Karrier

Legyél a csapatunk tagja, a Doktor24 Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatójánál.

JELENLEGI POZÍCIÓINK

Ügyfeleink között a legnagyobb vállalatoktól a pár fős kisvállalkozásokig minden típusú cég megtalálható – már több mint 1500 cég választott minket egészségügyi szolgáltató partneréül.

Több, mint 950 kiváló szakemberrel 50 szakterületen, 10 helyszínen, 100 rendelőben kínálunk alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást: prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek, valamint vállalati ügyfeleinknek is.

2019-ben a Doktor24 Medicina Kft. aranyfokozatot ért el  az Év Felelős Foglalkoztatója pályázaton kisvállalkozás kategóriában. 

A díjra azok a foglalkoztatók pályázhattak, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik és megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli.

Ügyfeleink bizalmának köszönhetően a Doktor24 évek óta dinamikusan nő. Célunk, hogy egyre bővülő hálózatunkkal országos lefedettséget biztosítsunk. Harminc év tapasztalattal rendelkezünk az egészségügy terén, 2019-ben pedig megszereztük a PRIMUS Egyesület Minősített Magánegészségügyi Szolgáltató védjegyét.

 

Felnőtt szakterület
50
Felnőtt szakterület
Gyermek szakterület
20
Gyermek szakterület
Helyszín
9
Helyszín
Orvos-páciens találkozó évente
398
Orvos-páciens találkozó évente
elvégzett, sikeres műtét
10.000
elvégzett, sikeres műtét

ORVOS POZÍCIÓK (Budapest)

A Doktor24-nél mindenki arra koncentrálhat, amihez a legjobban ért. Mit kínálunk?

A Doktor24 integrált, komplex munkakörnyezetet, stabil, folyamatosan fejlődő intézményi hátteret nyújt orvosai számára. Nyugat-európai viszonylatban is versenyképes bérezés és környezet várja az itt elhelyezkedő szakorvosokat.

Ha nincs jelenleg az elérhető pozíciók között számodra megfelelő, de szeretnél a Doktor24 csapatában dolgozni, küldd el önéletrajzod, és egy rövid szakmai bemutatkozást, az általad betölteni kívánt pozíció, vagy szakterület megjelölésével a jelentkezes@doktor24.hu email címre, vagy töltsd ki online kérdőívünket, hogy adataid bekerüljenek rendszerünkbe.

Egészségügyi személyzeti pozíciók

Az egészségügyi szolgáltatók mit sem érnének szakmailag elismert, orvosokkal közösen gondolkodó munkatársak nélkül. A Doktor24 integrált, komplex munkakörnyezetet nyújt minden egészségügyi szakember számára. Csapatunkban az ország kiemelkedő orvosaival és szakembereivel lesz lehetőséged szorosan együttműködni és még tovább fejlődni. Biztonságot, a mindennapok élvezetes megélését, valamint hazánkban egyedülálló szemléletet nyújtunk a karriered kiteljesedéséhez.

Ha nincs jelenleg az elérhető pozíciók között számodra megfelelő, de szeretnél a Doktor24 csapatában dolgozni, küldd el önéletrajzod, és egy rövid szakmai bemutatkozást, az általad betölteni kívánt pozíció, vagy szakterület megjelölésével a jelentkezes@doktor24.hu  email címre, vagy töltsd ki online kérdőívünket, hogy adataid bekerüljenek rendszerünkbe.

 

 

Nem egészségügyi / irodai munkák

Munkatársaink nyitottak az innovatív eszközök használatára, hisznek az ügyfélközpontú, nyugatias szolgáltatói szemléletben, és munkájukkal készek közvetlenül alakítani szervezetünk fejlődését.

Ha nincs jelenleg az elérhető pozíciók között számodra megfelelő, de szeretnél a Doktor24 csapatában dolgozni, küldd el önéletrajzod, és egy rövid szakmai bemutatkozást, az általad betölteni kívánt pozíció, vagy szakterület megjelölésével a jelentkezes@doktor24.hu  email címre!

Palyazat Palyazat
Megszakítás