Palyazat Palyazat

iztonság + Gondoskodás = Nálunk jó kezekben vagy!

Egészségközpontok Magyarország számos pontján az egészséged szolgálatában.

TUDJ MEG TÖBBET

Kiemelt szakterületek

TOVÁBBI SZAKTERÜLETEK

Miért fordulj hozzánk?

<p>500 elismert, magasan képzett szakember dolgozik együtt, hogy szinte azonnal a legjobb ellátásban részesülj.</p>

500 elismert, magasan képzett szakember dolgozik együtt, hogy szinte azonnal a legjobb ellátásban részesülj.

<p>Nyolc helyszínen 90 szakrendelő, felkészült laboratóriumok, képalkotó diagnosztika és a legmodernebb eszközökkel felszerelt műtők várnak.</p>

Nyolc helyszínen 90 szakrendelő, felkészült laboratóriumok, képalkotó diagnosztika és a legmodernebb eszközökkel felszerelt műtők várnak.

<p>Online időpontfoglalás, hogy mielőbb lásson az orvos, mert az egészségednél csak a kényelmed fontosabb, és nálunk a családod is teljes körű gondoskodásra számíthat.</p>

Online időpontfoglalás, hogy mielőbb lásson az orvos, mert az egészségednél csak a kényelmed fontosabb, és nálunk a családod is teljes körű gondoskodásra számíthat.

Időpontfoglalás
felnőttszakterület
33
felnőttszakterület
gyermekszakterület
20
gyermekszakterület
helyszínen
8
helyszínen
páciens-orvos találkozó évente
300000
páciens-orvos találkozó évente
elvégzett sikeres műtét évente
4000
elvégzett sikeres műtét évente

Központjaink

Doktor24 Multiklinika

Budapest kapujában vár a Doktor24 Multiklinika, amely több mint 30 felnőtt- és gyermekszakrendeléssel, kiemelt diagnosztikai felkészültséggel, ortopédiai centrummal, 30 ágyas prémium-fekvőbetegellátással és modern sebészeti központtal Budapest legújabb és egyik legkomplexebb egészségközpontja. Autóval érkezőknek az őrmezei P+R parkoló, tömegközlekedéssel kelenföldi vasútállomás és a 4-es metró végállomása (Kelenföld vasútállomás ŐRMEZŐ kijárata) mindössze néhány lépés a Multiklinikának otthont adó modern Budapest One irodaparktól.

Parkolás: A mélygarázs korlátozott számú parkolóhellyel rendelkezik, melyet a mozgásukban korlátozott ügyfeleknek és a műtétre érkező ügyfeleink kísérőinek tudjuk biztosítani.  Ennek igénybevétele előzetesen, az ügyfélszolgálaton keresztül leadott rendszámmal történhet. A környező utcákban elérhető parkolási lehetőségekről ide kattintva tájékozódhatsz.

 

1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.
+36 1 44 33 200
View

Doktor24 Cityzen Egészségközpont

1400 négyzetméteren, mintegy 50 gyermek- és felnőttszakrendelés, hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező, kiemelkedő tudású orvosok, specialisták, különleges szakrendelések, saját labor és képalkotó diagnosztika vár a Váci úti rendelőintézetünkben a XIII. kerületben. A Cityzen Egészségközpont autóval és közösségi közlekedéssel is kényelmesen megközelíthető.

Parkolás: A parkolásra a környék utcáin, valamint a P+R parkolóban van lehetőség. Ez időigényes lehet, kérjük érkezzen ennek megfelelően!

1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet
+36 1 44 33 200
View

Doktor24 Óbuda Egészségközpont

A III. kerületi Bokor utcában rendeztük be észak-budai rendelőintézetünket, ahol az általános felnőttellátások mellett allergológiai és kiemelt gyermekszakrendeléseink működnek. Az intézetben található az OPTOKID szemészet, valamint a Svábhegyi Gyermekklinika elismert szakorvosai fél évszázados tapasztalattal és mértékadó szaktudással várják a tüdőgyógyászati, légúti és látásszervi, valamint a neurológiai és immunológiai tünetektől szenvedő gyermekeket.

