Rólunk

A DOKTOR24 MAGYARORSZÁG VEZETŐ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓJA. MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS VÁLLALATOKNAK KÍNÁLUNK KOMPLEX EGÉSZSÉGÜGYI MEGOLDÁSOKAT.

 

SZAKTERÜLETEINK

Mit jelent a Doktor24? A biztonságot: hogy jó kezekben vagy, odafigyelünk és vigyázunk rád.

A Doktor24 cégcsoport jelenlegi portfóliójában a budapesti járó- és fekvőbeteg szakrendelők mellett megtalálható az ortopédiai profilú, tatai Kastélypark Klinika, Budapest egyik legnagyobb, új magánkórháza, a Doktor24 Multiklinika, amely több mint 30 felnőtt- és gyermekszakrendeléssel, kiemelt diagnosztikai felkészültséggel, ortopédiai centrummal, 30 ágyas prémium-fekvőbetegellátással és modern sebészeti központtal Budapest legújabb és egyik legkomplexebb egészségközpontja. Emellett az Óbudai Gyermekgyógyászati Egészségközpont, valamint a sportrehabilitációs/regenerációs és sportdiagnosztikai központ, a Doktor24 MOVE is a portfólió részét képezi.

A Doktor24, az UNION Biztosítóval együtt indította el vegyesvállalatát Első Magánegészségügyi Hálózat Zrt. néven, mely 2021 szeptemberétől új taggal, a székesfehérvári LIFE Egészségcentrummal,  bővült. Ugyancsak 2021-ben került megvásárlásra a Dunántúlon jól ismert, tekintélyes szakmai múltra visszatekintő pécsi Da Vinci Magánklinika, ahol exkluzív környezetben 2 nagyműtő, 22 fekvőbetegágy, 2 szülőszoba, 18 szakrendelő és mintegy 120 orvos szolgálja ki az ügyfeleket.

Így már több, mint 950 kiváló szakemberrel 50 szakterületen, 10 helyszínen, 100 rendelőben kínálunk alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek, valamint vállalati ügyfeleinknek is – mindezt elérhető áron, akár biztosítási formában is, barátságos környezetben és olyan szervezéssel, hogy minden ügyfélre a legkevesebb várakozási idő és a legtöbb figyelem jusson.

Ügyfeleink bizalmának köszönhetően a Doktor24 évek óta dinamikusan nő. Célunk, hogy egyre bővülő hálózatunkkal országos lefedettséget biztosítsunk. Harminc év tapasztalattal rendelkezünk az egészségügy terén, 2019-ben pedig megszereztük a PRIMUS Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

 

 

50
Felnőtt szakterület
20
Gyermek szakterület
10
Helyszínen
400.000
Orvos-páciens találkozó évente
10.000
Elvégzett sikeres műtét

Komplex vállalati egészségügyi megoldások HR igényekre szabva

Magánszemélyek mellett céges ügyfeleink számára is nyújtunk komplex, egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat:

  • foglalkozás-egészségügyi vizsgálatot
  • menedzserszűrést 
  • szemészeti vizsgálatot
  • elsősegélynyújtási tanfolyamot 
  • partnereinkkel együttműködve juttatásként adható biztosítási és szűrőcsomagokat is kínálunk.

Ügyfélkapu rendszerünknek köszönhetően minimálisra csökkentve a munkáltató adminisztratív terheit. 

Ügyfeleink között a legnagyobb vállalatoktól a pár fős kisvállalkozásokig minden típusú cég megtalálható – már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül.