Poszt-CovidKiemelt figyelem

Poszt-Covid Kiemelt Figyelem Csomag

Covid utáni szűrőcsomagok – Biztonságban Covid után is!

A koronavírus hatásai egyénileg nagyon eltérőek lehetnek az egészségre gyakorolt hatás tekintetében, függetlenül attól, hogy enyhe vagy súlyos tünetekkel zajlott-e a fertőzés. Különösen fontos odafigyelni a test jelzéseire, ugyanis a fertőzés okozta szövődmények hosszabb ideig is lappanghatnak a szervezetben, miközben folyamatosan rombolhatják az egészséget.

Ha ezek a szövődmények felderítetlenül maradnak, akkor a koronavírus-fertőzésen átesettek akár olyan tartósabb egészségkárosodást is szenvedhetnek, amelyek a legtöbb esetben egyszerű vizsgálatokkal megelőzhetőek lettek volna.

A Doktor24 szakemberei három, olyan professzionális szűrőcsomagot állítottak össze, amelyekkel egyszerűen gondoskodhatunk  utáni biztonságunkról.

 

Az alap szűréseken túl azokat a vizsgálatokat is érdemes elvégeztetni, amelyek a szövődmények legnagyobb kockázattal bíró területeit derítik fel.
A csomag a labor mellett EKG, pulzoximetria és belgyógyászati vizsgálattal egészül ki, ami egy alaposabb áttekintést tesz lehetővé. A páciens komplex képet kaphat szervezete terhelhetőségét illetően, valamint a fertőzés esetleges szövődményeire is fény derülhet. Ez a csomag már személyes konzultációt, összefoglaló, fizikális vizsgálatot nyújt a páciens számára.

 

Mikor érdemes szűrésre menni?

Minimum 3 héttel a fertőzés lefolyása után, a hatósági házi karantén hivatalos feloldását követően, legalább 3 napja láztalan és tünetmentes pácienseinknél  laborvizsgálattal és alapos belgyógyászati szakorvosi vizsgálattal ellenőrizzük a rizikófaktor értékeket.

Ha szeretnéd megtudni, hogy kialakult-e szervezetedben az immunitás a koronavírussal szemben, érdeklődj kiegészítő immunitás laborvizsgálatunkról, mely tartalmazza az ehhez szükséges IgM és IgG szűréseket!

Tegyél tudatosan a teljes felépüléséért!

A Poszt-Covid Kiemelt Figyelem Csomag tartalma:

  • Covid-specifikus laborcsomag 
  • Belgyógyászati vizsgálat
  • EKG vizsgálat
  • Pulzoximetria
  • Az eredményeket belgyógyász szakorvosaink értékelik, szükség esetén javaslatokat tesznek további vizsgálatokra, illetve egészségtervet állítanak össze a teljes gyógyuláshoz.
Járóbeteg ellátási áraink 2.000 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon több vizsgálat történik, a díj akkor is csak egy alkalommal kerül számlázásra.

A szűrőcsomag ára:

57.000 Ft

+36 1 44 33 200

A vizsgálatok leírása

Covid specifikus laborcsomag

Nagylabor: Teljes vérkép, vércukor, süllyedés, TSH, LDL- Koleszterin, HDL- Koleszterin, összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, Gamma GT, alk.foszfatáz, billirubin, Na, K, Mg, összfehérje, Albumin, vas, ferritin, transzferrin, teljes vizeletvizsgálat +üledék, D-dimer, Troponin – szívizom károsodás vizsgálata (TnT), C reaktív fehérje (CRP), Vörösvértest süllyedési sebesség (We), Kreatin-kináz (CK), CK-MB – Kreatin-Kináz-MB

Laktat-dehidrogenaz (LDH)

 

Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat

Az eredményeket belgyógyász szakembereink részletesen értékelik, szükség esetén írásbeli javaslatokat tesznek további vizsgálatokra.

EKG vizsgálat

A szív elektromos tevékenységét papírszalagra rajzolt görbék formájában jeleníti meg. Vizsgálható vele a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is. Noha különösebb előkészületre nincs szükség, közvetlenül a vizsgálat elvégzése előtti fizikai terhelés (pl. felmenetel a lépcsőn) megváltoztathatja a görbét. Pár perc pihenés után azonban a szív ismét nyugalmi állapotába kerül.

Pulzoximetria

A pulzoximéter egy rendkívül egyszerű, általában kis méretű, műanyag borítású diagnosztikai eszköz, melyet az ujjára csíptetve tud használni a páciens. Segítségével gyorsan és könnyedén mérhető a vér oxigéntelítettsége és az aktuális pulzus.

Megszakítás