PÁLYÁZAT

Kedvezményezett neve: Kastélypark Klinika Kft.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.16-22-2023-00383
Támogatás mértéke: 55%
Támogatás összege: 103 262 851 Ft
Projekt megvalósítás határideje: 2023.10.30
Projekt címe: Egészségügyi szolgáltatás modernizálása és kapacitásbővítése megújuló energiaforrás használatával a Kastélypark Klinikán

A Projekt célja:
A Kastélypark Klinika Kft. 2021. évben feltételesen visszatérítendő nem térítendő támogatásban részesült a GINOP PLUSZ-1.2.1 program keretében.
A GINOP PLUSZ-1.2.1-21 kódszámú felhívás célja, hogy mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását, fejlesztéseit támogassa.

Kastélypark Klinika Kft. 2002-ben alakult, főtevékenysége 86.10-Fekvőbeteg-ellátás. A Klinika a Doktor24 Csoport tagja, mely a magyar magánegészségügyi piac egyik vezető szolgáltatója. Több, mint 500 kiváló szakemberrel 35 szakterületen, 6 helyszínen, 90 rendelőben kínál alap- járó- és fekvőbeteg-ellátást, prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

A projektben az épület energetikai korszerűsítésére, az orvosi eszközpark megújítására és munkavállalók képzésére kerül sor. A fejlesztés szervesen illeszkedik az intézmény működési környezetébe, a piacon elérhető legújabb eszközök és technológiák beszerzésével hatékonyabb működési környezetet jön létre, mely nagyobb számú betegellátást tesz lehetővé. A projektben a modern gyógyító környezet megteremtését célzó eszközök kerülnek beszerzésre, melyek a Klinika ellátási területéhez, az ortopédiai sebészethez kapcsolódnak.

A projekt a Kastélypark Klinika tatai telephelyén, 24 hónap alatt valósul meg.

Palyazat Palyazat
Megszakítás