Palyazat Palyazat

doktor24 ortopédia teljeskörű, személyre szabott ellátás

IDŐPONTFOGLALÁS

doktor24 ortopédia teljeskörű, személyre szabott ellátás

IDŐPONTFOGLALÁS

doktor24 ortopédia teljeskörű, személyre szabott ellátás

IDŐPONTFOGLALÁS

Válaszd a Doktor24-et!

Mivel foglalkozik az ortopédia?

Teljes körű ortopédiai ellátás a panaszmentes hétköznapokért

Ortopédia: A mozgás szabadságáért

Hirtelen megjelenő, vagy régóta húzódó ízületi panaszok, gyulladások, fájdalmas, illetve beszűkült ízületi mozgások, sportsérülések, kopott ízületek okozta problémák megoldására kínálnak megoldást az ortopédiai szakemberek.

Ortopéd szakorvoshoz érdemes fordulnod, ha izületi gyulladásról, – fájdalomról, derékfájásról, csípőfájdalomról, csípőficamról, felső végtag-, vállfájdalomról, ízületi kopásokról, csontkinövésekről van szó. Ugyancsak ajánlott felkeresni a szakorvost térdszalagok sérülése, porcleválás, gerincferdülés, lúdtalp, kalapácsujj, alagút szindróma esetén.

Az ortopéd betegségek kezelése többféle módon történhet. A konzervatív kezelés magában foglalja a gyógyszeres kezelést, gyógyászati segédeszközök alkalmazást. Megoldást jelenthetnek a fájdalomcsillapítók, a gyulladáscsökkentők, a porcépítő kúrák, a gyógytorna, a gyógymasszázs, a fizikoterápiás kezelések, az injekciós kezelések.
Ortopédiai panaszaid esetén a műtéti megoldás akkor jön szóba, amikor az elváltozás olyan fokú, vagy az egyéb kezelések nem járnak eredménnyel. A cél, hogy visszanyerd a mozgáskészségedet, megszűnjenek fájdalmaid.

Ortopédiai magán-szakrendelésünkön a mozgásszervek akut sérüléseivel, betegségeivel  foglalkozunk. Több mint 15 ortopédus specialista áll rendelkezésedre.

Mindannyian magasan képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek, a mozgásszervi problémák elismert szakértői, akik egymással és más területek felkészült orvosaival is szorosan együttműködve összetett problémák esetén is a legjobb ellátást nyújtják. Az eljárások során mindig a legkíméletesebb, legmodernebb és az elérhető legpontosabb diagnosztikai módszereket és gyógyászati kezeléseket alkalmazzák, amelyeket a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő csúcstechnológiás diagnosztikai eszközparkunk támogat.

Ne felejtsd: a fájdalommentes mozgás nem kiváltság, hanem szabadság. Ezt a szabadságot segít hatékonyan visszaszerezni és megőrizni a Doktor24 ortopédiai központja.

Csúcskategóriás eszközparkkal felszerelt műtő

Ismerd meg az ortopédiai vizsgálat menetét!

Akut és krónikus mozgásszervi megbetegedések esetén, legyen szó a váll, a könyök, a kéz és a csukló, a csípő, a térd, vagy a boka és a láb problémáiról, ortopédiai magánrendelésünkön szakszerű ellátást biztosítunk számodra.

Minden műtétet komplex kivizsgálás előz meg, amelyeket a szakorvosi konzultációkon tervezünk meg. Ennek keretében a szakorvos részletesen kikérdez a korábbi mozgásszervi betegségeidről, műtéteidről, baleseteidről, életviteledről. A kórelőzményt követően az aktuális panaszaidról kérdez (fájdalom jellege, helye, erőssége, fennállásának ideje, stb.), majd részletesen átvizsgál. A pontos diagnózis felállításához képalkotó diagnosztikai vizsgálatok is szükségesek lehetnek (pl. röntgen, ultrahang, MR vagy CT vizsgálat).

Egynapos sebészeti ellátásban kezeljük az olyan kisebb mozgásszervi panaszokat, mint a kézfej fájdalmai, a lábon kialakult bütyök vagy kalapácsujj, egyes lúdtalp elváltozások vagy a térdízületben kialakult porcsérülések. Kényelmes, a legmodernebb orvosi és kényelmi eszközökkel felszerelt fekvőbeteg osztályunkon kezeljük az összetett, nagyizületi beavatkozásokat.

Miért a Doktor24-hez fordulj ortopédiai problémáiddal?

A legnagyobb múltú, iskolateremtő, magán ortopédsebészeti kiválósági központ.

A Doktor24 mozgásszervi központja Dr. Béres György 2003-ban alapított, tatai Kastélypark Klinikájának alapjaira épül. A klinika és orvosai 2020-ban csatlakoztak a Doktor24 hálózatához. A legendás ortopédsebész által megalkotott, nemzetközi hírű iskola a magyar sport ortopédiai és rehabilitációs fellegvárává nőtt, ahol a világ élvonalába tartozó, legmodernebb sportsebészeti és végtagsebészeti eljárásokat honosítunk meg.

Teljes körű ortopédiai ellátás.

Ortopédiai magán-szakrendelésünkön a mozgásszervek akut sérüléseivel, betegségeivel  komplexen foglalkozunk. Egy helyen megtalálod az összes olyan szolgáltatást, amely biztosítja, hogy eredményes legyen a kezelésed.
Magasan képzett, tapasztalt és elhivatott szakemberek. Több mint 15 ortopéd specialista áll rendelkezésedre, mindannyian a mozgásszervi problémák elismert szakértői. Egymással, és más területek felkészült orvosaival is szorosan együttműködve, összetett problémák esetén is a legjobb ellátást nyújtják.

Innovatív műtéti technológiák alkalmazása.

Az eljárások során mindig a legkíméletesebb, legmodernebb és az elérhető legpontosabb diagnosztikai módszereket és gyógyászati kezeléseket alkalmazzuk, a legjobb minőségű protéziseket használjuk. Csúcstechnológiát képviselő diagnosztikai eszközparkunk a nemzetközi sztenderdeknek megfelel.

Két egyedi helyszín.

A műtéti beavatkozásra két helyszínen, a Doktor24 Multiklinikán és a tatai Kastélypark Klinikán kerülhet sor, ahol lehetőség van emelt szintű fekvőbeteg ellátásra is. A Budapest “nyugati kapujában” található Doktor24 Multiklinika 30 ágyas prémium-fekvőbetegellátással és modern sebészeti központtal Budapest legújabb és egyik legkomplexebb egészségközpontja.

NEAK ellátás és magánfinanszírozás.

A Doktor24 Kastélypark Klinikán NEAK és magánfinanszírozású ellátás is igénybevehető. A TB finanszírozott műtétekhez a beutalót a háziorvos adja, és a beavatkozás (az állami, általunk nem befolyásolható várólisták, illetve a finanszírozási korlátok miatt) általában hosszabb várakozási idővel teljesül. Állami finanszírozás igényelhető a végtag sebészeti ellátására, kivétel a rosszindulatú daganatok és a váll protetika. Felső végtag, csípő, térd és láb sportsérülések (pl. szalagszakadás, porcsérülés és kopásos eltérések) műtéteire van állami finanszírozás.

