Kijáró gyermekorvosi ellátás a nap 24 órájában

Ha gyermekünk beteg, gyakran érezzük úgy, hogy biztonságot adna egy bármikor, akár hétvégén, ünnepnapokon, az éjszaka közepén is azonnal elérhető a gyermekorvos.

TUDJ MEG TÖBBET

Láz, hányás, hasmenés, hasi görcsök, nehézlégzés, szűnni nem akaró köhögés. Kiváló szakmai tudással, több évtizedes kórházi gyakorlattal rendelkező csecsemő – és gyermekgyógyászaink 24 órában elérhetőek. Ismerd meg gyermekkártya csomagjainkat is, melyeknek része a folyamatos elérhetőség.

Gyermekkártya csomagok

GYERMEKORVOS ELÉRHETŐSÉGE 24 ÓRÁBAN: +36 20 779 7321

Az azonnal hívható gyermekorvos biztonságot ad a szülőknek különösen, ha csecsemőkorú babánk sír fel lázasan, vagy tehetetlenül nézzük gyermekünk nem csillapodó, kínzó köhögését. A Doktor24-Svábhegyi Gyermekgyógyintézet csecsemő- és gyermekgyógyászai folyamatosan követik szakterületük legújabb ajánlásait, részt vesznek az orvos- és szakorvosképzésben. Mint gyermekeket ellátó intézménynek, nekünk is fontos, hogy a szülők biztonságban érezhessék a gyermeküket, ezért törekszünk arra, hogy szükség esetén segítő partnerek legyünk a beteg gyermekek gyógyítása során.

Orvosi ellátás Budapest és vonzáskörzetében: Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés.

A hívható orvosi szolgáltatás ára egy gyermek vizsgálatakor: 34.000 Ft, testvérpár egyidejű vizsgálatakor a testvér vizsgálatának kedvezményes ára 17.000 Ft – már bankkártyával vagy egészségpénztári kártyával is fizethet – otthonában is!

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Doktor24 Cityzen Egészségközpont

1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet

Árlista

Gyermekorvosi ügyelet (24h)
34 000 Ft
Gyermekorvosi ügyelet - testvér egyidejű ellátása
20 000 Ft