Fájdalomambulancia

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik.

TUDJ MEG TÖBBET

Nemzetközileg elismert, nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező specialistáink, a legújabb technológiák alkalmazásával, személyre szabott ellátással várnak.

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket.Szakorvosaink azon igyekeznek, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudják megszüntetni vagy megelőzni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

 

 

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szakembereink

Jelenleg nincsenek orvosok ezen a szakterületen!

TUDÁSTÁR

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

Sajnálatos tény, hogy a fájdalommal élő páciensek nagy része bizonyos idő után reményvesztetté válik, különösen akkor, ha a panaszok a korábbi orvoslátogatások, a különböző fájdalomcsillapító szerek alkalmazása és az életmódváltás ellenére sem szűnnek meg. A fájdalomambulancia orvoscsapatának legfőbb célja, hogy pácienseit megszabadítsa a krónikus fájdalomtól, egyénre szabott, korszerű és célirányos eljárásokkal.

A fájdalomambulancia több orvosi szakterület képviselőinek összehangolt munkájára épül, így a fájdalommal küzdő betegeknek nem kell orvostól orvosig járniuk, hogy megoldást találjanak a problémáikra. A fájdalomambulancia tapasztalt orvosai hatékonyan csillapítják a hosszabb ideje fennálló, krónikus fájdalmat. Fájdalomambulanciánkon szakértőink megoldást kínálnak derékfájásra vagy idegbecsípődésre, isiászra, idegfájdalmakra, ízületi problémákra és minden olyan fájdalomtípusra, amely mozgásbeszűkülést okoz.

Milyen megoldásokkal dolgozik a fájdalomambulancia?

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik. A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket. Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Hogy történik a vizsgálat?

  • Szóbeli kikérdezés a panaszokról, kórelőzményről
  • Alapos fizikális vizsgálat (segítségükkel megállapítható a károsodás jellege)
  • Bizonyos esetekben  szükség lehet további vizsgálatokra (labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra – MR, CT, röntgen)

A fájdalom csillapítására azonnal is megkezdődhet a kezelés:

  • injekciós kezelés (fájdalomcsillapító, ízületi blokád, gyulladáscsökkentő)
  • speciális fájdalomcsillapító gyógyszerek felírása
  • egyéb idegrendszerre ható gyógyszerek felírása

Az azonnali fájdalomcsillapítást követően általában néhány nap leforgása alatt jellemzően helyreáll a mozgási képesség és az idegi funkciók jelentős része.

A kezelés további kiegészítő eszközei:

  • gyógyászati segédeszközök felírása
  • gyógytorna (mozgásszervi problémákra)
  • fizikoterápia (mozgásszervi fájdalmakra)
  • egyéb mozgásterápiás megoldások.

Ellátó intézmények

Megszakítás