 • rossz közérzet
 • émelygés
 • véres széklet
 • hasmenés és székrekedés váltakozása
 • vérszegénység

AJÁNDÉK LABORVIZSGÁLAT + EKG ALTATÁSOS VIZSGÁLAT ELŐTT
Amennyiben altatásban kéri a koloszkópiát, a vizsgálatot megelőző kötelező labor + EKG AJÁNDÉK! Értéke 14.400 Ft
Kolonoszkópiára már online is bejelentkezhetsz! Online foglalás esetén munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy a szükséges információkat átadja!

PÁROS VIZSGÁLATI KEDVEZMÉNY ALTATÁSOS VIZSGÁLAT ELŐTT
Gyertek párban! Amennyiben két főre foglaltok altatásos vizsgálatot, az azt megelőző kötelező laborvizsgálat, EKG és mellkasröntgen* AJÁNDÉK! Értéke 29.400 Ft/fő

*A mellkasröntgen 50 éves kor felett szükséges, illetve dohányzó páciens esetén 30 éves kortól.

A páros vizsgálat foglalásához hívd ügyfélszolgálatunkat, és kollégánknak mondd a „PÁROS” KÓDOT!

Gasztroszkópia (gyomortükrözés) ajánlatok június 30-ig:

A gasztroszkópia alkalmazható fekélyek, gyulladások, polipok, daganatok, illetve reflux betegség diagnosztizálására, valamint vérzések, hasi fájdalmak okának felderítésére.
Az alábbi panaszok előfordulása esetén ne halogasd a vizsgálatot!

• felhasi panaszok
• puffadás
• savas felböfögés
• refluxos panaszok
• hányinger
• hányás, hasmenés
• fogyás
• étvágytalanság
• korai teltségérzés
• nyelési zavarok

SORON KíVÜLI VIZSGÁLATI LEHETŐSÉG!

Soron kívüli vizsgálati lehetőséget biztosítunk 48 órán belül munkanapokon*! Mikor lehet igénybe venni?
1. Ha háziorvosoddal vagy belgyógyászoddal már konzultáltál és kaptál javaslatot a vizsgálatra és nem szeretnél hosszú várólistát kivárni.
2. Amennyiben tüneteid miatt aggódsz, jelentkezhetsz a vizsgálatra, amely egy konzultációval kezdődik majd.

*A soron kívüli vizsgálatot altatásban nem tudjuk elvégezni. A vizsgálat előtt 6 órás éhezés szükséges. Időpontért hívd ügyfélszolgálatunkat!

AJÁNDÉK LABORVIZSGÁLAT + EKG ALTATÁSOS VIZSGÁLAT ELŐTT
Amennyiben altatásban kéred a gasztroszkópiát, a vizsgálatot megelőző kötelező labor + EKG AJÁNDÉK! Értéke 14.400 Ft

PÁROS VIZSGÁLATI KEDVEZMÉNY ALTATÁSOS VIZSGÁLAT ELŐTT

Gyertek párban! Amennyiben két főre foglaltok altatásos vizsgálatot, az azt megelőző kötelező laborvizsgálat, EKG és mellkasröntgen* AJÁNDÉK! Értéke 29.400 Ft/fő

*A mellkasröntgen 50 éves kor felett szükséges, illetve dohányzó páciens esetén 30 éves kortól.
A páros vizsgálat foglalásához hívd ügyfélszolgálatunkat, és kollégánknak mondd a „PÁROS” KÓDOT!

MEGHOSSZABBÍTVA! ISMERD MEG SZERVEZETED ÁLLAPOTÁT, MELYET MOST BŐVÍTETT KEDVEZMÉNYEKKEL TÁMOGATUNK!

ÚJ SPRING START CSOMAGJAINK

A téltől lemerült szervezetnek kell a támogatás. Első lépésben ismerd meg egészségi állapotodat! A csomagok célja, hogy  általános képet kaphass az egészséged állapotáról és már az első jeleknél, az akár még panaszt sem okozó stádiumban felfedezhessük a betegségeket.

SPRING START alap csomag kedvezményesen:

 • belgyógyászati szakvizsgálat nyugalmi EKG-val + kis labor csomag (tartalma: teljes vérkép, koleszterin, vörösvértest-süllyedés, vércukor)
  35.000 Ft (eredeti ára 42.800 Ft)

SPRING EXTRA csomag kedvezményesen:

 • belgyógyászati szakvizsgálat nyugalmi EKG-val + komplex nagy labor csomag (tartalma: Teljes vérkép, Süllyedés, Ionok (Na, K, Mg), Vércukor, Koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Triglicerid, Kreatinin (+eGFR), Karbamid, GOT, GPT, GGT, ALP, Bilirubin, Húgysav, Összfehérje, Albumin, Vas, Transzferrin, Ferritin, CRP, TSH, Általános vizelet vizsgálat
  39.900 Ft (eredeti ára 57.800 Ft)

A nyugalmi EKG-val megállapítható a percenkénti szívverések száma, szabályossága és a szív ingerképzése. Feltárja a ritmuszavarokat, az ingervezetési problémákat, a szív esetleges károsodását és a szívizom oxigénellátási gondjait. A leletek kiértékelése után belgyógyász szakorvosunk szükség szerint további diagnosztikai, laboratóriumi, valamint szakorvosi vizsgálatokat javasol.

Időpontfoglalásért hívd ügyfélszolgálatunkat!

ÚJ, TAVASZI BŐRGYÓGYÁSZATI KEDVEZMÉNYEINK!

Melanóma & bőrgyógyászati szűrés KEDVEZMÉNYES ÁRON

 • 29.900 Ft (35.000 Ft helyett)

Jönnek az első napsugarak, itt az ideje a bőr alapos átvizsgálásának tetőtől-talpig! A kedvezményes szűrővizsgálatot dr. Hussein Ahed bőrgyógyász szakorvosunkunk végzi. Szűrővizsgálatunk egyik fő célja, hogy időben felismerjük a bőr elváltozásait, különösen azokat, amelyekből később esetleg melanóma alakulhat ki.

Amennyiben a felfedezett bőrelváltozások sebészi beavatkozást igényelnek, a Doktor24 klinikáin 9 sebész szakorvosunk áll rendelkezésre, hogy a bőrelváltozásokat gyorsan és szakszerűen eltávolítsa!

A Rákmegelőzés Világnapja alkalmából indított szűrési kedvezményeink sokakat aktviziáltak. Ez azt is jelenti, hogy számos páciensünket, akiknél eltérés mutatkozott az eredményekben, már el tudtuk indítani a gyógyulás útján, ezért akciónkat május 31-ig meghosszabbítottuk!

Mammográfiai szűrés KEDVEZMÉNYES ÁR: 21.900 Ft (28.000 Ft helyett)

35 év felett évente ajánlott a szűrés, a mellrák az egyik leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés, de időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

 

Iratkozz fel hírvelelünkre, hogy elsőkézből értesülj kedvezményeinkről és újdonságainkról!

 

Hírlevél

Palyazat Palyazat
Megszakítás