Gyógytorna

A gyógytorna egy olyan fizioterápiás módszer, amellyel az egyes mozgásszervi panaszokat, sérüléseket lehet hatékonyan kezelni.

TUDJ MEG TÖBBET

A Doktor24 Move Egészségközpontban rehabilitációs szakemberek, fizio- és fizikoterapeuták, szakorvosok és erőnléti trénerek várják az amatőr és professzionális sportolókat és életmódváltókat.

Tudj meg többet!

Miben segít a gyógytorna?

A gyógytorna segít, megelőzni a mozgásszervi megbetegedéseket. A gyógytorna kezelések elsődleges célja a gyulladások csökkentése, a fájdalom minimalizálása, az ízületi mozgások javítása és teljessé tétele. Betegeinknek a kezelések alatt megtanítjuk, hogy saját maguk mit tehetnek panaszaik megszüntetése érdekében.

A gyógytorna a sportban kiemelt fontossággal bír, egyrészt a sérülések elkerülése és megelőzése érdekében, másrészt a rehabilitációban betöltött szerepe miatt, ahol nem csak a lokálisan sérült szövetet kell helyreállítani, hanem a kiváltó okot kell korrigálni.

 

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szolgáltatásaink

Németi Norbert

Fizioterápia, Gyógytorna
Specializációk:
Részletes adatlap

Németi Norbert

Fizioterápia, Gyógytorna

Bemutatkozás

Amikor eldöntötte, hogy gyógytornász lesz, tudta, hogy sportrehabilitációval szeretne foglalkozni. A modern sport szemléletében fontos szerepet tölt be a sportfizioterapeuta, aki részt vesz a sportsérülések prevenciójában, a sportolók gyors és hatékony rehabilitációjában, és sérülés után, a sportba való visszatérés optimális idejének a meghatározásában. Ez a munka nagyon felelősségteljes foglalkozás. Ezért célirányosan mindig arra törekedett, hogy a tanulmányait és szakmai gyakorlatait sportrehabilitáció felé terelje.
Tanulmányok
  • 2014. Kolozsvári (Cluj Napoca) Babes-Bolyai Egyetem, Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) szakdolgozói szakképesítés
  • 2017. okleveles rehabilitációs szakember (MSc) szakdolgozói szakképesítés


Beszélt nyelvek
HU

Doktor24 MOVE Egészségközpont

1138 Budapest, Latorca utca 2.

Árlista


Járóbeteg ellátási áraink 2.000 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon több vizsgálat történik, a díj akkor is csak egy alkalommal kerül számlázásra.
Állapotfelmérés - Rehabilitáció indítás
15 000 Ft
Gyógytorna (50 perc)
15 000 Ft
Gyógytorna (25 perc)
10 000 Ft
Komplex mozgásszervi felmérés
37 000 Ft
Kombinált gyógytorna IASTM kezeléssel
19 500 Ft
Ergon IASTM technika - Lágyrész mobilizáció
22 000 Ft
Gyógytorna 5 alkalmas bérlet (50 perc/alkalom)
63 750 Ft
Gyógytorna 10 alkalmas bérlet (50 perc/alkalom)
121 600 Ft
Gyógytorna 5 alkalmas bérlet (25 perc/alkalom)
40 000 Ft
Gyógytorna 10 alkalmas bérlet (25 perc/alkalom)
75 600 Ft
Megszakítás