Millió lépés az életért 2.0

– A Szív útja program

A Doktor24 is csatlakozott a Millió lépés az életért 2.0 – A Szív útja program támogatói közé. A Millió lépés olyan társadalmi célú egészségkampány, amelyben egy kihívásra invitálunk benneteket.

Csak az első lépés nehéz, de megéri a szíved egészségéért! Tarts velünk tíz héten át, és mire egyénileg vagy csapatban eléred az egymillió lépést, a rendszeres mozgás már a mindennapjaid része lesz a rendszeres mozgás. 

Csak az első lépés nehéz, de megéri a szíved egészségéért!

Tarts velünk tíz héten át, és mire egyénileg vagy csapatban eléred az egymillió lépést, a rendszeres mozgás már a mindennapjaid része lesz a rendszeres mozgás. Nincs szükség élsportolói csúcsteljesítményre; ehhez  csak te kellesz,  a telefonod, és az első lépések. A programot sétálva, futva, vagy 60 másik mozgásformával is teljesítheted. Itt az Egymillió Lépés Az Életért, a Magyar Szervátültetettek Szövetségének kezdeményezése, a Doktor24 támogatásával.

Mit nyerhetsz?

Egészségben eltöltött hosszú éveket, erős immunrendszert és kiváló közérzetet. Emellett értékes nyeremények várnak rád! Tarts velünk!

A Doktor24 az október 3-i hét kiemelt támogatója!

 

Hogyan vehetsz részt a programban?

A regisztrációt csak az applikláción keresztül lehet elvégezni. Add meg a nevedet, az email címedet és egy jelszót, illetve válassz egy becenevet, amit feltüntetünk majd a mindenki által látható eredmény-táblákban. Ezen kívül válassz egy ligát, majd add meg a nemedet, életkorodat és a megyédet, hogy részt vehessél az ezen kategóriák szerint is létrehozott egyedi versenyekben. A regisztráció ingyenes, de lehetőséged van a nehéz körülmények között élő szervátültetett gyermekek és felnőttek megsegítését támogatni különböző összegekkel. Végül pedig fogadd el az Adatkezelési feltételeket. Kérjük feltétlen ügyelj arra, hogy a regisztrációnál felesleges szóközök ne legyenek az e-mail címed előtt és után!

Töltsd le az ingyenes appot, regisztrálj és nyerj!

A verseny
A 2022-es Millió lépés az életért 2.0 – A Szív útja kihívás egy társadalmi célú egészség kampány, amelyben megismerjük a szív- és érrendszer működését, betegségeinek megelőzését, a szívátültetés történetét, miközben 10 héten át mozogva fittebbek, egészségesebbek leszünk. A Magyar Szervátültetettek Szövetsége ingyenes programját a Magyar Kardiológusok és a Magyar Hypertonia Társaság támogatja.

Mit kell tennem?
A 2022. szeptember 26-án induló 10 hetes kihíváshoz nem kell mást tenni, mint letölteni a Milliólépés 2.0 okostelefonos applikációt, majd pedig csak mozogni. A telefon vagy a hozzá csatlakoztatott okoseszköz automatikusan méri a megtett lépéseket, de lehetőség van arra is, hogy több mint 60 mozgásformát közvetlenül rögzítsünk.
A kihívást egyénileg vagy 5 fős csapatokban lehet teljesíteni. Az applikáció segítségével pedig térképen követhetjük a virtuális utazásunkat. A 10 hetes kihívás során a teljes magyarországi Kék Túra útvonalat lehet majd bejárni.

 

 

 

A verseny menete
A 10 hetes program 10 szakaszból áll. Egy szakasz pedig pontosan egy hétig, hétfőtől vasárnapig tart. Minden szakasznak lesz egy kihívó „arca” és minden héten egy fontos területet lehet megismerni a szív- és érrendszer működésével kapcsolatban. Minden nap egy Tudtad-e? üzenet küldünk a programban résztvevőknek, a hosszabb és egészségesebb életért.
Jelenleg a bemelegítés folyik, 09.25-én éjfélkor mindenkinél a számláló nullára áll és kezdődik a verseny!

Legyél Te a győztes!
Minden szakasz végén – azaz hetente – szakasz egyéni női és férfi, valamint szakasz csapat győztest hirdetünk a megtett lépések száma alapján. A kihívást az a 10 hét alatt legtöbbet lépő egyéni női- és férfi-, valamint csapat nyeri meg, ők lesznek a bajnokok. A győztesek érmet, oklevelet és millió lépés pólót nyernek.

Nyerj hetente a sorsoláson!
Hetente többszázezer forint értékben egészségügyi szűrőcsomagokat sorsolunk ki a napi átlag 5.000 lépést teljesítő egyének között.

Szabályzat
A verseny tisztasága érdekében a valótlan adatok megadása kizárást von maga után. Feltűnően magas lépésszámok esetén az adatokat ellenőrizzük. Egy egyén vagy csapat csak egyszer nyerhet szakaszt. Ezt a szabályt azért hoztuk, hogy ne ugyanazok az emberek és/vagy csapatok nyerjenek minden héten, hanem mindenki előtt nyitva álljon a lehetőség, hogy Ő is lehet győztes!

1. Töltsd le az applikációt

2. Regisztrálj

Hozd létre a felhasználói fiókodat (email cím, jelszó és becenév kell hozzá), válassz ligát (amatőr, profi vagy szervátültetett) és add meg a nemed, életkorod és a megyéd nevét.

3. Szinkronizálj

Kapcsold össze a Milliólépés applikációt Android telefonon a Google Fit, iOS-en pedig az Apple Health programokkal.

4. Hozd létre a saját csapatod vagy csatlakozz egy meglévőhöz

A kihívásban 5 fős csapatok vehetnek részt. Csapatot bárki létrehozhat, utána csapatkapitányként meghívhatsz másokat is. A csapathoz kóddal is lehet csatlakozni.

5. Lépjél és mozogjál minél többet

Ezek után már csak lépkedned kell neked és a csapattagjaidnak. A telefon által automatikusan mért lépések mellett manuálisan is rögzíthető több mint 60 féle mozgásforma, amelyeket lépésekké konvertálunk és hozzáadunk az összteljesítményedhez.

További részletek a program hivatalos weboldalán: Millió Lépés az Életért Program

Palyazat Palyazat
Megszakítás