Miben segíthetünk?

Időpontfoglalás

Váll

Rugalmassága és komplex anatómiai felépítése miatt a vállizület igen érzékeny a rendellenességekre.
A válltájéki fájdalom a váll forgatását végző izomköpeny sérülésére, vagy meszesedésére, az izületet körülvevő képletek gyulladására utalhat. Ha a vállcsúcson jelentkezik, az a lapocka felső nyúlványa és a kulccsont külső vége közötti feszes izület érintettségét jelzi.
A leggyakrabban végzett beavatkozások közé tartoznak a vállstabilizációs műtétek. A váll ismétlődő ficama miatt több esetben szükséges a sérült ízületi vápaperem helyreállítása. Leggyakrabban az elülső-alsó ficam miatt kell műteni a vállat.
Az előrehaladott vállizületi kopás, a felkarfej betegségei, illetve komplex törések esetén jön szóba a vállprotézis

Mivel fordulhatsz hozzánk?

 

Könyök

A könyökízület sérülései és a könyök körüli lágyrészek panaszai (teniszkönyök, golfkönyök, bicepszínsérülés, könyökcsúcs-gyulladás, könyökizületi alagút szindróma) a gyakori problémák közé tartoznak. A teniszkönyök és golfkönyök a könyök közelében, a felkarcsontról eredő izmokban kialakult, túlterhelés következtében kialakuló, gyakran nagyon fájdalmas elváltozást takar. Ennek műtéti ellátására akkor van szükség, ha a konzervatív kezelés már semmilyen eredményt nem hoz.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Kéz és csukló

A kéz- és csuklóműtétek különböző műtéteket foglalnak magukba. A leggyakrabban végzett kézműtétek közté tartozik a “carpal tunnel” szindróma kezelése. A fájdalmat és zsibbadást ebben az esetben az okozza, hogy kezet beidegző középideget a megvastagodott, gyulldt szöveti környezete elnyomja. A megoldás kéztőalagút műtéti felszabadítása. Ugyancsak gyakori beavatkozás a kéz- és a csuklóganglionok (duzzanat, ciszta) eltávolítása, az ujjak elakadása miatt (pattanó ujj) vagy a tenyéri bőnye zsugorodása miatt végzett mozgásjavító műtét.
A kézsebészet, az érintett terület kiemelt funkcionális és esztétikai jelentősége miatt kifinomult, sokszor mikrosebészeti technikát és speciális tudást igényel.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Kéz- és csuklóműtétek

 • Idegi kompressziót (leszorítást), zsibbadást okozó carpalis alagút felszabadítása;
 • Kéz- és csuklóganglionok (duzzanat, ciszta) eltávolítása;
 • A pattanó ujj vagy a tenyéri bőnye zsugorodása miatt végzett mozgásjavító műtétek.

Csípő

A terület gyakori megbetegedéseinek kezelése a csipőartroszkópia, valamint a csipőprotézis-beültetés.
Az artroszkópia annál a betegnél jelent megoldást, akinél a csípőprotézis beültetése még korai volna, de a fájdalmai gyógytornával, injekciós kezelésekkel nem javulnak. Az artroszkópia, avagy az ízületi tükrözés során jellemzően a csontfelrakódások eltávolítása, szabadtest-eltávolítás, ízületi belhártya részleges eltávolítása, szakadt porcgyűrű helyreállítása, az ízületi porcsérülés ellátása történik.
Ha a csípőízület kopása olyan mértékű, hogy a konzervatív kezelések ellenére sem képes a beteg ellátni mindennapi tevékenységeit, vagy zavarja az éjszakai pihenését, akkor csípőprotézis beültetésére kerülhet sor.


Mivel fordulhatsz hozzánk?

Térd

A gyakran végzett térdműtétek közé tartoznak a térdszalagműtétek: a keresztszalagpótlás, az oldalszalag-helyreállítás és -pótlás, valamint a keresztszalag -revízió.
A térdszalagok a térdízület legfontosabb stabilizáló elemei, combcsontotrögzítik a sípcsonthoz. Az elülső keresztszalag érintettsége esetén a térdízületben fájdalom, duzzanat, instabilitás és kóros mozgások alakulnak ki. A keresztszalagok sérülését kísérheti az oldalszalagok részleges, vagy akár teljes szakadása ís. A hátsó keresztszalag és az oldalszalagok esetében nem mindig van szükség a műtéti beavatkozásra, a pótlásuk azonban szükségessé válhat. Előfordulhat, hogy a pótolt keresztszalag újra elszakad, ilyenkor lehetséges a keresztszalag ismételt pótlása, revíziója.A porcfelszínek és az izületi tok betegségeinek leggyakoribb, kis megterhelést jelentő (minimál invazív) sebészi megoldása a térdartroszkópia.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Boka, láb

Többféle deformitás alakulhat ki a lábon, mely fájdalmat, duzzanatot, mozgáskorlátozást, életminőség-csökkenést okoz. Ha az elváltozások a konzervatív kezelések során nem javulnak, akkor javasolt a műtéti megoldás.
A területhez tartozó beavatkozások közé sorolható a bütyök, a kalapácsujj, a kivájt láb és a lúdtalp korrekciója, az ízületi elmerevítések, az ínpótlás, a mozgásjavító műtétek, a csontos-porcos sérülések ellátása, az ínszakadás kezelése.

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Boka- és lábsebészeti műtétek

 • Bütyökkorrekció, kalapácsujj-korrekció
 • Lúdtalpkorrekció;
 • Ízületi kopás miatt végzett ízületi elmerevítések;
 • Degenerált / szakadt inak pótlása, megerősítése;
 • Bokaartroszkópia,
 • Bokaízület terhelési felszínein keletkezett csontos-porcos sérülések ellátása
 • Sarokcsont körüli fájdalom
 • Achilles-ín-szakadás, -fájdalom, -megrövidülés
 • Boka, láb haematoma eltávolítás helyi érzéstelenítésben

MŰTÉTI ÁRAK

A műtéti árak fekvőbeteg adminisztrációs díjat tartalmaznak, melynek mértéke a műtét összegétől függően: 40.000, 70.000, vagy 90.000 Ft

VÁLLMŰTÉTEK

Artroszkópos vállműtétek
500 000 Ft-tól
Rotátor köpeny rekonstrukció
450 000 Ft-tól
Nyitott vállstabilizálás
910 000 Ft-tól
Fedett vállstabilizálás (Bankart)
1 060 000 Ft-tól

KÖNYÖKMŰTÉTEK

Artroszkópos könyökízületi műtétek
330 000 Ft-tól

KÉZMŰTÉTEK

Carpat tunnel felszabadítás
365 000 Ft-tól
Kéztő műtétek
610 000 Ft-tól
Inhüvely bemetszés
210 000 Ft-tól
Ínplasztikák
500 000 Ft-tól
Dupuytren kontraktúra műtétei (oldalanként)
450 000 Ft-tól

