Balneológia

Balneológiai csomagjaink segítenek a gyógyulásban, rehabilitációban: budapesti gyógyfürdő partnereinkkel együttműködve komplex gondoskodást kínálunk mozgásszervi, reumatológiai panaszok, illetve műtétek és balesetek utáni felépülés esetén.

Kiváló szakorvosaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek fürdőkezelések terén, így egyéni szükségleteidre és helyzetedre szabott kezelési tervet tudnak javasolni. Gyógykezelések széles körét érheted el rajtunk keresztül, beleértve a jótékony hatású gyógyvizeket, , testpakolásokat, valamint mechanoterápiás és elektroterápiás eljárásokat.

Csomagjaink

Balneo Alap

Preventív program – szakorvosi vizsgálattal, 10 kezeléssel, kontrollvizsgálattal

Alapszintű csomagunkat betegségmegelőzés, egészségmegőrzés, illetve pihenés és kikapcsolódás céljából ajánljuk olyan embereknek, akik szeretnének figyelni az egészségükre. A program javítja az általános testi és lelki közérzetet, csökkenti a sérülékenységet, támogatja a szervezet regenerációját.

Balneo Komplex

Rehabilitációs program – szakorvosi vizsgálattal, 20 kezeléssel, kontrollvizsgálattal

Bővített csomagunkat terápiás célra ajánljuk: a szakorvosi vizsgálaton és gyógyvízi fürdőzésen kívül komplex kezelést tartalmaz, melyek fájdalom, sérülés vagy betegség esetén segítik a gyógyulást.

Műtét előtti felkészítés

Műtét előtti előkészítő program – szakorvosi vizsgálattal, 20 kezeléssel, kontrollvizsgálattal

Speciális csomagunkat műtéti beavatkozás előtt állóknak  ajánljuk. A program segít testileg és lelkileg megfelelően felkészült állapotba kerülni, hogy utána a tervezett beavatkozást könnyebb legyen átvészelni  és gyorsabban menjen a gyógyulás.

Műtét utáni gondoskodás

Műtét utáni regeneráló program – szakorvosi vizsgálattal, 20 kezeléssel, kontrollvizsgálattal

Speciális posztoperatív csomagunkat műtéti beavatkozáson átesettek számára ajánljuk. Segítségével sokkal hatékonyabb és tartósabb a gyógyulás, illetve hosszú távon támogatja az egészségmegőrzést.

Poszt-COVID erősítő

COVID-on átesettek részére javasolt regeneráló, immunerősítő program – szakorvosi vizsgálattal, 10 kezeléssel, kontrollvizsgálattal.

Különleges csomagunkat kimondottan olyan embereknek javasoljuk, akik COVID fertőzésen estek át. A program segít a betegségben legyengült szervezetet visszaerősíteni, illetve a betegség utóhatásait enyhíteni.

Szakorvosaink a különböző utóhatások, és az érintett területekhez kivétel nélkül gondosan válogatott kezelési csomagot ajánlanak, az észlelt panaszoktól függően.

(1) Légzőszervi panaszok esetén gyógytornát javaslunk ügyfeleinknek, ahol légzőgyakorlatokkal és a légzőszerveket érintő mobilizációval segítünk a felépülésben.

(2) Helyi panaszok alatt a gerinc- és ízületi problémákat értjük. Ehhez számtalan kezelést tudunk javasolni; többek között gyógyfürdőzést, iszappakolást, elektroterápiás kezeléseket, de ugyanilyen hatást tudunk kiváltani a szénsavas fürdővel és a víz alatti vízsugármasszázzsal. 

(3) A fáradékonyság is egyike a COVID utólagos hatásainak. Ekkor a szauna, a gőzfürdő, valamint a helyi panaszokat kezelő fürdőterápiás kezelések is ajánlottan igénybe vehetők.

(4) Depresszió és mozgáshiány külön-külön, vagy együttes megjelenésekor is érdemes kicsit lendületbe hozni magunkat. Ez megtehető úszás, masszázs, vagy éppen gyógytorna segítségével.

A kínálatunkban található különböző csomagok célzott kezelést tesznek lehetővé, tartalmazzák a kezdeti kivizsgálást, illetve a kezelések utáni kontrollvizsgálatot is. Partnereinkkel való szoros együttműködésünknek köszönhetően gyors és egyszerű utat kínálunk a gyógyuláshoz – nem kell orvostól orvosig járni, mi megszervezzük az ellátást. Fontos, hogy a balneológia nemcsak betegség, vagy sérülés esetén segít: támogatja az egészség megőrzését, illetve nagyobb fizikai igénybevétel esetén a szervezet regenerációját.

Betöltés

RENDELÉSEK HELYSZÍNE

VÁLASSZ DÁTUMOT!

Betöltés...

VÁLASSZ IDŐPONTOT!

Nincs Időpont

A honlap tartalma kizárólag tájékoztatási célokat szolgál és nem minősül orvosi tanácsnak vagy diagnózisnak – panasz esetén mindig forduljon orvoshoz.

Copyright 2021 doktor24 – minden jog fenntartva

EVOLUT

Nabeel Mcgregor

ÁRLISTA

Vizsgálat neve ide kerül
20 000 Ft