Alap Gondoskodás

Alap Gondoskodás

Gondoskodás, ami mindenkinek jár

Építsd az egészségedet erős alapokra! Ez a szűrőcsomag megadja azt a nélkülözhetetlen áttekintést a szervezeted állapotáról, amelynek alapján megtudod, mire érdemes odafigyelned.

Az egészség nemcsak a betegség hiányát jelenti, de azt az egyensúlyt is, amelyikkel testünk hosszú távon képes felkészülni az egészségi problémák elleni védelemre. A szűrővizsgálati csomag neve azért Alap Gondoskodás, mert segítségével mindenki alapvető információkhoz juthat hosszú távú egészségmegőrzéséhez. A vizsgálatok során belgyógyász szakorvosunk áttekinti az eredményeket, azokat összeveti a személyes és családi kórtörténettel, majd hatékony javaslatokat ad az esetleg szükséges további vizsgálatokra és kezelésekre.

Kinek ajánljuk?

Évente egy alkalommal mindenkinek, aki tudatosan vigyáz az egészségére.

Mit kell tudnod a vizsgálatokról?

  • Érkezz éhgyomorra, a megelőző 6 órában ne fogyassz szilárd táplálékot.
  • A vizsgálatok nagyjából 2 órát vesznek igénybe, a kiértékelést kb. 2 hét múlva küldjük neked
  • Az Alap Gondoskodás szűrőcsomagot érdemes évente elvégeztetni.
  • A szűrésnek nincs korhatára, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Testre szabott kiegészítő vizsgálatok neked

Tekintsd át az Alap Gondoskodás csomagban szereplő vizsgálatokat, és egészítsd ki tetszőlegesen bármilyen vizsgálattal, amelynek eredménye számodra fontos. Ha az Alap Gondoskodás csomag leleteinek megérkezésétől számított 5 munkanapon belül igényelsz az orvos által javasolt vagy egyénileg választott kiegészítő vizsgálatokat, azok listaárából tételenként 10% kedvezményt biztosítunk.

Ha részletesebb, specifikusabb állapotfelmérésre van szükséged, tekintsd meg a többi szűrőcsomagunk tartalmát, és válassz közülük kedvező feltételekkel!

Az Alap Gondoskodás szűrőcsomag vizsgálatai:

  • nyugalmi EKG-vizsgálat;
  • nagy laborcsomag;
  • mellkasröntgen;
  • hasi és kismedencei ultrahang;
  • belgyógyászati szakvizsgálat

 

Járóbeteg ellátási áraink 2.800 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet személyes, vagy on-line megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon, egy alkalommal több vizsgálat is történik, a díj akkor is csak egyszer kerül számlázásra.

 

A szűrőcsomag ára:

96 800 Ft

 

+36 1 44 33 200

A VIZSGÁLATOK LEÍRÁSA

Nyugalmi EKG-vizsgálat

Ezzel a rutinvizsgálattal a szív egészségét vizsgáljuk úgy, hogy annak elektromos jeleit a szakorvos által értelmezhető jelekké alakítjuk. Ezzel megállapítható a percenkénti szívverések száma, szabályossága és a szív ingerképzése. Feltárja a ritmuszavarokat, az ingervezetési problémákat, a szív esetleges károsodását és a szívizom oxigénellátási problémáit. Sőt, a szívkamrák falának vastagságáról és problémáiról is képet kaphatunk. Előkészületet nem igényel, de a vizsgálat előtt érdemes néhány percet pihenni, hogy az azt megelőző séta vagy lépcsőzés miatti emelkedett szívritmus ismét nyugalmi állapotba kerüljön.

Nagy laborcsomag

Teljes vérképet készítünk, amely feltárja a vércukorszintet, a vérsüllyedést, az LDL- és HDL-koleszterin-szintet, a pajzsmirigyserkentő hormon szintjét (TSH), a triglicerid-, karbamid-, kreatininértékeket, és a májenzim (GOT, GPT és Gamma GT) értékeit. Olyan fontos élettani paramétereket is kimutat, mint a vérünkben található alkalikus foszfatáz, billirubin, nátrium, kálium és magnézium, fehérjék, albumin, vas, ferritin, transzferrin értékei és a vérrögképződési összetevők (D-dimer). Tartalmazza még a szívizom-károsodás vizsgálatát (TnT), a C-reaktív fehérje (CRP), a vörösvértest süllyedési sebessége (We), a kreatin-kináz (CK), kreatin-kináz-MB (CK-MB) mérését. A vérvételt teljes körű vizeletvizsgálat egészíti ki.

Mellkasröntgen

Ezzel a gyors vizsgálattal a mellkasi szervek – elsősorban a tüdő, a szív, a nagyerek, a bordák és a rekeszizom – árnyékát és eltéréseit vizsgáljuk. Hatékonyan tárhatjuk fel például a tüdőgyulladás, a tüdődaganatok, a tbc, a tüdőtágulat, a mellkasi folyadékgyülem, a szívbetegség következtében kialakuló kis vérköri pangás, a légmell figyelmeztető jeleit. A vizsgálatot végző asszisztens meg fog kérni, hogy félmeztelenül állj a röntgenkészülékbe, amely egy nagy levegővétel visszatartásának rövid ideje alatt elkészíti a felvételt.

Hasi és kismedencei ultrahang

Ezzel a rutinvizsgálattal a máj, az epeutak, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a gyomor és a bélrendszer gyulladásait, köveit, esetleges rosszindulatú elváltozásait tárjuk fel, illetve a lép, a vesék, a mellékvesék, a húgyhólyag, a méh és a petefészek, illetve a prosztata szerkezetét vizsgáljuk. Ez a vizsgálat kiemelten alkalmas a gyomor- és emésztési panaszok okainak felderítésére, valamint a daganatos betegségek korai szűrésére. Az ultrahangvizsgálatnál kiemelten fontos, hogy azt éhgyomorra végezzük el.

Belgyógyászati szakvizsgálat

Szakorvosunk a többi vizsgálat eredményeinek összegzése előtt személyesen is megvizsgál, segít feltárni a személyes és családi kórtörténetedet, majd részletes értékelést ad az egészségi állapotodról, illetve írásbeli javaslatot készít, ha további vizsgálatokat tart szükségesnek.

Palyazat Palyazat
Megszakítás