Palyazat Palyazat
Sajtóközlemény

Összefogás az egészségért

2022. június 28.

A hazai magánegészségügyi szolgáltatók közösen segítik az Ukrajnából érkező menekülteket

Budapest, 2022. március 4. – Példaértékű iparági összefogással segítik az Ukrajnából érkező menekültek egészségügyi ellátását a hazai magánegészségügyi szektor meghatározó szereplői. A szektor vezető cégcsoportjai, a Doktor24 és a TritonLife által elindított kezdeményezés célja, hogy a hazai privát szolgáltatók minőségi, ingyenes egészségügyi ellátást biztosítsanak a háború miatt hazájukat elhagyni kényszerült embereknek.

A két cég vezetői, Lancz Róbert és dr. Fábián Lajos folyamatosan egyeztetnek a menekültek támogatására nyitott privát szolgáltatókkal, akik jelentkezését a help@doktor24.hu e-mail-címen is várják. A kezdeményezéshez első ütemben a Doktor24 Csoporthoz tartozó fővárosi Svábhegyi Gyermekgyógyintézet és Optokid, a székesfehérvári Life EgészségCentrum, és a pécsi Da Vinci Magánklinika, valamint a TritonLife-hoz tartozó T-DOC csatlakozott.

A támogatók köre az első hét végére további öt szolgáltatóval a Synlabbal, a szegedi Mediteammel, a budapesti Emineóval, és a Fájdalom Ambulanciával, valamint a miskolci Macroklinikával bővült.

A felajánlások között felnőtt- és gyermekszakorvosi, valamint labor- és képalkotó-diagnosztikai kapacitások és szolgáltatások szerepelnek, amelyekkel a partnerek országszerte segítik a Ukrajnából érkező menekültek ellátását.

A kezdeményezők létrehozták a www.osszefogasazegeszsegert.hu szolgáltatófüggetlen gyűjtőoldalt is, amelyen a csatlakozó cégeket, illetve az általuk felajánlott szolgáltatásokat
teszik elérhetővé.

További információ:
Oláh Péter
PR-ego Kommunikációs Ügynökség
Tel.: + 36 30 500-5221
e-mail: olah.peter@publicrelations.hu
www.doktor24.hu
https://www.facebook.com/doktor24.hu

 

Megszakítás