CSÍPŐMŰTÉTEK

Artroszkópos csípőműtétek
1 070 000 Ft-tól
Nyílt feltárásból végzett mozgásjavító műtét a csípőben
1 070 000 Ft-tól
Csípő protézis beültetés
2 310 000 Ft-tól

TÉRDMŰTÉTEK

Artroszkópos térdízületi műtétek
500 000 Ft-tól
Elülső keresztszalag plasztika
910 000 Ft-tól
Oldalszalag plasztika
620 000 Ft-tól
Hátsó keresztszalag pótlás
1 050 000 Ft-tól
Bursa prepatellaris eltávolítás
390 000 Ft-tól
Nyitott térd arthrolysis (mozgásjavító műtét)
1 120 000 Ft-tól
Baker cysta eltávolítás
490 000 Ft-tól
Mozaikplasztika
930 000 Ft-tól
Térd protézis beültetés
2 310 000 Ft-tól

BOKA, LÁBMŰTÉTEK

Bütyök műtétek
470 000 Ft-tól
Csontkinövés (Exostosis) levésés
410 000 Ft-tól
Kalapácsujj műtétek
410.000 Ft-tól
Boka artroszkópos műtétei
560 000 Ft-tól
Bokaszalag rekonstrukció
490 000 Ft-tól
Boka mozaikplasztika
980 000 Ft-tól
Boka, láb ganglion eltávolítás (altatásban)
290 000 Ft-tól
Lábtő tengelykorrekciós műtétek
870 000 Ft-tól
Achilles-ín rekonstrukció
500 000 Ft-tól
Többszörös bokatörés ellátása
980 000 Ft-tól
Sarok műtétek
490.000 Ft-tól
Boka, láb haematoma eltávolítás helyi érzéstelenítésben
200.000 Ft-tól
Sarokcsont plasztika
540.000 Ft-tól

Ismerd meg Magyarország
privát vezető ortopédiai centrumát!

 • A Doktor24 Ortopédiai Centrum két helyszínen, Tatán és a fővárosi Multiklinikán található, ahol az ortopédia minden területére kiterjedő megoldásokat kínálunk.
 • A 20 éves múltra visszatekintő Kastélypark Klinika 2020-tól már a Doktor24 tagjaként működik.
 • A Doktor24 Multiklinika ortopédiai szolgáltatásainak szakmai hátterét is a Kastélypark Klinika biztosítja.
 • A tatai hagyományokat követve a hazai hobbi és élsportolók ellátása továbbra is kiemelt feladata a Doktor24 Ortopédiai Centrumnak. Az itt operáló szakmai munkacsoport több tagja egyben valamelyik sportszakág válogatottjának keretorvosa is. Vezető hazai sportklubok és sportszövetségek – köztük a Magyar Atlétikai Szövetség – is az ügyfeleik közé tartoznak.

Műtétek a Doktor24 Multiklinikán

Mi történik ha műtétre jelentkezel?

A műtéti igény felmerülését követően kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot, esetmenedzsereink időpontot egyeztetnek, hogy a lehető leghamarabb és a számodra legmegfelelőbb időben legyen a műtét.
A teljes körű műtéti felkészülés érdekében megszervezzük a műtét előtt szükséges szakorvosi konzultációkat és vizsgálatokat.

Műtétek a Doktor24 Tata Kastélypark Klinikán

Orvosaink

Dr. Bózsik Attila

Ortopédia-traumatológia
Specializációk:
 • Térd- és vállsebészeti beavatkozások,
 • ízületi porchiányok pótlása
Részletes adatlap

Dr. Bózsik Attila

Ortopédia-traumatológia

Bemutatkozás

2001-ben szerezte általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, de már az egyetemi évei alatt a gyakorlati tudás alapos elsajátítása érdekében részt vett a MÁV Kórház különböző osztályainak munkájában. 2008-ban szerezte meg az ortopédia-traumatológia szakvizsgát. Mindennapi munkája során a Honvédkórházban vezető beosztásban részt vesz a sérültellátásban és ortopédiai betegségek kezelésében, valamint szakorvosjelöltek és orvostanhallgatók képzésében. Elsősorban térd- és vállízületi kórképek kezelésével foglalkozik. Előtérbe helyezi a minimál invazív eljárások, új kezelési módszerek elsajátítását, alkalmazását. Mindenkori célja a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legkevesebb korlátozás mellett zajló rehabilitációs kezeléssel teljes gyógyulást elérni betegeinél. Külföldi útjai/munkavégzései során lehetősége nyílt a betegközpontú betegellátás elsajátítására. Magyarországon elsőként alkalmazta a mátrix indukálta porcképzést üvegporc hiányok kezelésére. 2016 óta vesz részt nyílt klinikai kutatásokban, mely mind új kezelési módszerek alkalmazására ad lehetőséget, mind szélesíti a látásmezejét. Szabadidejében rendszeresen sportol, ami segíti megérteni a sérülések hátterét, és a minél gyorsabb teljes rehabilitáció iránti igényt.
Specializáció
 • Térd- és vállsebészeti beavatkozások,
 • ízületi porchiányok pótlása
Tanulmányok
 • 2001 SOTE, általános orvosi diploma
 • 2008, ortopédia-traumatológia szakvizsga
Tagságok
 • MTT,
 • ICRS,
 • AO
Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Domán István

Ortopédia
Specializációk:

Csípő és térdprotézis specialista


Részletes adatlap

Dr. Domán István

Ortopédia

Bemutatkozás

Fő szakterülete a csípő és térdprotézis beültetés. Ezeken a területeken a legkorszerűbb műtéti eljárásokra specializálódott, mint az izomsértés nélküli csípőprotézis beültetés, a MediCAD digitális tervezés, a mozgásanalízis alapú csípőprotézis beültetés (OPS), és a teljesen egyénre szabott, „custom made” ConforMIS térdprotézis beültetés.
Specializáció

Csípő és térdprotézis specialista


Tanulmányok

Szakorvosi képesítést 1998-ban, tudományos minősítést (PhD) 2003-ban szerzett.

2007-ig a Pécsi Orvostudományi Egyetem Ortopédiai Klinikáján dolgozott. Ösztöndíjjal Spanyolországban, Olaszországban, Dél-Koreában és Franciaországban töltött huzamosabb időt, továbbá az Egyesült Államokban, Japánban, Belgiumban és az Egyesült Királyságban járt tanulmányúton.

