Gasztroenterológia

A Doktor24 gasztroenterológiai szakrendeléséhez különböző emésztőszervrendszeri panaszok esetén – étvágytalanság, testsúlycsökkenés, gyomorégés, reflux, hányinger, puffadás, székelési problémák stb. – fordulhatsz. Kiváló szakorvosaink nemcsak szakmailag felkészültek, hanem emberileg is számíthatsz rájuk: empátiát, figyelmet, szakszerű gondoskodást, fájdalommentes gyógyulást kaphatsz tőlük.

Rendelésünkön gyors és fájdalommentes ambuláns ellátások széles palettáját nyújtjuk, amelyeknek köszönhetően a lehető legkevesebb időre esel ki a munkából vagy tanulásból. Legyen szó tükrözéses vizsgálatokról (gyomortükrözés, béltükrözés), helicobacter vizsgálatról, ételérzékenység-vizsgálatokról, vagy irritábilis bél szindróma (IBS) kezelésről, a Doktor24 mindig úgy szervezi az ellátást, hogy minden ügyfélre a legrövidebb várakozási idő és legtöbb figyelem jusson.

Betöltés

RENDELÉSEK HELYSZÍNE

VÁLASSZ DÁTUMOT!

Betöltés...

VÁLASSZ IDŐPONTOT!

Nincs Időpont

A honlap tartalma kizárólag tájékoztatási célokat szolgál és nem minősül orvosi tanácsnak vagy diagnózisnak – panasz esetén mindig forduljon orvoshoz.

Copyright 2021 doktor24 – minden jog fenntartva

EVOLUT

Nabeel Mcgregor

ÁRLISTA

Vizsgálat neve ide kerül
20 000 Ft