1037 Budapest, Bokor u. 17-21.
+36 1 44 33 200
View

Doktor24 Lurdy Egészségpont

IX. kerületi központunk kényelmesen megközelíthető helyen, a Lurdy Házban található. Az ismert bevásárlóközpont könnyen elérhető tömegközlekedéssel, a parkolás kényelmesen megoldható. A Doktor24 Lurdy Egészségközpontban kizárólag foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtunk céges partnereinknek.

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
+36 1 44 33 200
View

Doktor24 Komárom Egészségpont

Az egyik legrégebbi központunk a komáromi ipari park közvetlen szomszédságában található. Az ideérkező ügyfeleink részére parkolási lehetőséget biztosítunk. A központ kiemelt feladatát a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások jelentik céges partnereink és magánszemélyek számára egyaránt.

2900 Komárom, Bánki Donát u. 3.
+36 34 526 856
View

Doktor24 Kastélypark Klinika

A tatai Kastélypark Klinika a Doktor24 egészséghálózatán belül egyedülálló mozgásszervi centrum, és többi intézetünk tudásbázisa egyszerre. Az intézményben beutalóval NEAK finanszírozású ellátás igénybevételére is van lehetőség.  A 2003 óta működő klinika a magyar sport ortopédiai és rehabilitációs fellegvára, ahol a világ élvonalába tartozó, legmodernebb sportsebészeti és végtagsebészeti eljárásokat honosítunk meg, és azokat elérhetővé tesszük a magyar élsportolók és pácienseink számára. Műtőink színvonala és az itt felhalmozott szaktudás is egyedülálló. Erre épül budapesti ortopédiai és mozgásszervi szakrendeléseink minősége és betegcentrikus gyógyászati tevékenysége.

Dr. Béres György főigazgató köszöntője

2890 Tata, Hajdú utca 15.
+36 34 381 731, +36 34 384 869, +36 34 384 769
View

Doktor24 Life Egészségközpont

A székesfehérvári LIFE Egészségcentrum 2021-ben csatlakozott a Doktor24 magánegészségügyi hálózatába. Kiemelkedő szakmai színvonala és felkészültsége révén a LIFE az elmúlt években a régió meghatározó egészségügyi szolgáltatójává vált. Mára 20-féle járóbeteg-szakellátással, egynapos sebészeti szolgáltatásokkal és közfinanszírozott emlődiagnosztikával várja pácienseit, ami magánszolgáltatóként egyedülálló az országban.

FONTOS! A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok más címen találhatók: 8000 Székesfehérvár, Prohászka Ottokár út 17.
8000 Székesfehérvár, Huszár utca 2.
+36 22 340-048 https://www.lifecentrum.hu/
View

Doktor24 MOVE Egészségközpont

A Doktor24 MOVE Egészségközpont, amely az első konzultációtól a vizsgálatokon és kezeléseken át a teljes rehabilitációig és gyógyulásig kíséri a hozzánk fordulókat. Célunk, hogy a profi, hobbi és amatőr sportolóknak egyaránt fizio-, fiziko- és manuálterápiás, valamint gyógytorna támogatta megoldásokat kínáljunk, valamint házon belüli, sebészeti és ortopédiai műtéti szolgáltatásaink is rendelkezésre állnak. Ezzel támogatjuk a sportot és a bárki számára elérhető, az egészséget védő életmódváltást, egészségmegőrzést.

A központban elérhető MR diagnosztikai szolgáltatásunk, röntgen vizsgálatunk és a foglalkozás-egészségügyi ellátás által lesz igazán komplex és sokszínű az intézmény palettája.

Parkolás: Az udvaron korlátozott parkolóhelyeket tudunk biztosítani. További helyek a közeli lakóházak közelében állnak rendelkezésre.

1138 Budapest, Latorca utca 2.
+36 1 44 33 200 https://move.doktor24.hu/
View
Skip to content