Tagságok
 • Angol Királyi Sebészeti Társaság
 • BOA, EFORT, SICOT, MOT
Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Tóbi Zoltán

Ortopédia-traumatológia
Specializációk:
 • ortopédiai szakvizsgálat
 • ortopéd szakvélemény
Részletes adatlap

Dr. Tóbi Zoltán

Ortopédia-traumatológia

Bemutatkozás

Hivatása, hogy betegeinek a fájdalmai megszűnjenek és gyorsan visszanyerjék mozgásban aktív életüket, és lehetővé tegye számukra a mozgás élményét, szabadságát. Segíteni szeretne azokon, akiknek a mozgás fájdalmat okoz vagy csak korlátozottan képesek bizonyos mozgásformákra.
Specializáció
 • ortopédiai szakvizsgálat
 • ortopéd szakvélemény
Tanulmányok
 • 1990. Pécsi Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 1995. ortopédia szakvizsga
 • 2006. sportorvostan szakvizsga
Tagságok
 • Magyar Ortopéd Társaság
 • Arthroscopos és Lábsebészeti Társaság
 • Német-Magyar Lábsebészeti Társaság
 • Osztrák Ortopéd Társaság


Beszélt nyelvek
HU

Dr. Balogh Péter

Kézsebészet, Ortopédia, Sebészet, Traumatológia
Specializációk:
Részletes adatlap

Dr. Balogh Péter

Kézsebészet, Ortopédia, Sebészet, Traumatológia

Bemutatkozás

1979-80 között egyetemistaként egy év " mentőtiszt III."-ként teljesített szolgálatot (OMSZ - Budapest.) 1980 – 1985-ig a Tapolcai Városi Kórház sebészeti osztályán dolgozott és szerzett általános sebészeti szakképesítést. 1985-től előbb a Győri MN 6 Honvédkórház, majd ennek megszűnte után folyamatosan a Győri Petz Aladár Megyei Kórház baleseti sebészetén dolgozott és szerzett balesetsebész, majd kézsebészeti szakképesítést . 5 éves sebészeti, valamint 26 éves balesetsebészeti és kéz - és mikrosebészeti gyakorlat során nagy tapasztalatra és gyakorlatra tett szert a kézsérülések, egyéb végtag és izületi sérülések, valamint a polytraumatizált betegek diagnosztikájában, illetve akut és rekonstruktív sebészeti ellátásában. A fenti időszak alatt jelentős részt vállalt osztályunk kéz- és mikrosebészeti részlegének munkájából (1986 -95 között forgó rendszerben a részleg beosztott dolgozójaként), beleértve a kézsebészeti és replantációs /kötelezettségen felüli / készenléti ügyeletet és ellátást is. Ügyeletvezetői megbízást 1989-től lát el.1995-től 1998-ig osztályuk szeptikus részlegére volt beosztva 1997-98-ban Dékány Sándor osztályvezető főorvos úr megbízásából részlegvezetőként. Aktív részese az osztályokon folyó arthroscopos sebészeti tevékenységet végző munkacsoportnak, mind a feltételek megszervezése, mind munkájának végzése szempontjából és a fiatalabb kollegák oktatása vonatkozásában. Megszervezte és koordinálja az osztályán folyó izületi osteochondralis transzplantációs programot. 1990- től szervezte meg osztályán a sarokcsonttörések korszerű operatív ellátásának feltételeit - legyártatva a műtéthez szükséges eszközöket - és végzi valamint felügyelem ennek műtéti gyakorlatát. 1988-tól Dr. Dékány Sándor oszt. vez. főorvos javaslatára és támogatásával indították el osztályukon - az akkor még országos szinten is elhanyagolt -vállsebészeti programot. 1991-óta végezi osztályukon a vállsérülések diagnosticus és operatív arthroscopiáját, folyamatosan átadva tapasztalatait fiatalabb kollegáinak. A baleseti sebészet, orthopedia és rehabilitációs osztály főorvosaival egyeztetve és együttműködve: a Vállsebészeti Szakambulancia 1999 január óta működik szakmai felügyeletével. 1998 ban nyerte el a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban a vezető konzultáns címet. 1999 szept. 01.-től 2001. jan. 01-ig balesetsebészeti betegellátás mellett – belső áthelyezéssel az ortopédiai osztály feladatainak ellátására szólt megbízatása. 2000 07. 01.-től főorvosi kinevezést kapott a balesetsebészeti osztályon, részlegvezetői főorvosi megbízással, 2004. június 25.-től osztályvezető helyettesi kinevezéssel. 2007 szept.-óta a Traumatológia megbízott, 2012-óta kinevezett Osztályvezető Főorvosa a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Baleseti és Kézsebészeti Osztályának.
Tanulmányok
 • Általános Orvosi Diploma: 56/1980 1980 Bp. Semmelweis Orvostudományi Egyetem
 • Általános Sebészeti Szakvizsga: 114/1985 1985
 • Traumatológia Szakvizsga: 247/1988 1988
 • Kézsebészet szakvizsga: 126/1995 1995
 • Kézsebészeti alaptanfolyam 1987
 • Speciális mikrosebészeti tanfolyam 1990
 • Emelt szintű kézsebészeti tanfolyam 1991
 • Arthroscopos sebészeti alaptanfolyam 1991
 • Haladó arthroscopos tanf. (vállarthroscopia) 1991
 • Mellkasi sérültek sebészeti ellátása (tanf.) 1992
 • AO medence kurzus 2004
 • Csuklóarthroscopos speciális kurzus 1995
 • AO alaptanfolyam 1996
 • Sportorvosi tanf. (egyéni továbbképzés) 1997
 • AO Semionar on Peri- and Intraarticular fratures treatment 2007
 • Synthes Shoulder Seminar (Budapest) 2008
 • Stryker Education Cadaver Workshop
 • Fracture Management Approaches to Pelvis,
 • Acetabulum and Knee for ORIF (Brno) 2009
 • Synthes Central & Eastern Europen Shoulder Cadaver Workshop.
 • Epoca Shoulder Protesis System for Degenerative and Trauma Indications. (Budapest) 2010
 • AO Trauma Video-Szeminárium (Siófok) 2011
 • AO Trauma Video-Szeminárium (Siófok) 2013
 • AO Trauma Video-Szeminárium (Siófok) 2015


Beszélt nyelvek
HU

Dr. Bárdos Tamás Ph.D

Ortopédia-traumatológia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • Fiatalkori csípő panaszok
 • Csípő ütközéses szindróma
 • Csípő artroszkópia
 • Csípő protézis beültetés hátsó feltárásból
 • Térd porcpótlás
 • Térd arthroscopia
 • Térd szalag reconstructio
 • Térdkalács stabilizáció
 • Komplex sportsérülések ellátása
Részletes adatlap

Dr. Bárdos Tamás Ph.D

Ortopédia-traumatológia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

Orvosi diploma megszerzése után 1998-ban a Pécsi Ortopédiai Klilnikán kezdte orvosi pályafutását. Külföldi ösztöndíjat kapott Chicagoban a Rush egyetemen, 3 év ortopéd kutatás után védte meg tudományos fokozatát (PhD). Pécsett 2005-től ortopéd szakorvosként, 2008-tól mint osztályvezető adjunktus dolgozott. 2010-ben sportorvos szakvizsgát tett. További szakmai fejlődés céljából 2010-től Angliában vezető konzultáns állást vállalt, ahol 4 évet töltött. Letette az amerikai orvosi licensz vizsgát és 2014-ben az USA-ban egy évet dolgozott mint sportsebész, ahol a komplex sportsérülések kezelésével foglalkozott. Csípő és térd protetikával, egyéb ízületi sportsérülésekkel foglalkozik.
Specializáció
 • Fiatalkori csípő panaszok
 • Csípő ütközéses szindróma
 • Csípő artroszkópia
 • Csípő protézis beültetés hátsó feltárásból
 • Térd porcpótlás
 • Térd arthroscopia
 • Térd szalag reconstructio
 • Térdkalács stabilizáció
 • Komplex sportsérülések ellátása
Tanulmányok
 • 1998. Pécsi Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 2010. sportorvostan szakvizsga
 • 2004. ortopédia szakvizsga
Tagságok
 • Magyar Orvosi Kamara Magyar Ortopédiai Társaság MTA Köztestülete
 • International Cartilage Repair Society General Medical Council,
 • UK Royal College of Surgeons – fellow ad eundem (FRCS)
 • American Academy of Orthopedic Surgeons (AAOS)
 • American Orthopaedic Society for Sports Medicine (AOSSM)
Beszélt nyelvek
HU,EN,DE

