Otthoni betegellátás a nap 24 órájában

Ha gyermekünk beteg, gyakran érezzük úgy, hogy biztonságot adna egy bármikor, akár hétvégén, ünnepnapokon, az éjszaka közepén is azonnal elérhető a gyermekorvos.

TUDJ MEG TÖBBET

Láz, hányás, hasmenés, hasi görcsök, nehézlégzés, szűnni nem akaró köhögés. Kiváló szakmai tudással, több évtizedes kórházi gyakorlattal rendelkező csecsemő – és gyermekgyógyászaink 24 órában elérhetőek. Ismerd meg gyermekkártya csomagjainkat is, melyeknek része a folyamatos elérhetőség.

Gyermekkártya csomagok

GYERMEKORVOS ELÉRHETŐSÉGE 24 ÓRÁBAN: +36 20 779 7321

Az azonnal hívható gyermekorvos biztonságot ad a szülőknek különösen, ha csecsemőkorú babánk sír fel lázasan, vagy tehetetlenül nézzük gyermekünk nem csillapodó, kínzó köhögését. A Doktor24-Svábhegyi Gyermekgyógyintézet csecsemő- és gyermekgyógyászai folyamatosan követik szakterületük legújabb ajánlásait, részt vesznek az orvos- és szakorvosképzésben. Mint gyermekeket ellátó intézménynek, nekünk is fontos, hogy a szülők biztonságban érezhessék a gyermeküket, ezért törekszünk arra, hogy szükség esetén segítő partnerek legyünk a beteg gyermekek gyógyítása során.

Orvosi ellátás Budapest és vonzáskörzetében: Biatorbágy, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csömör, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Ecser, Érd, Fót, Gyál, Halásztelek, Kerepes, Kistarcsa, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Pécel, Pilisborosjenő, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üröm, Vecsés.

Az otthoni betegellátás díja 2023. január 31-ig:

34.000 Ft.
Testvér egyidejű ellátása: 20.000 Ft

2023. február 1. után:

Hétköznap: 40.000 Ft
Testvér egyidejű ellátása: 24.000 Ft

Hétvégén: 44.000 Ft
Testvér egyidejű ellátása: 25.000 Ft

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosaink

 

Megszakítás