Poszt-CovidAlap gondoskodás

Poszt-Covid Alap Gondoskodás Csomag

Covid specifikus laborvizsgálattal ellenőrizzük és értékeljük a rizikófaktorokat!

A koronavírus hatásai egyénileg nagyon eltérőek lehetnek az egészségre gyakorolt hatás tekintetében, függetlenül attól, hogy enyhe vagy súlyos tünetekkel zajlott-e a fertőzés. Különösen fontos odafigyelni a test jelzéseire, ugyanis a fertőzés okozta szövődmények hosszabb ideig is lappanghatnak a szervezetben, miközben folyamatosan rombolhatják az egészséget.

Ha ezek a szövődmények felderítetlenül maradnak, akkor a koronavírus-fertőzésen átesettek akár olyan tartósabb egészségkárosodást is szenvedhetnek, amelyek a legtöbb esetben egyszerű vizsgálatokkal megelőzhetőek lettek volna.

A Doktor24 szakemberei három, olyan professzionális szűrőcsomagot állítottak össze, amelyekkel egyszerűen gondoskodhatunk Covid utáni biztonságunkról.

Hasonlítsd össze Poszt-Covid csomagjainkat ITT!

A csomagban kínált kiterjesztett labor arra szolgál, hogy a páciens megtudja, visszatértek-e a gyulladásos paraméterei a normál tartományba. A laborvizsgálat tájékoztatást ad esetleges véralvadási problémákról, szív-érrendszeri érintettségről, valamint a páciens szervezetének általános állapotáról is komplex képet mutat. 

A teljes felépüléshez vezető úton az első lépés a szervezet egészségi állapotának felmérése.

 

 

Mikor érdemes szűrővizsgálatra jelentkezni?

Az Alap Gondoskodás Csomag részeként, minimum 3 héttel a fertőzés lefolyása után, a hatósági házi karantén hivatalos feloldását követően, legalább 3 napja láztalan és tünetmentes pácienseinknél Covid specifikus laborcsomaggal ellenőrizzük a rizikófaktor értékeket. 

Ha szeretnéd megtudni, hogy kialakult-e szervezetedben az immunitás a Koronavírussal szemben, érdeklődj kiegészítő immunitás laborvizsgálatunkról, mely tartalmazza az ehhez szükséges IgM és IgG szűréseket!

TEGYÉL TUDATOSAN A TELJES FELÉPÜLÉSÉÉRT!

 

A Poszt-Covid Alap Gondoskodás Csomag tartalma:

  • Covid specifikus laborcsomag
  • Az eredményeket belgyógyász szakembereink részletesen kiértékelik, és a vizsgálatot követően 2-3 napon belül e-mailen küldik ki.

    A vizsgálat személyes orvosi konzultációt nem igényel.

A szűrőcsomag ára:

22.000 Ft

+36 1 44 33 200

A vizsgálatok leírása

Covid specifikus laborcsomag

Nagylabor: Teljes vérkép, vércukor, süllyedés, TSH, LDL- Koleszterin, HDL- Koleszterin, összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, Gamma GT, alk.foszfatáz, billirubin, Na, K, Mg, összfehérje, Albumin, vas, ferritin, transzferrin, teljes vizeletvizsgálat +üledék, D-dimer, Troponin – szívizom károsodás vizsgálata (TnT), C reaktív fehérje (CRP), Vörösvértest süllyedési sebesség (We), Kreatin-kináz (CK), CK-MB – Kreatin-Kináz-MB

Laktat-dehidrogenaz (LDH)

 

Belgyógyászati kiértékelő konzultáció

Az eredményeket belgyógyász szakembereink részletesen értékelik, szükség esetén írásbeli javaslatokat tesznek további vizsgálatokra.Az értékelés és az egészségterv e-mailben kerül kiküldésre, nem szükséges hozzá újabb személyes konzultáció.