Ortopédia

A mozgás szabadsága elengedhetetlenül fontos része minden ember életének, ezért ortopédiai szakrendelésünkön a mozgásszervek sérüléseivel, betegségeivel és rehabilitációjával foglalkozunk. Ortopédiai specialistáink különlegesen képzett, elhivatott szakemberek, a mozgásszervi beavatkozások elismert szakértői, akik egymással szorosan együttműködve összetett problémák esetén is a legjobb ellátást képesek nyújtani. Minden esetben a legkíméletesebb, legmodernebb és az elérhető legpontosabb diagnosztikai módszereket és gyógyászati kezeléseket alkalmazzuk, amelyeket a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, csúcstechnológiás diagnosztikai eszközparkunk támogat.

Felkészült csapatunkhoz minden mozgásszerveket érintő panasszal, rendellenességgel és betegséggel bizalommal fordulhatsz. A mindennapos problémák (például hát- vagy derékfájás), sportolás közben szerzett sérülések és helyreállító műtétek esetén is minimál invazív, tartós és hatékony megoldásra törekszünk a gyors felépülés érdekében.

Betöltés

RENDELÉSEK HELYSZÍNE

VÁLASSZ DÁTUMOT!

Betöltés...

VÁLASSZ IDŐPONTOT!

Nincs Időpont

A honlap tartalma kizárólag tájékoztatási célokat szolgál és nem minősül orvosi tanácsnak vagy diagnózisnak – panasz esetén mindig forduljon orvoshoz.

Copyright 2021 doktor24 – minden jog fenntartva

EVOLUT

Nabeel Mcgregor

ÁRLISTA

Vizsgálat neve ide kerül
20 000 Ft