Műtétek a Doktor24-nél

Nálunk jó kezekben vagy! Ismerd meg a Doktor24 professzionális műtéti megoldásait!

Ha a Doktor24-et választod, biztos lehetsz abban, hogy biztonságban, jó kezekben leszel, valamint mindig annyi figyelmet és gondoskodást kapsz, amennyire szükséged van!

 

Ismerd meg a Doktor24 műtéti megoldásait!

  • csúcstechnológiás eszközök
  • modern, nemzetközi szakmai protokollok
  • professzionális betegellátás és -utánkövetés
  • gyors műtéti időpont-előjegyzés
  • fölösleges várakozási idő nélkül
  • barátságos, kényelmes környezet

Műtéteink a Doktor24 Multiklinikán és a tatai Kastélypark Klinikán érhetők el. A Doktor24 Multiklinikán 4 műtő üzemel. A többnapos ortopédiai műtéteken kívül, az egynapos sebészetén teljes körű ügyfélkiszolgálást teszünk lehetővé. A tatai Kastélypark Klinika a Doktor24 egészséghálózatán belül egyedülálló mozgásszervi centrum, és többi intézetünk tudásbázisa egyszerre. Az intézményben beutalóval NEAK finanszírozású ellátás igénybevételére is van lehetőség.  2019-ben megszereztük a PRIMUS Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

 

MULTIKLINIKA GALÉRIA

Ellátó intézmények

Doktor24 Multiklinika

Budapest kapujában vár a Doktor24 Multiklinika, amely több mint 30 felnőtt- és gyermekszakrendeléssel, kiemelt diagnosztikai felkészültséggel, ortopédiai centrummal, 30 ágyas prémium-fekvőbetegellátással és modern sebészeti központtal Budapest legújabb és egyik legkomplexebb egészségközpontja. Autóval érkezőknek az őrmezei P+R parkoló, tömegközlekedéssel kelenföldi vasútállomás és a 4-es metró végállomása (Kelenföld vasútállomás ŐRMEZŐ kijárata) mindössze néhány lépés a Multiklinikának otthont adó modern Budapest One irodaparktól.

Parkolás: A mélygarázs korlátozott számú parkolóhellyel rendelkezik, melyet a mozgásukban korlátozott ügyfeleknek és a műtétre érkező ügyfeleink kísérőinek tudjuk biztosítani.  Ennek igénybevétele előzetesen, az ügyfélszolgálaton keresztül leadott rendszámmal történhet. A környező utcákban elérhető parkolási lehetőségekről ide kattintva tájékozódhatsz.

 

1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.
+36 1 44 33 200
Megnézem

Doktor24 Kastélypark Klinika

A tatai Kastélypark Klinika a Doktor24 egészséghálózatán belül egyedülálló mozgásszervi centrum, és többi intézetünk tudásbázisa egyszerre. Az intézményben beutalóval NEAK finanszírozású ellátás igénybevételére is van lehetőség.  A 2003 óta működő klinika a magyar sport ortopédiai és rehabilitációs fellegvára, ahol a világ élvonalába tartozó, legmodernebb sportsebészeti és végtagsebészeti eljárásokat honosítunk meg, és azokat elérhetővé tesszük a magyar élsportolók és pácienseink számára. Műtőink színvonala és az itt felhalmozott szaktudás is egyedülálló. Erre épül budapesti ortopédiai és mozgásszervi szakrendeléseink minősége és betegcentrikus gyógyászati tevékenysége.

2890 Tata, Hajdú utca 15.
+36 34 381 731, +36 34 384 869, +36 34 384 769
Megnézem
Palyazat Palyazat
Megszakítás