Rólunk

A DOKTOR24 MAGYARORSZÁG VEZETŐ EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓJA. MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÉS VÁLLALATOKNAK KÍNÁLUNK KOMPLEX EGÉSZSÉGÜGYI MEGOLDÁSOKAT.

 

SZAKTERÜLETEINK

Mit jelent a Doktor24? A biztonságot: hogy jó kezekben vagy, odafigyelünk és vigyázunk rád.

A Doktor24-nél azért dolgozunk, hogy évről-évre több ember számára tegyük elérhetővé a gyors és minőségi magánegészségügyi ellátást. 

A Doktor24 mára Magyarország piacvezető privát egészségügyi szolgáltatója: 5,2 millió magyar számára tettük egy órán belül elérhetővé a kényelmes, modern egészségügyi szolgáltatásokat. 7 városban, 10 helyszínen, több mint 100 rendelőben mintegy 1000 orvossal és egészségügyi szakemberrel, 50-nél is több szakterületen nyújtunk alap-, járóbeteg- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciós szolgáltatásokat, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek, egyéni és vállalati ügyfeleknek.

Ügyfeleink bizalmának köszönhetően a Doktor24 évek óta dinamikusan nő. Célunk, hogy egyre bővülő hálózatunkkal országos lefedettséget biztosítsunk. Harminc év tapasztalattal rendelkezünk az egészségügy terén, 2019-ben pedig megszereztük a PRIMUS Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

 

 

A minőségi magánegészségügyi szolgáltatások nem lehetnek egy-egy város kiváltságai, ezért évtizedes tapasztalatainkra építve, döntöttünk országos hálózatunk kiépítéséről. Az Európában is egyedülálló ortopédiai szaktudást felhalmozó Tatai Kastélypark Klinika és a nagy múltú Svábhegyi Gyermekgyógyintézet integrációja után 2021-ben saját járóbeteg-centrumot hoztunk létre Pakson. A Doktor24, az UNION Biztosítóval együtt indította el vegyesvállalatát Első Magánegészségügyi Hálózat Zrt. néven, mely 2021 szeptemberétől új taggal, a székesfehérvári LIFE Egészségcentrummal, bővült, mely a  Közép-Dunántúl régió legjelentősebb magánegészségügyi szolgáltatója. Szintén 2021-ben mintegy 3 milliárd forintnyi saját tőkéből Dél-Budán létrehoztuk kategóriateremtő Multiklinikát, valamint megnyitottuk a Doktor24 MOVE központot, amely egyedülálló mozgásszervi rehabilitációs és regenerációs centrumként működik Budapesten. 

2022-ben tovább folytattuk az építkezést: Az Első Magánegészségügyi Hálózat Zrt. megvásárolta a pécsi Da Vinci Magánklinika, amely a Dél-Dunántúlon évi 42 ezer orvos-beteg találkozóval és 3200 elvégzett műtéttel szolgálja a régió minőségi orvosi ellátását. Szintén ebben az évben csatlakozott a Doktor24 Csoporthoz a szegedi MediTeam, amelynek negyedszázados orvosi tapasztalata és mintegy 40 féle szakrendelése garantálja, hogy a Doktor24 minőségi szakmai bázison építse tovább a mintegy 1,5 millió ember számára elérhető Dél-Magyarországi ellátást. 

A Doktor24-et ma már évente 300 ezer ügyfél választja kiemelkedő ellátási színvonala, könnyű elérhetősége és jól használható online időpontfoglalási rendszere miatt. Mintegy 50 felnőtt orvosi szakterület mellett harmincnál is több, speciális szaktudást igénylő gyermekorvosi ellátással várjuk a hozzánk fordulókat. Ortopédiai szakrendeléseink, mozgásszervi sebészeti szolgáltatásink, gyermekorvosi szaktudásunk és szemészeti ellátásaink egyedülállóak. Képalkotó és laboratóriumi vizsgálatainkra rendkívül rövid időn belül, akár másnapra tudjuk fogadni a pácienseinket.

LIFE Egészségcentrum – Székesfehérvár

A székesfehérvári LIFE Egészségcentrum 2021-ben vált a cégcsoportunk tagjává. Évi 45 ezernél is több orvos-beteg találkozóval a Fejér megyei központunk hosszú ideje a Közép-Dunántúl egyik legismertebb, és legnagyobb privát egészségügyi szolgáltatója. A 22 féle járóbeteg-ellátás mellett helyi specialitásaink közé tartoznak az egynapos sebészeti szolgáltatások, magán- és közfinanszírozott komplex mammográfiás vizsgálatok. Székesfehérvári központunkban mintegy 50 orvos és egészségügyi szakember gondoskodik a páciensekről. 

Da Vinci Magánklinika – Pécs

A pécsi Da Vinci Magánklinika a Dél-Dunántúl meghatározó privát szolgáltatójaként vált ismertté, majd 2022-ben csatlakozott a Doktor24 országos hálózatához. Itt exkluzív panorámás környezetben 47 járóbeteg szakrendeléssel várjuk ügyfeleinket. A kiemelkedő színvonalú nőgyógyászat, szülészet és gasztroenterológiai ellátás mellett a pécsi egészségközpontunk különlegessége a sebészeti ellátások széles köre, amelyet 2 nagyműtő és 21 ágyas fekvőbeteg osztály szolgál ki. Magánklinikánkon szülőszobákkal, 18 rendelővel és 120 orvossal várjuk ügyfeleinket.

MediCenter Szakorvosi Intézet– Szeged

A negyedszázados múltra visszatekintő intézet a régió piacvezető, és Szeged legismertebb magánegészségügyi központja, 2022-től a Doktor24 Csoport tagja. Ügyfeleinket 14 rendelőben, 40 egészségügyi szakterületen várja ellátásokkal az itt dolgozó mintegy 200 orvos és egészségügyi szakdolgozó. A diagnosztikai vizsgálatok és a hagyományos alapszakmák – mint a belgyógyászat, a sebészet vagy a nőgyógyászat – mellett olyan speciális szakterületeken is kimagasló szaktudással várjuk ügyfeleinket, mint a diabetológia, endokrinológia vagy az idegsebészet. Szegedi központunk mintegy 50 ezer orvos-beteg talákozót bonyolít évente.

Felnőtt szakterület
50
Felnőtt szakterület
Gyermek szakterület
20
Gyermek szakterület
Helyszínen
9
Helyszínen
Orvos-páciens találkozó évente
400.000
Orvos-páciens találkozó évente
Elvégzett sikeres műtét
10.000
Elvégzett sikeres műtét

Komplex vállalati egészségügyi megoldások HR igényekre szabva

Magánszemélyek mellett céges ügyfeleink számára is nyújtunk komplex, egyedi igényekre szabott szolgáltatásokat:

  • foglalkozás-egészségügyi vizsgálatot
  • menedzserszűrést 
  • szemészeti vizsgálatot
  • elsősegélynyújtási tanfolyamot 
  • partnereinkkel együttműködve juttatásként adható biztosítási és szűrőcsomagokat is kínálunk.

Ügyfélkapu rendszerünknek köszönhetően minimálisra csökkentve a munkáltató adminisztratív terheit. 

Ügyfeleink között a legnagyobb vállalatoktól a pár fős kisvállalkozásokig minden típusú cég megtalálható – már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül.

 

 

Palyazat Palyazat
Megszakítás