Klinikai onkológia

Onkológiai szakrendelésünkön rákmegelőzéssel kapcsolatos életmód tanácsadással, frissen felfedezett rosszindulatú daganatos betegségek gyors kivizsgálásával, általános onkológiai tanácsadással foglalkozunk.

TUDJ MEG TÖBBET

Az onkológiai vizsgálat során kell megbizonyosodni, hogy valóban daganatos betegség áll-e a tünetek hátterében. Ha igen, akkor szükséges megvizsgálni a daganat méretét, szövettani típusát, az áttétek jelenlétét is.  Nemzetközileg elismert, nagy tapasztalattal rendelkező specialistáink segítenek neked, hogy ebben a nehéz helyzetben biztonságban érezhesd magad és a legmegfelelőbb kezelésben részesülj.

Mivel foglalkozunk szakrendelésünkön?

Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó szakterület. A daganatos betegek sokszor hosszabb-rövidebb ideje fennálló panaszokkal kerülnek a vizsgálatokra, vagy a szűrővizsgálatok alapján merülhet fel a daganatos betegség gyanúja. Rendelésünkön onkológiai gondozást vállalunk, javaslatot adunk a kemoterápia szükségességéről és szakorvosunk másodvéleményt is ad. Ha szükséges, az onkológiai konzultáció keretében hasi ultrahangvizsgálatot végzünk.

 

Mivel fordulhatsz hozzánk?

Szakembereink

Dr. Molnár Zsuzsanna

Klinikai onkológia, Haematológia, Belgyógyászat
Specializációk:
Részletes adatlap

Dr. Molnár Zsuzsanna

Klinikai onkológia, Haematológia, Belgyógyászat

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját 1978-ban szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, 1979-től pedig az Országos Onkológiai Intézet Limfóma Centrumában dolgozik, 1991 óta főorvosként. 1984-ben belgyógyászati, 1988-ban klinikai onkológiai, majd 2007-ben klinikai haematológiai szakvizsgát tett, 2012 óta PhD fokozattal is rendelkezik. Fő érdeklődési területei: A Hodgkin lymphoma kezelése; a prognosztikus faktorok, biológiai markerek, PET/CT együttes alkalmazása a kezelés tervezésében, módosításában; a PET/CT alkalmazása a malignus lymphomák diagnosztikájában, a kezelés tervezésében.
Tanulmányok
 • 1978. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 1984. belgyógyászat szakvizsga
 • 1987. klinikai onkológia szakvizsga
 • 2007. haematológia szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

Dr. Németh Zsuzsanna

Sebészet, Klinikai onkológia
Specializációk:
 • javaslat a kemoterápia szükségességéről
 • másodvélemény
 • onkológiai konzultáció keretében hasi ultrahangvizsgálat
Részletes adatlap

Dr. Németh Zsuzsanna

Sebészet, Klinikai onkológia

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomáját 1993-ban szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1998-ban sebészeti, 2005-ben pedig klinikai onkológiai szakvizsgát tett. 1994-től kezdett hasi ultrahangvizsgálatokkal foglalkozni, elvégezte az ehhez szükséges tanfolyamokat. Dolgozott a Szent Margit Kórház Onkológiai Osztályán (2014-től főorvosként), 2019 február 1-től pedig az Országos Onkológiai Intézetben segíti a betegeket. Komoly tapasztalattal rendelkezik a sebészet, az emésztőszervi daganatok és emlőrákok területén. Klinikai onkológusként hatékony segítséget nyújt a daganatos betegségek gyors kivizsgálásában, másodvélemény készítésében, valamint a fájdalomcsillapítás beállításában.
Specializáció
 • javaslat a kemoterápia szükségességéről
 • másodvélemény
 • onkológiai konzultáció keretében hasi ultrahangvizsgálat
Tanulmányok
 • 1993. Semmelweis Orvostudományi Egyetem, általános orvos
 • 1998. sebészet szakvizsga
 • 2005. klinikai onkológia szakvizsga
Beszélt nyelvek
HU

Ellátó intézmények

Doktor24 Cityzen Egészségközpont

1134 Budapest, Váci út 37. I. emelet

Árlista

Onkológiai szakorvosi konzultáció
36 000 Ft
Haematológiai-onkológiai szakorvosi konzultáció
34 000 Ft
Haematológiai-onkológiai kontroll vizsgálat
29 000 Ft