Dr. Balogh Illés Ádám

Csecsemő- és gyermek- fül-, orr-, gégegyógyászat, Fül-, orr-, gégegyógyászat

Specializáció

Általános fül-orr-gégészeti panaszok. Vizsgálja és kezeli a gyermekkori gyakori fülgyulladást, az ehhez gyakran társuló hallás- és beszéd problémákat, különös tekintettel a szájpadhasadékkal és egyéb fejlődési rendellenességekkel társuló kórképeket.

Foglalkozik az átlagosnál gyakoribb és elhúzódóbb nátha és arcüreggyulladás problémájával, valamint mandula és orrmandula betegségeivel is.

- Nehéz orrlégzés, állandósuló szájlégzés, amihez gyakori nyákos orrváladék társul. Ezek rendszerint az orrmandula problémáira utaló panaszok.

- Akut gyulladás az orrüregben vagy a torokban (konkrétabban a garatnál és a gégénél), amihez nátha, meghűlés, láz és egyéb megfázásos tünetek tartoznak.

- Fülfájdalom, tartós füldugulás, nagyobb mennyiségű fülváladékozás, hallójárati gyulladás, hallásproblémák vagy fülzsírdugó gyanúja.

- Nyelési nehézségek, állandó torokfájdalom, gombócérzés a torokban.

- Beszédfejlődési- és hangképzési zavarok, melyek hátterében fül-orr-gégészeti, illetve kapcsolódó szervi elváltozások állhatnak.

- Idegen test jelenléte a hallójáratban vagy az orrban.

- Allergiás tünetek (állandó vizenyős orrfolyás, szempirosság, tüsszögés) tartós megjelenése.

- A feji és a nyaki régióban felfedezett duzzanatok vagy csomók.

- Valamennyi orrot, orrmelléküreget, garatot, gégét és fület érintő probléma, tartós orrdugulás, köhögés, elhúzódó nátha, visszatérő megfázás

Bemutatkozás
Dr. Balogh Illés Ádám 2014 júniusában szerzett általános orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen, 2019 novemberében pedig a fül-orr-gégészeti szakvizsgát szerezte meg ugyancsak a Semmelweis Egyetemen, kiválóan megfelelt minősítéssel.
Tanulmányok
  • 2014 június: Általános orvosi diploma, Semmelweis Egyetem, Cum laude minősítéssel
  • 2019 november: Fül-orr-gégészet szakvizsga, Semmelweis Egyetem, Kiválóan megfelelt minősítéssel
Tagságok
  • Magyar Orvosi Kamara
Beszélt nyelvek
HU,EN

IDŐPONTFOGLALÁS

Palyazat Palyazat
Megszakítás