Foglalkozás-egészségügy

A Doktor24 Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatója.

IDŐPONTFOGLALÁS

Már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül. 700 kiváló szakemberrel 50+ szakterületen, 9 helyszínen, 100 rendelőben kínálunk alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt vállalati ügyfeleinknek is.

Ügyfélkapu belépés

Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügyi szolgálat, a munkaalkalmasság iránytűje. A Doktor24 cégcsoport több mint 25 év tapasztalatával, sokrétű szolgáltatás-kínálatával, ügyfél centrikusságával és a magyar piacon egyedülálló informatikai támogató rendszerével egyedi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Ügyfeleink között a legnagyobb vállalatoktól a pár fős kisvállalkozásokig minden típusú cég megtalálható – már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül.

Ügyfeleink bizalmának köszönhetően a Doktor24 évek óta dinamikusan nő. Célunk, hogy egyre bővülő hálózatunkkal országos lefedettséget biztosítsunk. Harminc év tapasztalattal rendelkezünk az egészségügy terén, 2019-ben pedig megszereztük a PRIMUS Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

 

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

A fentieken kívül széles szolgáltatási palettával támogatjuk vállalati ügyfeleink sikerességét:

COVID-tesztelés 

Mobil szűrőállomás 

Egészségcoaching 

Munkapszichológiai tanácsadás

Csoportos egészségnevelő foglalkozások

Rendezvények orvosi biztosítása

 

Munka- és tűzvédelmi tevékenység

Kockázatértékelői tevékenység