DOKTOR 24 AJÁNDÉKKÁRTYA AZOKNAK, AKIK IGAZÁN FONTOSAK NEKED

Ajándékozz figyelmet, szakértelmet és gondoskodást, egyszerűen és stílusosan: Ajándékkártyával!

A Doktor24 Ajándékkártya segítségével könnyedén gondoskodhatsz azokról, akik a legfontosabbak az életedben, hiszen az egészség a legnagyobb ajándék.

Lepd meg szeretteidet és hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 44 33 200-as telefonszámon!

DOKTOR24 Ajándékkártya

Hogy működik?

Az ajándékkártyát személyesen vásárolhatod meg a Doktor24 Cityzen Egészségközpontban (1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet) vagy a Doktor24 Multiklinikán (1112 BUDAPEST, Koszorúslány utca 1. Budapest ONE A épület, 3. emelet).

Készpénz mellett bankkártyával és egészségpénztári kártyával is fizethetsz, ez utóbbi használatával 20% adókedvezmény is igénybe vehető!

Hogy lehet résztvenni a vizsgálatokon?

A megajándékozott ügyfélszolgálatunkon keresztül (a +36 1 44 33 200-as közvetlen telefonszámon) tud időpontot foglalni egészségszűrésre, illetve egyéb szakvizsgálatra.

A komplex egészségszűrés során exkluzív Egészségközpontunkban egészségmenedzsereink kísérik a vizsgálatokra a hozzánk érkezőket. Az egyes vizsgálatok között VIP várónkban lehetőség adódik pihenésre, internetezésre, olvasásra, TV nézésre, és korlátlan gyümölcsfogyasztásra.

A kártya felhasználási helyszíne

Doktor24 Cityzen Egészségközpont (a komplex egészségszűrések helyszíne) 1134 Budapest, Váci út 37. I. em.

Doktor24 Multiklinika) 1112 Budapest, Koszorúslány utca 1. Budapest ONE A épület, 3. emelet

Meddig használható fel az ajándékkártya?

Az ajándékkártya a kiállítástól számított egy éven belül használható fel. Az ajándékkártya átruházható, azonban készpénzre nem váltható, nem kamatozik, és egyéb szolgáltatás igénybevételére sem használható fel. A Doktor24 Medicina Zrt. a megrongálódott kártyát nem cseréli, a kártya elvesztése esetén másik kártyát nem biztosít, annak értékét nem téríti meg. A Doktor24 Medicina Zrt. fenntartja a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön értesítés nélkül megváltoztassa. Az ajándékkártya kizárólag a Doktor24 Egészségközpontban használható fel a Doktor24 Medicina Zrt. által biztosított szolgáltatások igénybevételére.

Palyazat Palyazat
Skip to content