Klinikai onkológia

Onkológiai szakrendelésünkön rákmegelőzéssel kapcsolatos életmód tanácsadással, frissen felfedezett rosszindulatú daganatos betegségek gyors kivizsgálásával, általános onkológiai tanácsadással foglalkozunk.

TUDJ MEG TÖBBET

Az onkológiai vizsgálat során kell megbizonyosodni, hogy valóban daganatos betegség áll-e a tünetek hátterében. Ha igen, akkor szükséges megvizsgálni a daganat méretét, szövettani típusát, az áttétek jelenlétét is.  Nemzetközileg elismert, nagy tapasztalattal rendelkező specialistáink segítenek neked, hogy ebben a nehéz helyzetben biztonságban érezhesd magad és a legmegfelelőbb kezelésben részesülj.

Mivel foglalkozunk szakrendelésünkön?

Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó szakterület. A daganatos betegek sokszor hosszabb-rövidebb ideje fennálló panaszokkal kerülnek a vizsgálatokra, vagy a szűrővizsgálatok alapján merülhet fel a daganatos betegség gyanúja. Rendelésünkön onkológiai gondozást vállalunk, javaslatot adunk a kemoterápia szükségességéről és szakorvosunk másodvéleményt is ad. Ha szükséges, az onkológiai konzultáció keretében hasi ultrahangvizsgálatot végzünk.

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szakembereink

Dr. Németh Zsuzsanna

Klinikai onkológia, Sebészet
Specializációk:
  • javaslat a kemoterápia szükségességéről
  • másodvélemény
  • onkológiai konzultáció keretében hasi ultrahangvizsgálat
Részletes adatlap

Dr. Németh Zsuzsanna

Klinikai onkológia, Sebészet

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját 1993-ban szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1998-ban sebészeti, 2005-ben pedig klinikai onkológiai szakvizsgát tett. 1994-től kezdett hasi ultrahangvizsgálatokkal foglalkozni, elvégezte az ehhez szükséges tanfolyamokat. Dolgozott a Szent Margit Kórház Onkológiai Osztályán (2014-től főorvosként), 2019 február 1-től pedig az Országos Onkológiai Intézetben segíti a betegeket. Komoly tapasztalattal rendelkezik a sebészet, az emésztőszervi daganatok és emlőrákok területén. Klinikai onkológusként hatékony segítséget nyújt a daganatos betegségek gyors kivizsgálásában, másodvélemény készítésében, valamint a fájdalomcsillapítás beállításában.
Specializáció
  • javaslat a kemoterápia szükségességéről
  • másodvélemény
  • onkológiai konzultáció keretében hasi ultrahangvizsgálat
Tanulmányok
  • 1993. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvos
  • 1998. sebészet szakvizsga
  • 2005. klinikai onkológia szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

Ellátó intézmények

Doktor24 Cityzen Egészségközpont

1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet

Árlista

Onkológiai szakorvosi konzultáció
39 000 Ft