Prof. Dr. Berkes István

Ortopédia-traumatológia, Sportorvostan
Specializációk:
 • Különböző izületek artoszkópos ellátása
 • csípő-, és térdprotézis beültetések
 • vállműtétek
 • Akut és túlterheléses sportsérülések ellátása


Részletes adatlap

Prof. Dr. Berkes István

Ortopédia-traumatológia, Sportorvostan

Bemutatkozás

Az orvosi diploma megszerzése után 1974-ben a Sportkórházban kezdte pályafutását, mint ortopéd sebész, s 2001-től 2009-ig annak főigazgató főorvosa volt. 2006-tól egyetemi tanár. A Sportorvosi Szakmai Grémium elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja, az MTK sporttudományi igazgatója. 2006 óta folytat magánorvosi tevékenységet. A Kastélypark Klinikán 2009 óta dolgozik. Közel négy évtizede foglalkozik mozgásszervi és sportsérülések kezelésével. Több tucat olimpiai, világ- és Európa bajnok, sok száz élsportoló sérülését gyógyította már meg. Munkája során legfőbb célja, hogy teljes körűen segítse a hozzá fordulók mielőbbi, tökéletes gyógyulását. Főbb érdeklődési területe az akut és túlterheléses sportsérülések ellátása, specialitása a különböző ízületek artroszkópos ellátása.
Specializáció
 • Különböző izületek artoszkópos ellátása
 • csípő-, és térdprotézis beültetések
 • vállműtétek
 • Akut és túlterheléses sportsérülések ellátása


Tanulmányok
 • 1974. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 1980. ortopédia szakvizsga
 • 1983. sportorvostan szakvizsga
Tagságok


Beszélt nyelvek
HU,EN,RU,DE

Dr. Burkus László

Ortopédia-traumatológia, Sebészet
Specializációk:
 • Lábsebészet
 • Csípő- és térdizületi protézisműtétek


Részletes adatlap

Dr. Burkus László

Ortopédia-traumatológia, Sebészet

Bemutatkozás

Orvosi diplomát 1985-ben szerezte meg (POTE), majd ezt követően Győrben a Pezt Aladár Megyei Oktató Kórházban dolgozott a traumatológia és sebészeti Osztályon, itt sebészeti szakvizsgát szerzett. 1990- től a frissen megalakult Ortopédiai Osztály orvosaként dolgozott ortopéd sebészeti profillal és szerzett ortopéd sebészeti szakvizsgát. Főbb érdeklődési területei a lábsebészet, csípő- és térdízületi protézisműtétek. Teljes körű járóbetegellátás, köztük a gyermekellátás , csecsemőszűrést is végez. 1999-óta Győrben a Pezt Aladár Megyei Oktató Kórházban a központi műtő vezető főorvosi feladatait is ellátja. 2008-ban csatlakozott a Katélypark Klinkához ortopéd szakorvosként ahol műtéti és járóbeteg ellátást is végez.
Specializáció
 • Lábsebészet
 • Csípő- és térdizületi protézisműtétek


Tanulmányok
 • 1985 Pécsi Orvostudományi Egyetem
 • 1990 Sebészet Szakvizsga
 • 1993 ortopédia Szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

Dr. Erdélyi Gábor

Ortopédia-traumatológia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • térdsebészet
 • sportsebészet
 • térdízületi protézis beültetés
 • artroszkópos sebészet
 • porchiányok pótlása
 • keresztszalag pótlás
 • vállsebészet
Részletes adatlap

Dr. Erdélyi Gábor

Ortopédia-traumatológia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

Elsősorban a térd- és vállízületi sérülések ellátásával, artroszkópos sebészettel, illetve az ízületi porfelszínek ellátásával, így a porcfelszínek pótlásával és protetikával foglalkozik, emelett rutinszerűen végzi a mozgásszervi sebészet leggyakoribb ortopédiai és traumatológiai betegségeinek konzervatív és műtéti ellátását. Kutatóként számos tudományos közlemény és előadás első- és társszerzőjeként hazai és külföldi szaklapokban és kongresszusokon vettem részt. 2001-ben baleseti sebészeti, 2006-ban ortopéd sebész szakvizsgát szereztem. A Magyar Férfi kézilabda Válogatott vezető orvosaként számos világ- és európai bajnokságon, 2004-ben az athéni, 2012-ben a londoni Olimpiai Játékokon vettem részt csapattagként. Kiemelt érdeklődési területeim: Térd sérülések ellátása: sportsérülések, elülső és hátsó keresztszalag szakadás ellátása, ízületi porcsérülések ellátása, artrózis betegség kezelése, artroszkópos műtétek, sportsebészet, protézis beültetés. Vállízületi sérülések és betegségek kezelése: vállízületi instabilitás kezelése, rotátor ínköpeny sérülések, AC ízületi sérülések kezelése, ütköző szindróma kezelése, artroszkópos műtétek, sportsebészet, protézis beültetés.
Specializáció
 • térdsebészet
 • sportsebészet
 • térdízületi protézis beültetés
 • artroszkópos sebészet
 • porchiányok pótlása
 • keresztszalag pótlás
 • vállsebészet
Tanulmányok
 • 2005 ortopédia Szakvizsga
 • 2001 traumatológia Szakvizsga
 • 1995 Semmelweis Orvostudományi Egyetem
Tagságok
 • 2001 óta a Magyar Traumatológus Társaság tagja
 • 2002 óta a Magyar Sportorvos Társaság tagja
 • 2005 óta a Magyar Ortopéd Társaság tagja
 • 2005 óta a Magyar Artroszkópos Társaság tagja
 • 2013 óta a Magyar Váll és Könyöksebészeti Társaság tagja
 • 2013 óta a Bauerfeind Akademie (Németország) tagja
Beszélt nyelvek
EN,HU,DE

Dr. Magos Krisztián

Ortopédia-traumatológia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • Csípő: csípőprotézis izomkímélő módszerrel, csípőfájdalmak, izületek, kopás
 • Térd: térdprotézis (térdfájdalmak, izületi kopás, duzzanat)
 • Porcsérülések (porc szakadása, porc leválás, porc hiánya)
 • Sportsérülések (szalagok szakadása, rándulás, izületi ficam, ízületi fájdalom)
 • Boka és láb különböző betegségeinek műtéti és nem műtéti kezelése
Részletes adatlap

