MIT JELENT A DOKTOR24?

A biztonságot: hogy jó kezekben vagy, odafigyelünk és vigyázunk rád.

A Doktor24 Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatója.

TÖBB MINT

0
kiváló szakemberrel
0
szakterületen
0
helyszínen
0
rendelőben

Kínálunk alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek, valamint vállalati ügyfeleinknek is, akár biztosítási formában is, barátságos környezetben és olyan szervezéssel, hogy minden ügyfélre a legkevesebb várakozási idő és a legtöbb figyelem jusson.

MINDENZT ELÉRHETŐ ÁRON

Empatikus szakorvosaink egymással szorosan együttműködve, elhivatottak abban, hogy a legjobb ellátást nyújtsák, összetett problémák esetén is.

Magánszemélyek mellett céges ügyfeleink számára is nyújtunk komplex, egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat – beleértve foglalkozás-egészségügyi vizsgálatot, menedzserszűrést, szemészeti vizsgálatot, illetve elsősegélynyújtási tanfolyamot – az ügyfélkapunknak köszönhetően minimálisra csökkentve a munkáltató adminisztratív terheit. Partnereinkkel együttműködve juttatásként adható biztosítási és szűrőcsomagokat is kínálunk. Ügyfeleink között a legnagyobb vállalatoktól a pár fős kisvállalkozásokig minden típusú cég megtalálható

már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül

Ügyfeleink bizalmának köszönhetően a Doktor24 évek óta dinamikusan nő. Célunk, hogy egyre bővülő hálózatunkkal országos lefedettséget biztosítsunk. Harminc év tapasztalattal rendelkezünk az egészségügy terén, 2019-ben pedig megszereztük a PRIMUS Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

KÖVESS MINKET!