Palyazat Palyazat

Balneológia

Balneológiai csomagjaink segítenek a gyógyulásban, rehabilitációban: budapesti gyógyfürdő partnerünkkel együttműködve komplex gondoskodást kínálunk mozgásszervi, reumatológiai panaszok, illetve műtétek és balesetek utáni felépülés esetén.

TUDJ MEG TÖBBET

A Doktor24 és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. között létrejött megállapodással a fürdőben gyógyulni kívánó látogatókat már orvosaink szaktudása segíti, így személyre szabottan, egyéni egészségi állapot szerint állítjuk össze a terápiás terveket, és kiemelkedő szaktudással felügyeljük pácienseink gyógyulását.

Tudj meg többet reumatológiai szakterületünkről

Mikor érdemes balneológiai csomagjainkat választanod?

Kiváló szakorvosaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek fürdőkezelések terén, így egyéni szükségleteidre és helyzetedre szabott kezelési tervet tudnak javasolni. Gyógykezelések széles körét érheted el rajtunk keresztül, beleértve a jótékony hatású gyógyvizeket, testpakolásokat, valamint mechanoterápiás és elektroterápiás eljárásokat.

Dr. Szentiványi Csilla balneoterápiás, reumatológus szakorvosunk reumatológiai szakvizsgálat után utal be a megfelelő csomagra. Időpontot ügyfélszolgálatunkon keresztül tudsz igényelni!

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Balneológiai csomagok

Műtéti felkészítés

Ára: 233.700 Ft

Műtét előtti előkészítő program – szakorvosi vizsgálattal, 20 kezeléssel, kontrollvizsgálattal. Speciális csomagunkat műtéti beavatkozás előtt állóknak ajánljuk. A program segít testileg és lelkileg megfelelően felkészült állapotba kerülni, hogy utána a tervezett beavatkozást könnyebb legyen átvészelni és gyorsabban menjen a gyógyulás.

Műtét utáni regeneráló program – szakorvosi vizsgálattal, 20 kezeléssel, kontrollvizsgálattal

Ára: 233.700 Ft

Speciális posztoperatív csomagunkat műtéti beavatkozáson átesettek számára ajánljuk. Segítségével sokkal hatékonyabb és tartósabb a gyógyulás, illetve hosszú távon támogatja az egészségmegőrzést.

Poszt-covid erősítő

Ára: 96.900 Ft

COVID-on átesettek részére javasolt regeneráló, immunerősítő program – szakorvosi vizsgálattal, 10 kezeléssel, kontrollvizsgálattal. Különleges csomagunkat kimondottan olyan embereknek javasoljuk, akik COVID fertőzésen estek át.

A program segít a betegségben legyengült szervezetet visszaerősíteni, illetve a betegség utóhatásait enyhíteni.

Szakorvosaink a különböző utóhatások, és az érintett területekhez kivétel nélkül gondosan válogatott kezelési csomagot ajánlanak, az észlelt panaszoktól függően. (1) Légzőszervi panaszok esetén gyógytornát javaslunk ügyfeleinknek, ahol légzőgyakorlatokkal és a légzőszerveket érintő mobilizációval segítünk a felépülésben. (2) Helyi panaszok alatt a gerinc- és ízületi problémákat értjük. Ehhez számtalan kezelést tudunk javasolni; többek között gyógyfürdőzést, iszappakolást, elektroterápiás kezeléseket, de ugyanilyen hatást tudunk kiváltani a szénsavas fürdővel és a víz alatti vízsugármasszázzsal. (3) A fáradékonyság is egyike a COVID utólagos hatásainak. Ekkor a szauna, a gőzfürdő, valamint a helyi panaszokat kezelő fürdőterápiás kezelések is ajánlottan igénybe vehetők. (4) Depresszió és mozgáshiány külön-külön, vagy együttes megjelenésekor is érdemes kicsit lendületbe hozni magunkat. Ez megtehető úszás, masszázs, vagy éppen gyógytorna segítségével.

 

Balneo alap csomag

Ára: 135.000 Ft

Preventív program – szakorvosi vizsgálattal, 10 kezeléssel, kontrollvizsgálattal. Alapszintű csomagunkat betegségmegelőzés, egészségmegőrzés, illetve pihenés és kikapcsolódás céljából ajánljuk olyan embereknek, akik szeretnének figyelni az egészségükre. A program javítja az általános testi és lelki közérzetet, csökkenti a sérülékenységet, támogatja a szervezet regenerációját.

 

Balneo komplex csomag

233.700 Ft

Rehabilitációs program – szakorvosi vizsgálattal, 20 kezeléssel, kontrollvizsgálattal. Bővített csomagunkat terápiás célra ajánljuk: a szakorvosi vizsgálaton és gyógyvízi fürdőzésen kívül komplex kezelést tartalmaz, melyek fájdalom, sérülés vagy betegség esetén segítik a gyógyulást.

Megszakítás