Palyazat Palyazat
EXTRA Biztonság

EXTRA Biztonság

Ne bízd a véletlenre az egészségedet!

Amikor biztosra akarsz menni, hogy hosszú évtizedeket tölts egészségben, van megoldás. Add meg szervezetednek a maximális biztonságot!

Az elérhető legmagasabb szintű szűrési csomagunkban nemcsak a szervi egészségedet, az általános állapotodat vizsgáljuk, de képet kaphatsz az életmódod hatásairól, sőt azok megoldásáról is. Részletesen feltárjuk a szíved, emésztőszerveid, hormonháztartásod, mozgásszerveid, bőröd és látásod állapotát. A vizsgálatok során belgyógyász szakorvosunk segít áttekinteni az eredményeket, azokat összeveti a személyes és családi kórtörténettel, majd hatékony javaslatokat ad az esetlegesen szükséges további vizsgálatokra és kezelésekre. Erre a szűrőcsomagra érdemes egy napot rászánnod, mert a végén teljes körű, részletes és személyes egészségriportot adunk át neked.

Kiknek ajánljuk?

 • Rohanó, stresszes életmódú embereknek, akiknek fontos az egészségük megőrzése.
 • A maximális egészségi biztonságra törekvőknek.
 • 40 éves kor felett évente javasoljuk.

Mit kell tudnod a vizsgálatokról?

 • Érkezz éhgyomorra, a megelőző 6 órában ne fogyassz szilárd táplálékot.
 • A vizsgálatok nagyjából 4-6 órát vesznek igénybe, az eredményt 2 hét múlva küldjük neked
 • Az Extra Biztonság csomag szűréseit érdemes évente elvégeztetni.
 • A szűrőcsomagnak nincs korhatára, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Ha egyéb állapotfelmérésre van szükséged, tekintsd át a Doktor24 szakrendelésein elérhető vizsgálattípusokat, vagy érdeklődj a választható, kedvező feltételekkel elérhető kiegészítő vizsgálatokról központjainkban!

Testre szabott kiegészítő vizsgálatok neked

Tekintsd át az Extra Biztonság csomagban szereplő vizsgálatokat, és egészítsd ki tetszőlegesen bármilyen vizsgálattal, amelynek eredménye számodra fontos. Ha az Extra Biztonság csomag leleteinek megérkezésétől számított 5 munkanapon belül igényelsz az orvos által javasolt vagy egyénileg választott kiegészítő vizsgálatokat, azok listaárából tételenként 10% kedvezményt biztosítunk.

Az Extra Biztonság szűrőcsomag vizsgálatai:

 • nyugalmi és terheléses EKG-vizsgálat;
 • nagy laborcsomag;
 • mellkasröntgen;
 • pajzsmirigyultrahang;
 • carotis ultrahang;
 • hasi és kismedencei ultrahang;
 • emlő ultrahang (40 év alatt  hölgyeknek a csomag emlő UH-ot tartalmaz)
 • mammográfia  (40 év felett mammográfiai vizsgálatot)
 • nőgyógyászati vizsgálat;
 • kardiológiai vizsgálat + szívultrahang;
 • bőrgyógyászati szűrővizsgálat;
 • szemészeti vizsgálat;
 • tumormarker-vizsgálat;
 • urológiai vizsgálat + PSA (férfiaknak)
 • here ultrahang

 

Járóbeteg ellátási áraink 2.800 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet személyes, vagy on-line megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon, egy alkalommal több vizsgálat is történik, a díj akkor is csak egyszer kerül számlázásra.