Dr. Magos Krisztián

Ortopédia-traumatológia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját 2004-ben szerezte a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán, 2013-ban Komplementer medicinális tevékenységet végző orvos licenc vizsgát tett a Pécsi Tudományegyetemen, majd 2014-ben Ortopédia és traumatológia szakorvosként végzett a Semmelweis Egyetemen. Egyetemi tanulmányai mellett folyamatosan mélyítette tudását különböző hazai és külföldi képzéseken (többek között Finnországban, Csehországban, Angliában, Ausztriában, Németországban és Olaszországban). Szakmai tapasztalatait az alábbi munkahelyeken bővítette: Mayo Clinic College of Medicine (ortopédia gyakorlat), Semmelweis Egyetem (Ortopédia és traumatológia központi rezidens), Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ ortopédia és traumatológia osztálya, Kastélypark Klinika Tata (ortopédia és traumatológia szakorvos, főorvos). A European Foot and Ankle Society tagja. A mozgásszervi betegségek gyógyításában alkalmazza az úgynevezett High Intensity Laser Therapy-t és az akupunktúrát. „Orvosi tevékenységem fókuszában a sportsebészet, térd- és csípő ízületi protetika, a láb és boka sebészete áll. Magyarországon egyedülállóan nagy tapasztalattal rendelkezem a myofascialis triggerpontok okozta mozgásszervi fájdalmak kezelésében.”
Specializáció
 • Csípő: csípőprotézis izomkímélő módszerrel, csípőfájdalmak, izületek, kopás
 • Térd: térdprotézis (térdfájdalmak, izületi kopás, duzzanat)
 • Porcsérülések (porc szakadása, porc leválás, porc hiánya)
 • Sportsérülések (szalagok szakadása, rándulás, izületi ficam, ízületi fájdalom)
 • Boka és láb különböző betegségeinek műtéti és nem műtéti kezelése
Tanulmányok
 • 2004. Semmelweis Egyetem, általános orvos
 • 2014. ortopédia-traumatológia szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Vankó István

Ortopédia-traumatológia
Specializációk:
 • Felső és alsó végtagok mozgásszervi betegségei
 • Térd sport és más eredetű sérülései, elváltozásainak ellátása
 • Artroszkópiás és nyílt műtéti kezelésel
Részletes adatlap

Dr. Vankó István

Ortopédia-traumatológia

Bemutatkozás

1987-ben végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. A diploma megszerzése után a Tatabányai Szent Borbála Kórház Baleseti Sebészeti- Ortopédiai Osztályán dolgozik, jelenleg főorvosi beosztásban. Baleseti-sebészeti, ortopédiai szakvizsgával rendelkezik. 2008 óta a Kastélypark Klinika munkatársa is. Évtizedek óta lát el felső és alsó végtag mozgásszervi betegeket. Szakterülete a térd sport és más eredetű sérüléseinek, elváltozásainak ellátása. Ezen betegségek arthroscopos és nyílt műtéti kezelésében jártas szakember. Heti rendszerességgel részt vesz a klinika járóbeteg-ellátásában. Maga is sportol, a Magyar Orvoslabdarúgó Válogatott tagja, aktívan teniszezik, futballozik és síel.
Specializáció
 • Felső és alsó végtagok mozgásszervi betegségei
 • Térd sport és más eredetű sérülései, elváltozásainak ellátása
 • Artroszkópiás és nyílt műtéti kezelésel
Tanulmányok
 • 1987. Pécsi Orvostudományi Egyetem
 • 2015. ortopédia és traumatológiaSzakvizsga
Tagságok

Magyar Orvosi Kamara

Beszélt nyelvek
DE,HU

Dr. Paukovits Tamás Mirkó Ph.D

Ortopédia-traumatológia
Specializációk:
 • Általános traumatológiai műtétek
 • Izomátvágás nélküli minimálinvazív- csípő-, és térdprotézis beültetések
 • Protézisek cseréje
 • Nagyizületi degeneratív betegség
 • Térd, váll, könyök sportsebészete


Részletes adatlap

Dr. Paukovits Tamás Mirkó Ph.D

Ortopédia-traumatológia

Bemutatkozás

Orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán illetve ösztöndíjasként az Osloi Egyetem Általános Orvostudományi karán szerezte. Rezidens- és szakorvosképzését Norvégiában végezte, amely során számos európai kurzuson és tréningen vett részt. Szakvizsgája megszerzése után 2014-től Magyarországra költözéséig főorvosként dolgozott a Drammeni Kórház protézissebészeti részlegén. Általános traumatológiai műtétek mellett nagy esetszámban végzett izomátvágás nélküli -minimálinvazív- csípő-, térd- és vállprotézis beültetéseket, illetve protézisek cseréjét. Érdeklődési területe a nagyizületek degeneratív betegségei, váll és könyök sebészet. Összesen 11 évet töltött Norvégiában, szakképzésével párhuzamosan tudományos kutatómunkáinak eredményeként 2014-ben tudományos (Ph.D.) fokozatot szerzett a Semmelweis Egyetemen.
Specializáció
 • Általános traumatológiai műtétek
 • Izomátvágás nélküli minimálinvazív- csípő-, és térdprotézis beültetések
 • Protézisek cseréje
 • Nagyizületi degeneratív betegség
 • Térd, váll, könyök sportsebészete


Tanulmányok
 • 2006. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2015. ortopédia-traumatológia szakvizsga


Beszélt nyelvek
HU,EN,DE,NO

Dr. Lohner Balázs

Ortopédia, Ortopéd sebészet, Traumatológia
Specializációk:
 • Akut és krónikus térdízületi kórképek komplex kezelése
 • Sportsérülések ellátása
 • Végtag traumatológia
 • Mozgásszervi ultrahang vizsgálat
 • Sport traumatológia
 • Térdsebészet
Részletes adatlap

