Férfi Prevenciós csomag

54.000Ft

A csomag tartalma

Hererák szűrés
Urológiai szakvizsgálat
Hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat
Férfi labor csomag
Cikkszám: 123456-3-1 Kategória:

Leírás

Laboratóriumi vizsgálatok elemei: kvalitatív és kvantatitív vérkép, vércukor, süllyedés, LDL-, HDL és összkoleszterin, triglicerid, karbamid, kreatinin, GOT, GPT, GGT, alkalikus foszfatáz, bilirubin, nátrium, kálium, összfehérje, albumin, húgysav, PSA

Teljes vizelet és üledékvizsgálat

Hererák szűrés: Az anamnézis felvételét követően az orvos alaposan megvizsgálja a beteget. Természetesen nem csak a heréket, hanem a hasat, a mellet, a kulcscsontok fölötti területet is áttapintja, a herét ultrahanggal is megvizsgálja.

Urológiai vizsgálat: A szakorvosi vizsgálat a páciens részletes kérdezésével kezdődik, az orvos anamnézist vesz fel. Az orvos feltérképezi a felmerülő panaszokat. Az urológiai fizikális vizsgálat részei a has és a vesetájék, és nemi szervek megtekintése, tapintása.

Hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat: a vizsgálat a beteg számára sem sugár-, sem egyéb terheléssel nem jár. A vizsgálattal áttekintik a máj, az epeutak, epehólyag, a hasnyálmirigy, a gyomor-, illetve bélrendszer (gyulladások, daganatok), lép, vesék, mellékvesék, húgyhólyag, méh és petefészek, valamint a prosztata szerkezetét és elváltozásait. A vizsgálat során a leírt szervek gyulladását, kövességét, jó- és rosszindulatú elváltozásait tudjuk diagnosztizálni. A vizsgálatok különösen javasoltak gyomor- és bélpanaszok tisztázására, daganatos betegségek szűrésére. Ahhoz, hogy a vizsgálat teljes értékű legyen, éhgyomorral és teli húgyhólyaggal szükséges érkezni.

A vizsgálatokkal kapcsolatos tudnivalók