A szűrőcsomag ára:

322 800 Ft

+36 1 44 33 200

A VIZSGÁLATOK LEÍRÁSA

EKG-vizsgálat

Terheléses EKG: a vizsgálat célja a fizikai terhelés szívre gyakorolt hatásai és a növekvő oxigénigény mérése. Nemcsak megállapítja a szívünk terhelhetőségét, de a mellkasi fájdalmak okának feltárására, a ritmuszavarok felderítésére is alkalmas, sőt arra is, hogy jelezze: milyen fizikai megerőltetést vállalhatunk életünkben az adott egészségi állapotban. A vizsgálaton egy szobakerékpárt kell tekerned, miközben a mellkasodra csatolt elektródák figyelik életjeleidet. A mérések befejezése után javasolt további tíz perc orvosi megfigyelés a pulzusszám normalizálódásáig.

Nagy laborcsomag

Kvalitatív és kvantitatív vérkép, amely feltárja a vércukorszintet, a vérsüllyedést, az LDL- és HDL-koleszterin-szintet, a pajzsmirigyserkentő hormon szintjét (TSH), a triglicerid, a karbamid, a kreatinin, valamint a májenzim (GOT, GPT és Gamma GT) értékeit. Olyan fontos élettani paramétereket is kimutat, mint a vérünkben található alkalikus foszfatáz, billirubin, nátrium, kálium és magnézium, összfehérje, CRP,  albumin, vas, ferritin, transzferrin értékei, húgysav. Vizeletvizsgálat: teljes vizelet és üledék

Mellkasröntgen

Ezzel a gyors vizsgálattal a mellkasi szervek – elsősorban a tüdő, a szív, a nagyerek, a bordák és a rekeszizom – árnyékát és eltéréseit vizsgáljuk. Hatékonyan tárhatjuk fel például a tüdőgyulladás, a tüdődaganatok, a tbc, a tüdőtágulat, a mellkasi folyadékgyülem, a szívbetegség következtében kialakuló kis vérköri pangás, a légmell figyelmeztető jeleit. A vizsgálatot végző asszisztens meg fog kérni, hogy félmeztelenül állj a röntgenkészülékbe, amely egy nagy levegővétel visszatartásának rövid ideje alatt elkészíti a felvételt.

Hasi és kismedencei ultrahang

Ezzel a rutinvizsgálattal a máj, az epeutak, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a gyomor és a bélrendszer gyulladásait, köveit, esetleges rosszindulatú elváltozásait tárjuk fel, valamint a lép, a vesék, a mellékvesék, a húgyhólyag, a méh és a petefészek, illetve a prosztata szerkezetét vizsgáljuk. Ez a vizsgálat kiemelten alkalmas a gyomor- és emésztési panaszok okainak felderítésére és a daganatos betegségek korai szűrésére. Az ultrahangvizsgálatnál kiemelten fontos, hogy azt éhgyomorra végezzük el.

Nőgyógyászati vizsgálat

A személyes kórtörténet feltárása után nőgyógyász szakorvosunk alapos vizsgálatot végez, amelynek része a nemi szervek manuális és ultrahangos vizsgálata, valamint a cytológiai mintavétel (amennyiben 1 éven belül nem történt ilyen vizsgálat).

Urológiai vizsgálat és PSA-mérés férfiaknak

A személyes kórtörténet és kórelőzmények feltárása után a szakorvos fizikális vizsgálatokat végez a nemi szervek és a prosztata egészségével kapcsolatban. A prosztataspecifikus antigén (PSA) mintavétele mindenképpen az urológiai vizsgálatot megelőzően történik, ami rendkívül fontos a gyulladások felfedezésében, illetve a 45 év feletti férfiaknál a prosztatarák megelőzésében és a daganatos betegség korai felismerésében.

Szemészeti vizsgálat

A látásegészség nem csak az éles látásról szól, hiszen befolyásolja mindennapi tevékenységeinket, testtartásunkat, sőt alvási szokásainkat is. A látásvizsgálat során nemcsak a gyakori, korrekciót igénylő látásproblémákat fedezzük fel, mint a rövid- és távollátás, az asztigmia vagy a korral járó presbiópia, de szakértő szemorvosaink a szemek állapotából olyan betegségek korai jeleit is képesek kiolvasni, mint a magas vérnyomás vagy a diabétesz.

