Fájdalomambulancia

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik.

TUDJ MEG TÖBBET

Nemzetközileg elismert, nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező specialistáink, a legújabb technológiák alkalmazásával, személyre szabott ellátással várnak.

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket.Szakorvosaink azon igyekeznek, hogy műtéti beavatkozás nélkül tudják megszüntetni vagy megelőzni olyan gerinc- és mozgásszervi panaszokat, mint a gerincfájdalom, derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom, gerincsérv, porckorongsérv.

Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

 

 

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szakembereink

Dr. Nagy Máté

Fájdalomambulancia, Idegsebészet
Specializációk:
 • fájdalomcsillapítás
 • intratekális gyógyszerezés
 • gerincvelő-stimuláció indikációjának megfelelő betegségek
Részletes adatlap

Dr. Nagy Máté

Fájdalomambulancia, Idegsebészet

Bemutatkozás

Orvosi diplomáját 2013-ban szerezte a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, 2011-ben Münchenben tanult, a Ludwig Maximilians Egyetemen. Idegsebész szakvizsgáját szintén Pécsett tette le. Munkája során az ideggyöki blokádok széles spektrumát alkalmazza, figyelme középpontjában állnak a különböző gerincbeavatkozások, mint például a porckorongsérvek operációja vagy a gerinc minimál-invazív csavaros-rudas rögzítő műtétei. Folyamatosan képzi magát az agy és gerinc stimulációs műtéteinek területén is, ami a fájdalmak végleges csillapítását szolgálhatja. A Doktor24 fájdalomambulancia szolgáltatásának specialistája.
Specializáció
 • fájdalomcsillapítás
 • intratekális gyógyszerezés
 • gerincvelő-stimuláció indikációjának megfelelő betegségek
Tanulmányok
 • 2013. Pécsi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar, általános orvos
 • 2019. idegsebészet szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

TUDÁSTÁR

Mivel foglalkozik a fájdalomambulancia?

Sajnálatos tény, hogy a fájdalommal élő páciensek nagy része bizonyos idő után reményvesztetté válik, különösen akkor, ha a panaszok a korábbi orvoslátogatások, a különböző fájdalomcsillapító szerek alkalmazása és az életmódváltás ellenére sem szűnnek meg. A fájdalomambulancia orvoscsapatának legfőbb célja, hogy pácienseit megszabadítsa a krónikus fájdalomtól, egyénre szabott, korszerű és célirányos eljárásokkal.

A fájdalomambulancia több orvosi szakterület képviselőinek összehangolt munkájára épül, így a fájdalommal küzdő betegeknek nem kell orvostól orvosig járniuk, hogy megoldást találjanak a problémáikra. A fájdalomambulancia tapasztalt orvosai hatékonyan csillapítják a hosszabb ideje fennálló, krónikus fájdalmat. Fájdalomambulanciánkon szakértőink megoldást kínálnak derékfájásra vagy idegbecsípődésre, isiászra, idegfájdalmakra, ízületi problémákra és minden olyan fájdalomtípusra, amely mozgásbeszűkülést okoz.

Milyen megoldásokkal dolgozik a fájdalomambulancia?

A fájdalomambulancia, a fájdalom okainak felderítésével és a fájdalom csillapításával foglalkozik. A gyakorta jelentkező és egyre erősödő fájdalom rontja életminőségünket, kapcsolatainkat, munkahelyi teljesítményünket. Éppen ezért elengedhetetlen segítség a fájdalom szakszerű kezelésében.  A Doktor24-ben idegsebész szakorvosunk fogadja a rendelésre érkező pácienseket, ahol a krónikus és akut fájdalmat egyaránt kezelik.

Hogy történik a vizsgálat?

 • Szóbeli kikérdezés a panaszokról, kórelőzményről
 • Alapos fizikális vizsgálat (segítségükkel megállapítható a károsodás jellege)
 • Bizonyos esetekben  szükség lehet további vizsgálatokra (labor és képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra – MR, CT, röntgen)

A fájdalom csillapítására azonnal is megkezdődhet a kezelés:

 • injekciós kezelés (fájdalomcsillapító, ízületi blokád, gyulladáscsökkentő)
 • speciális fájdalomcsillapító gyógyszerek felírása
 • egyéb idegrendszerre ható gyógyszerek felírása

Az azonnali fájdalomcsillapítást követően általában néhány nap leforgása alatt jellemzően helyreáll a mozgási képesség és az idegi funkciók jelentős része.

A kezelés további kiegészítő eszközei:

 • gyógyászati segédeszközök felírása
 • gyógytorna (mozgásszervi problémákra)
 • fizikoterápia (mozgásszervi fájdalmakra)
 • egyéb mozgásterápiás megoldások.

Ellátó intézmények

Doktor24 Multiklinika

1112 Budapest, Koszorúslány u. 1. A. ép.

Árlista


Járóbeteg ellátási áraink 2.000 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon több vizsgálat történik, a díj akkor is csak egy alkalommal kerül számlázásra.
Fájdalomambulancia kontroll konzultáció
28 000 Ft
Fájdalomambulancia szakorvosi konzultáció
33 000 Ft
Megszakítás