Dr. Bódis Beáta

Endokrinológia, Diabetológia, Belgyógyászat, Lipidológia

Specializáció

Endokrinológia, diabetológia, obezitológia, lipidológia

Bemutatkozás
2005 óta szűkebb szakterülete az endokrin és anyagcsere betegségek, ezen belül diabetológia, obezitológia és lipidológia licenc vizsgával rendelkezik. A klinikán az osztályos betegek ellátásán kívül részt vett az endokrinológiai és diabetológiai járóbeteg szakellátásban, valamint a magyar és angol nyelvű graduális és posztgraduális oktatásban.
Tanulmányok

1992-ben szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. 1993-1996 között Ph.D. ösztöndíjas hallgatóként az alapkutatásban dolgozott a POTE I.sz. Belgyógyászati Klinikán a kísérletes gasztroenterológia területén, Ph.D értekezését 1998-ban védte meg.


1996-2024 között a PTE I.sz. Belgyógyászati Klinikán dolgozott, belgyógyász szakvizsgát 2001-ben, gasztroenterológiai szakvizsgát 2004-ben, endokrinológiai szakvizsgát pedig 2011-ben szerzett.

Tagságok

Tagja a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaságnak, a Magyar Diabetes Társaságnak, a Magyar Atherosclerosis Társaságnak és a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaságnak. Szakmai kongresszusok és továbbképzések rendszeres résztvevője és előadója.

Beszélt nyelvek
HU

IDŐPONTFOGLALÁS

Palyazat Palyazat
Megszakítás