Dr. Lohner Balázs

Ortopédia, Ortopéd sebészet, Traumatológia

Bemutatkozás

2006-ban diplomázott a Semmelweis Egyetemen Általános Orvostudományi Karán. Tanulmányainak utolsó éveiben az Országos Mentőszolgálatnál, majd később a Mentőmotoros Szolgálatnál szerzett sürgősségi betegellátásban gyakorlatot. Ezekben az években nemzetközi sportrendezvények és motorsport versenyek egészségügyi biztosítását végezte. 2011-ben a Forma 1 Magyar Nagydíj orvosi csapatának tagja volt. Az Országos Baleseti Intézetben szakvizsgázott ortopéd-traumatológiából. 2015 –ben sportorvosi képesítést szerzett. 2016 őszétől a női kézilabda válogatott keretorvosa. Korábban a Vasas Akadémia férfi kosárlabda csapat egészségügyi stábjának tagja volt. Az Országos Sportegészségügyi Intézetben sajátította el az artroszkópos sebészeti technikát. Jelenleg a Nemzeti Kézilabda Akadémián, a sportsebészeti feladatok mellett, a serdülők keresztszalag sérüléseinek ellátását és sportba való visszatérését vizsgálják. Főbb érdeklődési területei: végtag traumatológia, sportsebészet, térdsebészet, keresztszalagpótlás, térdkalács ficamok komplex kezelése, boka artroszkópia és a mozgásszervi ultrahang diagnosztika. A Magyar Traumatológus, a Magyar Artroszkópos és a Magyar Sportorvos Társaságnak tagja. Az évente megrendezésre kerülő kongresszusokon rendszeresen tart előadást. Korábban rendszeresen részt vett a magyar és küldföldi orvostanhallgatók traumatológiai és sportsebészeti képzésében. A Magyar Kézilabda Szövetség orvosi bizottságának tagja.
Specializáció
 • Akut és krónikus térdízületi kórképek komplex kezelése
 • Sportsérülések ellátása
 • Végtag traumatológia
 • Mozgásszervi ultrahang vizsgálat
 • Sport traumatológia
 • Térdsebészet
Tanulmányok
 • 2006. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2013. ortopédia-traumatológia szakvizsga
 • 2015. sportorvostan szakvizsga
Tagságok


Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Németh Tamás

Ortopédia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • Térd- és csípő protetika
 • Sportsebészet
 • Artroszkópos sebészet
 • Váll-, csípő-, térd sebészet
 • Nagyízületi- és individuális endoprotetika,
 • Protézisek revíziója és cseréje
 • Sportsérülések
Részletes adatlap

Dr. Németh Tamás

Ortopédia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

Orvosi diplomáját 2000-ben szerezte a Pécsi Orvostudományi Egyetemen és a heidelbergi Ruprecht Karls Egyetemen, tanulmányait Németországban folytatta. 2007-ben ortopéd-traumatológus szakvizsgát tett, az ízületi ultrahang területén mélyreható tudásra és tapasztalatra tett szert. Hosszú ideig dolgozott ortopéd baleseti sebész szakorvosként a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban és Németországban. 2009 és 2011 között a berni Hirslanden Salem Spital főorvosaként tevékenykedett, majd 2011 és 2016 között a németországi Klinikum Ingolstadt-ban a helyi protézis centrumnak volt az osztályvezető főorvosa. 2020 februárjáig Németországban dolgozott ortopéd és baleseti sebész beosztásban, azóta Budapesten fogadja a hozzá fordulókat, ortopéd baleseti sebész főorvosként. A Német Orvosi Kamara tagja, német nyelven felsőfokon, angolul középfokon beszél.
Specializáció
 • Térd- és csípő protetika
 • Sportsebészet
 • Artroszkópos sebészet
 • Váll-, csípő-, térd sebészet
 • Nagyízületi- és individuális endoprotetika,
 • Protézisek revíziója és cseréje
 • Sportsérülések
Tanulmányok
 • 2000. Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2007. ortopédia-traumatológia szakvizsga
Tagságok


Beszélt nyelvek
HU,EN,DE

Dr. Pavlik Attila

Ortopédia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • Sportsérülések kezelése
 • Váll és térdízületi sérülések és krónikus ártalmak kezelése
 • Ízületi instabilitások kezelése
 • Rotátor köpeny sérülések konzervatív és műtéti kezelése
 • Térdízületi protézis beültetés
 • AC izület sérüléseinek kezelése
 • Térdizületi porc és szalagsérülések kezelése
 • Térdizületi kopás kezelése
Részletes adatlap

Dr. Pavlik Attila

Ortopédia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett orvosi diplomát, majd ortopédiából és sportorvostanból tett szakvizsgát. A PhD fokozatot „Az elülső keresztszalag pótlásnál alkalmazott femoralis press-fit rögzítés biomechanikai és klinikai vizsgálata” című munkával nyerte el. A térdízület mellett a vállízületi elváltozások kezelésével foglalkozott behatóbban, ennek során Melbourneben töltött 6 hónapot egy vállsebészeti ösztöndíjjal. Sportolók kezelésével már 30 éve foglalkozik, 4 Olimpián, számos Európa és Világbajnokságon vett részt a magyar válogatott orvosaként. A Semmelweis Egyetem Sportorvosi Tanszékén vesz részt a sportsebészet egyetemi oktatásában. Közleményeinek száma 61, melyből 32 első szerzője, 29 társszerzője, ebből 12 referált, külföldi folyóiratban jelent meg, a független idézettsége: 400, h-index: 9, IF: 21,41. Elsősorban a sportsérülések és az egyéb mozgásszervi elváltozások kezelésével foglalkozik, mindig törekszik a betegek számára a teljes gyógyulás elérésére, és amennyiben lehetséges minimal invazív illetve artroszkópos műtéti technika alkalmazására.
Specializáció
 • Sportsérülések kezelése
 • Váll és térdízületi sérülések és krónikus ártalmak kezelése
 • Ízületi instabilitások kezelése
 • Rotátor köpeny sérülések konzervatív és műtéti kezelése
 • Térdízületi protézis beültetés
 • AC izület sérüléseinek kezelése
 • Térdizületi porc és szalagsérülések kezelése
 • Térdizületi kopás kezelése
Tanulmányok
 • 1990. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 1995. ortopédia szakvizsga
 • 1999. sportorvostan szakvizsga
Tagságok


Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Tállay András

Ortopédia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • Térd, boka, Achilles sportsérüléseinek ellátása (elsősorban artroszkópos technikával)
 • Porc szakadások (porcleválások) ellátása, visszavarrása
 • Elülső, hátsó keresztszalag pótlások
 • Térdkalács stabilitálása
 • Térdizületi kopások műtéti ellátása
 • Porcfelszín kezelések
 • Tengelykorrekciók
 • Térdprotézis beültetés
 • Boka sportsérülések kezelése
 • Porcfelszín ellátása, stabilizálás
 • Különböző sportsérülések konzervatív kezelése
Részletes adatlap

