Idegsebészet

Idegsebészeti szakrendelésünkön megoldásokat kínálunk az idegrendszer sérüléseire utaló tünetek kezelésére, illetve a fájdalomcsillapításra.

TUDJ MEG TÖBBET

A Doktor24 Fájdalomambulancián kiemelten foglalkozunk a fájdalom kezelésével. Nemzetközileg elismert, nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező specialistáink, a legújabb technológiák alkalmazásával, személyre szabott ellátással várnak.

Mivel foglalkozik az idegsebészet?

Szakorvosaink azon igyekeznek, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudják megszüntetni vagy megelőzni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Idegsebészeti szakrendelésünkön továbbá olyan neurológiai tünetek kezelésével foglalkozunk, mint a beszédzavar, a derékfájás, az epilepszia és a érzés- és érzékzavar, az ájulás, a hányingerrel kísért fejfájás, az izomgyengeség, a mozgáskoordináció romlása.

 

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szakembereink

Dr. Nagy Máté

Fájdalomambulancia, Idegsebészet
Szakterületei:
 • fájdalomcsillapítás
 • gerinc- és funkcionális idegsebészeti beavatkozások
 • ideggyöki blokádok
 • intratekális gyógyszerezés
 • gerincvelő-stimuláció indikációjának megfelelő betegségek

TUDÁSTÁR

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

Sajnálatos tény, hogy a fájdalommal élő páciensek nagy része bizonyos idő után reményvesztetté válik, különösen akkor, ha a panaszok a korábbi orvoslátogatások, a különböző fájdalomcsillapító szerek alkalmazása és az életmódváltás ellenére sem szűnnek meg. A fájdalomambulancia orvoscsapatának legfőbb célja, hogy pácienseit megszabadítsa a krónikus fájdalomtól, egyénre szabott, korszerű és célirányos eljárásokkal.

A fájdalomambulancia több orvosi szakterület képviselőinek összehangolt munkájára épül, így a fájdalommal küzdő betegeknek nem kell orvostól orvosig járniuk, hogy megoldást találjanak a problémáikra. A fájdalomambulancia tapasztalt orvosai hatékonyan csillapítják a hosszabb ideje fennálló, krónikus fájdalmat. Fájdalomambulanciánkon szakértőink megoldást kínálnak derékfájásra vagy idegbecsípődésre, isiászra, idegfájdalmakra, ízületi problémákra és minden olyan fájdalomtípusra, amely mozgásbeszűkülést okoz.

Milyen megoldásokkal dolgozik a fájdalomambulancia?

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik. A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket. Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Hogy történik a vizsgálat?

 • Szóbeli kikérdezés a panaszokról, kórelőzményről
 • Alapos fizikális vizsgálat (segítségükkel megállapítható a károsodás jellege)
 • Bizonyos esetekben  szükség lehet további vizsgálatokra (labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra – MR, CT, röntgen)

A fájdalom csillapítására azonnal is megkezdődhet a kezelés:

 • injekciós kezelés (fájdalomcsillapító, ízületi blokád, gyulladáscsökkentő)
 • speciális fájdalomcsillapító gyógyszerek felírása
 • egyéb idegrendszerre ható gyógyszerek felírása

Az azonnali fájdalomcsillapítást követően általában néhány nap leforgása alatt jellemzően helyreáll a mozgási képesség és az idegi funkciók jelentős része.

A kezelés további kiegészítő eszközei:

 • gyógyászati segédeszközök felírása
 • gyógytorna (mozgásszervi problémákra)
 • fizikoterápia (mozgásszervi fájdalmakra)
 • egyéb mozgásterápiás megoldások.

Ellátó intézmények

Doktor24 Multiklinika

1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.

Árlista

Idegsebészeti szakorvosi konzultáció
27 000 Ft
Idegsebészeti kontroll konzultáció
20 900 Ft
Varratszedés
10 000 Ft