Poszt-CovidAlap gondoskodás

Poszt-Covid Alap Gondoskodás gyermekeknek

Covid utáni szűrőcsomagok – Biztonságban Covid után is!

A koronavírus hatásai egyénileg nagyon eltérőek lehetnek az egészségre gyakorolt hatás tekintetében, függetlenül attól, hogy enyhe vagy súlyos tünetekkel zajlott-e a fertőzés. Különösen fontos odafigyelni a test jelzéseire, ugyanis a fertőzés okozta szövődmények hosszabb ideig is lappanghatnak a szervezetben, miközben folyamatosan rombolhatják az egészséget. 

Ha ezek a szövődmények felderítetlenül maradnak, akkor a koronavírus-fertőzésen átesett gyerekek akár olyan tartósabb egészségkárosodást is szenvedhetnek, amelyek a legtöbb esetben egyszerű vizsgálatokkal megelőzhetőek lettek volna.

A Doktor24 szakemberei négy, olyan professzionális szűrőcsomagot állítottak össze, amelyekkel egyszerűen gondoskodhatunk gyermekünk Covid utáni biztonságáról.

Hasonlítsd össze Post-Covid csomagjainkat ITT!

KINEK AJÁNLJUK?

A Covid utáni Alap Gondoskodás Csomagunkat azoknak a 18 év alatti gyermekeknek ajánljuk, akik nem szorultak kórházi kezelésre a Covid fertőzés alatt, és nincs semmilyen társbetegségük. Az Alapcsomagban kínált Covid specifikus laborvizsgálat arra szolgál, hogy kiderüljön, visszatértek-e a gyermek gyulladásos paraméterei a normál tartományba, illetve tájékoztatást ad esetleges véralvadási problémákról, szív- és érrendszeri érintettségről, valamint a szervezet általános állapotáról.

A laborvizsgálat eredményét csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos értékeli ki, melyek alapján tanácsokkal látja el a családot, illetve szükség esetén további vizsgálatokat javasol. A kiértékelésre személyes találkozás nélkül kerül sor, a zárójelentést nem közvetlenül a vizsgálat után kapják meg a szülők.

MIKOR ÉRDEMES SZŰRŐVIZSGÁLATRA BEJELENTKEZNI?

A teljes felépüléshez vezető úton az első lépés gyermekek esetében is a szervezet egészségi állapotának felmérése, illetve annak megállapítása, hogy a vírus hagyott-e maga után olyan testi szövődményt, ami akadályozhatja a teljes gyógyulást.

Az Alap Gondoskodás Csomag részeként, minimum 4  héttel a fertőzés lefolyását követően, a hatósági házi karantén hivatalos feloldását követően, a legalább egy hete tünetmentes gyermekeknél Covid specifikus laborvizsgálattal ellenőrizzük a rizikófaktor értékeket.

A vérvétel előtt lehetőség van Emla gél használatára, ami segít a tűszúrás okozta fájdalmat enyhíteni. Ebben az esetben viszont 1 órát várni kell a vérvétel előtt, amíg a gél kifejti hatását.

Ha szeretnéd megtudni, hogy gyermeked szervezetében kialakult-e az immunitás a koronavírussal szemben, érdeklődj kiegészítő immunitás laborvizsgálatunkról, mely tartalmazza az ehhez szükséges IgM és IgG szűréseket!

 

 

A Covid utáni Alap Gondoskodás Csomag tartalma:

  • Covid specifikus laborcsomag
  • Gyermekgyógyász eredményértékelés (Az eredményeket belgyógyász szakembereink részletesen értékelik, szükség esetén írásbeli javaslatokat tesznek további vizsgálatokra, személyes konzultáció nélkül.)

Tegyél tudatosan gyermeked teljes felépüléséért!

 

Ára: 22.000 Ft

+36 1 44 33 200

A vizsgálatok leírása

Covid specifikus laborcsomag

Teljes vérkép, vércukor, süllyedés, TSH, LDL- Koleszterin, HDL- Koleszterin, összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, Gamma GT, alk.foszfatáz, billirubin, Na, K, Mg, összfehérje, Albumin, vas, ferritin, transzferrin, teljes vizeletvizsgálat +üledék, D-dimer, Troponin – szívizom károsodás vizsgálata (TnT), C reaktív fehérje (CRP), Vörösvértest süllyedési sebesség (We), Kreatin-kináz (CK), CK-MB – Kreatin-Kináz-MB

Laktat-dehidrogenaz (LDH)

 

Gyermekgyógyász kiértékelés

A laborvizsgálat eredményét csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos értékeli ki, melyek alapján tanácsokkal látja el a családot, illetve szükség esetén további vizsgálatokat javasol. A kiértékelésre személyes találkozás nélkül kerül sor, a zárójelentést nem közvetlenül a vizsgálat után kapják meg a szülők.