Fájdalomambulancia

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik.

TUDJ MEG TÖBBET

Nemzetközileg elismert, nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező specialistáink, a legújabb technológiák alkalmazásával, személyre szabott ellátással várnak.

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket.Szakorvosaink azon igyekeznek, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudják megszüntetni vagy megelőzni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

 

 

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szakembereink

Dr. Nagy Máté

Fájdalomambulancia, Idegsebészet
Specializációk:
 • fájdalomcsillapítás
 • intratekális gyógyszerezés
 • gerincvelő-stimuláció indikációjának megfelelő betegségek
Részletes adatlap

Dr. Nagy Máté

Fájdalomambulancia, Idegsebészet

Bemutatkozás

Orvosi diplomáját 2013-ban szerezte a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, 2011-ben Münchenben tanult, a Ludwig Maximilians Egyetemen. Idegsebész szakvizsgáját szintén Pécsett tette le. Munkája során az ideggyöki blokádok széles spektrumát alkalmazza, figyelme középpontjában állnak a különböző gerincbeavatkozások, mint például a porckorongsérvek operációja vagy a gerinc minimál-invazív csavaros-rudas rögzítő műtétei. Folyamatosan képzi magát az agy és gerinc stimulációs műtéteinek területén is, ami a fájdalmak végleges csillapítását szolgálhatja. A Doktor24 fájdalomambulancia szolgáltatásának specialistája.
Specializáció
 • fájdalomcsillapítás
 • intratekális gyógyszerezés
 • gerincvelő-stimuláció indikációjának megfelelő betegségek
Tanulmányok
 • 2013. Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2019. idegsebészet szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

TUDÁSTÁR

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

Sajnálatos tény, hogy a fájdalommal élő páciensek nagy része bizonyos idő után reményvesztetté válik, különösen akkor, ha a panaszok a korábbi orvoslátogatások, a különböző fájdalomcsillapító szerek alkalmazása és az életmódváltás ellenére sem szűnnek meg. A fájdalomambulancia orvoscsapatának legfőbb célja, hogy pácienseit megszabadítsa a krónikus fájdalomtól, egyénre szabott, korszerű és célirányos eljárásokkal.

A fájdalomambulancia több orvosi szakterület képviselőinek összehangolt munkájára épül, így a fájdalommal küzdő betegeknek nem kell orvostól orvosig járniuk, hogy megoldást találjanak a problémáikra. A fájdalomambulancia tapasztalt orvosai hatékonyan csillapítják a hosszabb ideje fennálló, krónikus fájdalmat. Fájdalomambulanciánkon szakértőink megoldást kínálnak derékfájásra vagy idegbecsípődésre, isiászra, idegfájdalmakra, ízületi problémákra és minden olyan fájdalomtípusra, amely mozgásbeszűkülést okoz.

Milyen megoldásokkal dolgozik a fájdalomambulancia?

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik. A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket. Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Hogy történik a vizsgálat?

 • Szóbeli kikérdezés a panaszokról, kórelőzményről
 • Alapos fizikális vizsgálat (segítségükkel megállapítható a károsodás jellege)
 • Bizonyos esetekben  szükség lehet további vizsgálatokra (labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra – MR, CT, röntgen)

A fájdalom csillapítására azonnal is megkezdődhet a kezelés:

 • injekciós kezelés (fájdalomcsillapító, ízületi blokád, gyulladáscsökkentő)
 • speciális fájdalomcsillapító gyógyszerek felírása
 • egyéb idegrendszerre ható gyógyszerek felírása

Az azonnali fájdalomcsillapítást követően általában néhány nap leforgása alatt jellemzően helyreáll a mozgási képesség és az idegi funkciók jelentős része.

A kezelés további kiegészítő eszközei:

 • gyógyászati segédeszközök felírása
 • gyógytorna (mozgásszervi problémákra)
 • fizikoterápia (mozgásszervi fájdalmakra)
 • egyéb mozgásterápiás megoldások.

Ellátó intézmények

Doktor24 Multiklinika

1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.

Árlista


Járóbeteg ellátási áraink 2.000 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet személyes, vagy on-line megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon több vizsgálat történik, a díj akkor is csak egy alkalommal kerül számlázásra.
Fájdalomambulancia kontroll konzultáció
28 000 Ft
Fájdalomambulancia szakorvosi konzultáció
33 000 Ft
Megszakítás