Palyazat Palyazat

Tedd meg a tavaszi megújulás első lépéseit!

A szűrési kampányaink hatására sokan eljöttek intézményünkbe.
A vizsgálatok számos páciensünknél sajnos pozitív eredményt hoztak. Ezért a kedvezményeket április végéig meghosszabbítottuk és újakkal egészítettük ki!

Tudj meg többet

MEGHOSSZABBÍTVA ÁPRILISBAN IS! ISMERD MEG SZERVEZETED ÁLLAPOTÁT, MELYET MOST BŐVÍTETT KEDVEZMÉNYEKKEL TÁMOGATUNK!

ÚJ SPRING START CSOMAGJAINK

A téltől lemerült szervezetnek kell a támogatás. Első lépésben ismerd meg egészségi állapotodat! A csomagok célja, hogy  általános képet kaphass az egészséged állapotáról és már az első jeleknél, az akár még panaszt sem okozó stádiumban felfedezhessük a betegségeket.

SPRING START alap csomag kedvezményesen:

  • belgyógyászati szakvizsgálat nyugalmi EKG-val + kis labor csomag (tartalma: teljes vérkép, koleszterin, vörösvértest-süllyedés, vércukor)
    35.000 Ft (eredeti ára 42.800 Ft)

SPRING EXTRA csomag kedvezményesen:

  • belgyógyászati szakvizsgálat nyugalmi EKG-val + komplex nagy labor csomag (tartalma: Teljes vérkép, Süllyedés, Ionok (Na, K, Mg), Vércukor, Koleszterin, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, Triglicerid, Kreatinin (+eGFR), Karbamid, GOT, GPT, GGT, ALP, Bilirubin, Húgysav, Összfehérje, Albumin, Vas, Transzferrin, Ferritin, CRP, TSH, Általános vizelet vizsgálat
    39.900 Ft (eredeti ára 57.800 Ft)

A nyugalmi EKG-val megállapítható a percenkénti szívverések száma, szabályossága és a szív ingerképzése. Feltárja a ritmuszavarokat, az ingervezetési problémákat, a szív esetleges károsodását és a szívizom oxigénellátási gondjait. A leletek kiértékelése után belgyógyász szakorvosunk szükség szerint további diagnosztikai, laboratóriumi, valamint szakorvosi vizsgálatokat javasol.

Időpontfoglalásért hívd ügyfélszolgálatunkat!

ÚJ, TAVASZI BŐRGYÓGYÁSZATI KEDVEZMÉNYEINK!

Melanóma & bőrgyógyászati szűrés KEDVEZMÉNYES ÁRON

  • 25.000 Ft (35.000 Ft helyett)

Jönnek az első napsugarak, itt az ideje a bőr alapos átvizsgálásának tetőtől-talpig! A kedvezményes szűrővizsgálatot dr. Hussein Ahed bőrgyógyász szakorvosunkunk végzi. Szűrővizsgálatunk egyik fő célja, hogy időben felismerjük a bőr elváltozásait, különösen azokat, amelyekből később esetleg melanóma alakulhat ki.

Amennyiben a felfedezett bőrelváltozások sebészi beavatkozást igényelnek, a Doktor24 klinikáin 9 sebész szakorvosunk áll rendelkezésre, hogy a bőrelváltozásokat gyorsan és szakszerűen eltávolítsa!

A Rákmegelőzés Világnapja alkalmából indított szűrési kedvezményeink sokakat aktviziáltak. Ez azt is jelenti, hogy számos páciensünket, akiknél eltérés mutatkozott az eredményekben, már el tudtuk indítani a gyógyulás útján, ezért akciónkat MÁRCIUS 31-ig meghosszabbítottuk!

Mammográfiai szűrés KEDVEZMÉNYES ÁR: 20.000 Ft (28.000 Ft helyett)

35 év felett évente ajánlott a szűrés, a mellrák az egyik leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés, de időben felfedezve jó eséllyel gyógyítható.

Nőgyógyászati szakvizsgálat AJÁNDÉK citológiával: 35.000 Ft

A rendszeres nőgyógyászati vizsgálat, segít a betegségek korai diagnosztizálásában. A méhnyakrákszűrés a korai méhnyakrák, valamint a rákmegelőző állapotok felismerését teszi lehetővé.

Női tumormarker laborcsomag BEVEZETŐ áron 17.900 Ft

A csomag tartalma: CEA, CA 19-9, CA-125, CA 15-3

Az igazán kényes és kellemetlen problémákat a Doktor24 nyugodt, diszkrét környezetben, minimális várakozási idő mellett igyekszik fájdalommentesen és megnyugtatóan gyógyítani.

Proktológia magán szakrendelés és sebészet

Prosztatarákszűrés AJÁNDÉK PSA méréssel 35.000 Ft

Férfiaknál kiemelt fontosságú a prosztatarák szűrése, a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás diagnosztikája és kezelése. A szűrés a prosztatspecifikus antigén mérésből (PSA) + urológiai szakvizsgálatból (tapintásos vizsgálat) állA 40 éves kor felett ajánlott rendszeres prosztatarákszűrés, kétféle vizsgálatot jelenthet: egy vérvétel segítségével elvégzett prosztataspecifikus antigén mérést, amely képes jelezni a rák veszélyét (PSA) és egy tapintásos prosztata vizsgálatot, amely a hiedelmekkel ellentétben gyors, és nem jár erős fájdalommal.

Erre a vizsgálatra ügyfélszolgálaton keresztül történik az időpontfoglalás!

Férfi tumormarker csomag BEVEZETŐ áron 12.900 Ft

A csomag tartalma: CEA, CA 19-9, PSA

A vastagbéldaganat korai felismerése kulcsfontosságú a sikeres kezelés szempontjából. A hosszú, tünetmentes korai szakasz kiváló esélyt ad arra, hogy évente végzett szűrővizsgálattal időben kiderüljön a probléma.

A vastagbéldaganat az egyik vezető halálozási ok Magyarországon, mivel a betegség a korai szakaszában tünet- és fájdalommentes, így akár éveken keresztül észrevétlen maradhat. A rendszeres szűrővizsgálatok, lehetővé teszik az orvosok számára, hogy időben észleljék a daganatot, még mielőtt tünetek jelentkeznének.

Vastagbéldaganat szűrő csomag BEVEZETŐ ÁRON 29.900 Ft

A csomag tartalma: M2-PK marker, Calprest NG Eurospital (Calprotectin mennyiségi vizsgálat), székletvér, CRP, Vérkép (quant.+5 diff qual.), LDH

Iratkozz fel hírvelelünkre, hogy elsőkézből értesülj kedvezményeinkről és újdonságainkról!

 

Hírlevél

Megszakítás