Dr. Tállay András

Ortopédia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán 1995-ben szerzett diplomát. Tanulmányai után, 1995-től az Osztrák-Magyar Akció Alapítvány ösztöndíjasaként az Innsbrucki Egyetem Traumatológiai Osztályán, ezt követően a Müncheni Ambuláns Térdsebészeti Központban dolgozott, közben szakmai tanulmányúton vett részt a Bécsi Lorenz Böhler Unfallkrankenhaus-ban. 1998-ban, majd 2007-ben hat, ill. tizenkét hónapos térdsebészeti ösztöndíjon vett részt az ARMC Knee Fellowship Programme keretében Melbourne-ben. 1996-tól 2020-ig volt az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportsebészeti Osztályának munkatársa. 1997-1999 között az Uzsoki Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztályán baleseti ügyeleti szolgálatot teljesített. 1995-től a Magyar Snowboard Válogatott, 1999-től a Magyar Női Kézilabda Válogatott, 2004-től a Magyar Sí Válogatott orvosa. 2010-től a Rövidpályás Gyorskorcsolya Válogatott keretorvosaként is dolgozik. 2001-2006 között a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) Orvosi Bizottságának, 2005-2009 között volt az Európai Térdsebészeti Sporttraumatológiai és Artroszkópos társaság Integrációs Bizottságának tagja, titkára; a Magyar Olimpiai Bizottság Orvosi Bizottságának, a Magyar Kézilabda Szövetség Orvosi Bizottságának, valamint a Magyar Artroszkópos Társaságnak az elnöke, a Magyar Sportorvos Társaságnak a főtitkára. A Salt Lake City, a Torinói és a Vancouver-i és Pyeongchang Téli Olimpia, majd az Athéni és a Pekingi Nyári Olimpiai Játékok Előkészítő Bizottságának tagja, vezető orvosa volt. Főbb érdeklődési területei a térdízület sportsérülései (évente 150-180 elülső keresztszalag pótlás), az alsó végtagi túlterheléses sportártalmak és azok megelőzési lehetőségei. PhD kutatási témájában, valamint egyéb tudományos témákban 12 Pubmed-en is regisztrált (9 impact faktoros!) közleménye jelent meg, ezek többsége angol nyelven. Kongresszusi előadásokon közel 40 alkalommal mint első szerző, 35 alkalommal mint társszerző szerepelt. PhD témájában közölt előadásával 2004-ben az Európai Sporttraumatológiai Kongresszuson Madridban első díjat nyert. Elsőként vezette be a gyakorlatban Magyarországon a proprioceptív prevenciós edzésprogram rendszeres használatát. Oktatási tevékenységet is rendszeresen végez, 2020-tól a Semmelweis Egyetem Sportorvosi Tanszékének adjunktusaként sportsebészetet oktat.
Specializáció
 • Térd, boka, Achilles sportsérüléseinek ellátása (elsősorban artroszkópos technikával)
 • Porc szakadások (porcleválások) ellátása, visszavarrása
 • Elülső, hátsó keresztszalag pótlások
 • Térdkalács stabilitálása
 • Térdizületi kopások műtéti ellátása
 • Porcfelszín kezelések
 • Tengelykorrekciók
 • Térdprotézis beültetés
 • Boka sportsérülések kezelése
 • Porcfelszín ellátása, stabilizálás
 • Különböző sportsérülések konzervatív kezelése
Tanulmányok
 • 1995. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 2001. ortopédia szakvizsga
 • 2005. sportorvostan szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU,DE,EN

Dr. Tátrai Miklós

Ortopédia, Ortopéd sebészet
Specializációk:
 • Térd, váll sportsérüléseinek ellátása artroszkópos technikával
 • Porc szakadások (porcleválások) ellátása, visszavarrása
 • Elülső, hátsó keresztszalag pótlások
 • Térdkalács stabilizálása
 • Váll ín szakadások (rotátor köpeny szakadás) varrása
 • Váll instabilitás műtéti ellátása
 • Térdizületi kopások műtéti ellátása
 • Térdprotézis beültetés
Részletes adatlap

Dr. Tátrai Miklós

Ortopédia, Ortopéd sebészet

Bemutatkozás

Orvosi diplomáját 2009-ben szerezte a Semmelweis Egyetemen. Végzést követően egy évig dolgozott Németországban vegyes profilú sebészeti-baleseti részlegen. Rezidensi éveit traumatológiai osztályon töltötte Székesfehérváron, majd 8 évig az Országos Sportegészségügyi Intézet munkatársa volt. Itt tette le az ortopéd-traumatológiai és sportorvostani szakvizsgáit 2016-ban illetve 2018-ban. Ezen időszak alatt rengeteg sportolóval találkozott, a sportsérülések konzervatív és operatív ellátását tanulhatta meg. Főbb érdeklődési területe a térd ízületi betegségeinek kezelése artroszkópos technikával. Az elmúlt 6 évben több sportág mellett dolgozott, jelenleg csapatorvosként dolgozik a Csurgói Kézilabda Klub, A MAC jégkorong, illetve a Budai Futball Klub mellett, valamint keretorvosi munkát végez a férfi utánpótlás jégkorong válogatott és a felnőtt férfi kézilabda válogatott mellett.
Specializáció
 • Térd, váll sportsérüléseinek ellátása artroszkópos technikával
 • Porc szakadások (porcleválások) ellátása, visszavarrása
 • Elülső, hátsó keresztszalag pótlások
 • Térdkalács stabilizálása
 • Váll ín szakadások (rotátor köpeny szakadás) varrása
 • Váll instabilitás műtéti ellátása
 • Térdizületi kopások műtéti ellátása
 • Térdprotézis beültetés
Tanulmányok
 • 2009. Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2016. ortopédia és traumatológia szakvizsga
 • 2018. sportorvostan szakvizsga
Tagságok


Beszélt nyelvek
HU,EN

Dr. Zsiros Lajos, PhD

Ortopédia
Specializációk:
 • Akut és krónikus mozgásszervi megbetegedések,
 • Törések, zúzódások, sebzések, krónikus sebek, Csont és lágyrész gyulladások,
 • Daganatos bőr és mozgásszervi megbetegedések
 • Kézsebészeti megbetegedések


Részletes adatlap

Dr. Zsiros Lajos, PhD

Ortopédia

Bemutatkozás

1979-ben végzett a Leningrádi Kirov Katonaorvosi Akadémián, mely után mint csapatorvos kezdte pályafutását. 1982 szeptemberétől az MH Központi Katonai Kórház baleseti sebészeti osztályán dolgozott 2016 októberéig, 2002-től osztályvezető főorvosként tevékenykedett. Sebész szakorvosi szakvizsgát 1995-ben, baleseti sebészeti szakvizsgát 1997-ben, katona és katasztrófaorvostani szakvizsgát 1999-ben, ortopédiai szakvizsgát 2010-ben szerezte. 2005-ben egyetemi doktori fokozatot ( PhD) szerzett.2012-től 2015-ig a Honvédkórház igazgatói feladatait látta el. 2016-tól megosztva dolgozik magánintézményben és állami intézményben.
Specializáció
 • Akut és krónikus mozgásszervi megbetegedések,
 • Törések, zúzódások, sebzések, krónikus sebek, Csont és lágyrész gyulladások,
 • Daganatos bőr és mozgásszervi megbetegedések
 • Kézsebészeti megbetegedések


Tagságok
 • Magyar Tramumatológiai Társaság,
 • Magyar Katonai és Katasztrófaorvostani Társaság


Beszélt nyelvek
EN,HU,RU

Ellátó intézmények

Doktor24 Paks Miniklinika

7030 Paks, Tolnai út 93.

Doktor24 Multiklinika

1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.

Doktor24 Kastélypark Klinika

2890 Tata, Hajdú utca 15.

Doktor24 Cityzen Egészségközpont

1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet

Árlista

Ortopédiai szakvizsgálat
35 000 Ft - 42 800 Ft
Ortopédiai kontroll vizsgálat
30 000 Ft - 32 800 Ft
Varratszedés (Paks)
14 800 Ft
Ortopédiai szakvizsgálat (Paks)
23 000 Ft
Megszakítás