Kardiológiai vizsgálat

Alapos kardiológiai vizsgálat során képzett szakorvosaink nemcsak a szív, de az érrendszer betegségeinek nyomait és előjeleit is feltárják. Így az olyan kardiovaszkuláris megbetegedések is időben kezelhetőkké vagy megelőzhetőkké válnak, mint a koszorúér‑betegség, a magas vérnyomás, a szívbillentyűk betegségei, a ritmuszavarok, az agyi érkatasztrófa és a perifériás artéria elzáródása.

Szívultrahang-vizsgálat

A vizsgálat nem jár sugárterheléssel, de képes vizuálisan is megmutatni a szakorvos számára a szív szerkezetét, üregeinek méretét, falainak és a vért irányító billentyűk mozgását. Ezzel nemcsak a szív szerkezetében fennálló problémák fedezhetők fel, de megállapítható a szív pumpáló ereje, valamint a vérnyomást befolyásoló rugalmassága is.

Pajzsmirigyultrahang

Ezzel a képalkotó vizsgálattal megállapítható a pajzsmirigylebenyek nagysága, a betegségre utaló elváltozások, felfedezhetők a mellékpajzsmirigy és a fültőmirigyek esetleges gyulladásai, rosszindulatú daganatai, valamint a nyálkövesség. A vizsgálat része a nyaki nyirokcsomók áttekintése, és az esetlegesen kóros nyirokmirigyek felkutatása.

Nyaki erek, carotis ultrahang

A nyaki verőerek falának és keringésének vizsgálatát jelenti. Szédülés, fülzúgás, fejfájás esetén fül-orr-gégész, neurológus, szív érrendszeri betegségek esetén belgyógyász, kardiológus, érsebész kéri a vizsgálatot.
Panaszmentes esetben szűrés bizonyos belgyógyászati betegségek pl. diabetes esetén, magas vérzsír szintek, dohányzás vagy szív érrendszeri családi kórelőzmény miatt javasolt.
A vizsgálat előkészítést nem igényel, fájdalom mentes és mellékhatással nem jár.

Bőrgyógyászati szűrővizsgálat

A teljes körű bőrvizsgálat a test rejtett, általad nehezen elérhető részeire is kiterjed. Célja, hogy felfedezze az anyajegyek kóros elváltozásait, a bőrdaganatok, az esetleges gombás, bakteriális vagy vírusos eredetű bőrbetegségek jeleit. A vizsgálat során a krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma) felismerése mellett lehetőség nyílik a faggyúmirigy-rendellenességek, a rosacea vagy az akne diagnózisára és szakértő kezelési javaslatok kidolgozására.

Fül-orr-gégészeti vizsgálat

A rendszeres fül-orr-gégészeti kontroll rendkívül fontos a légző- és a hallószervek egészségének fenntartásában. A külső hallójárat és a dobhártya állapotának felmérése fájdalommentes, amelyet szükség esetén kiegészít a hallójáratok tisztítása.  Szakorvosunk emellett vizuálisan átvizsgálja a szájüreget, a torkot és a garatot, majd egy tükör segítségével az orrüreg és a gége állapotát is.

Tumormarker-vizsgálat

Ez olyan anyagok, általában fehérjék vizsgálata, amelyeket vagy a szervezet termel a daganat növekedésére adott válaszként, vagy maga a daganatos szövet képez. Néhány tumormarker specifikus egy-egy rákféleségre, míg mások többféle típusú rák esetén is előfordulnak. A vizsgálat a laborban levett vér felhasználásával történik.

Belgyógyászati szakvizsgálat és szűrővizsgálat

Szakorvosunk a többi vizsgálat eredményeinek összegzése előtt személyesen is megvizsgál, segít feltárni a személyes és családi kórtörténetedet, majd részletes értékelést ad az egészségi állapotodról, illetve írásbeli javaslatot készít, ha további vizsgálatokat tart szükségesnek.

Megszakítás