Palyazat Palyazat
START állapotfelmérés

START állapotfelmérés

Kezdd itt az egészségmegőrzést!

Állapotfelmérő csomagunk a legfontosabb tudnivalókat mutatja meg szervezeted állapotáról. Ha rendszeresen jársz egészségügyi szűrésekre, már ezek az alapadatok is utat mutathatnak egészséged megőrzéséhez, vagy megnyugtató eredményként jelezhetik, hogy jó úton jársz.

A csomag tartalma a fontos információkkal szolgáló vérkép, a tüdőd és érrendszered egészségét vizsgáló mellkasröntgen és a szívegészség vizsgálatára alkalmas EKG. A vizsgálatok során belgyógyász szakorvosunk segít áttekinteni az eredményeket, azokat összeveti a személyes és családi kórtörténettel, majd javaslatokat ad az esetleg szükséges további vizsgálatokra és kezelésekre.

Kinek ajánljuk?

Évente egy alkalommal mindenkinek, aki tudatosan vigyáz az egészségére.

Mit kell tudnod a vizsgálatokról?

  • Érkezz éhgyomorra, a megelőző 6 órában ne fogyassz szilárd táplálékot.
  • A vizsgálatok nagyjából 2 órát vesznek igénybe, a kiértékelést kb. 2 hét múlva küldjük neked
  • A START állapotfelmérést érdemes évente elvégeztetni.
  • A szűrőcsomagnak nincs korhatára, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Testre szabott kiegészítő vizsgálatok neked

Tekintsd át a START állapotfelmérés csomagjában szereplő vizsgálatokat, és egészítsd ki tetszőlegesen bármilyen vizsgálattal, amelynek eredménye számodra fontos. Ha a START csomag leletének megérkezésétől számított 5 munkanapon belül igényelsz az értékelőorvos által javasolt vagy egyénileg választott kiegészítő vizsgálatokat, azok listaárából tételenként 10% kedvezményt biztosítunk.

Ha részletesebb, specifikusabb állapotfelmérésre van szükséged, tekintsd meg a többi szűrőcsomagunk tartalmát, és válassz közülük kedvező feltételekkel!

A START állapotfelmérés szűrőcsomag vizsgálatai:

  • nyugalmi EKG-vizsgálat;
  • kis laborcsomag;
  • mellkasröntgen;
  • belgyógyászati szakvizsgálat.

 

Járóbeteg ellátási áraink 2.800 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet személyes, vagy on-line megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon, egy alkalommal több vizsgálat is történik, a díj akkor is csak egyszer kerül számlázásra.

A szűrőcsomag ára:

56.800 Ft

+36 1 44 33 200

A VIZSGÁLATOK LEÍRÁSA

Általános tudnivalók a szűrőcsomagokról
Nyugalmi EKG-vizsgálat

Ezzel a rutinvizsgálattal a szív egészségét vizsgáljuk úgy, hogy annak elektromos jeleit a szakorvos által értelmezhető jelekké alakítjuk. Ezzel megállapítható a percenkénti szívverések száma, szabályossága és a szív ingerképzése. Feltárja a ritmuszavarokat, az ingervezetési problémákat, a szív esetleges károsodását és a szívizom oxigénellátási gondjait. Sőt, a szívet alkotó kamrák falvastagságáról és azok problémáiról is képet kaphatunk. Előkészületet nem igényel, de a vizsgálat előtt érdemes néhány percet pihenni, hogy az azt megelőző séta vagy lépcsőzés miatti emelkedett szívritmus ismét nyugalmi állapotba kerüljön.

Kis laborcsomag

Egy vérvétel után laboratóriumi vizsgálatokkal mérjük meg véred legfontosabb értékeit, többek között a vörösvértestek számát, a süllyedési értéket, az immunrendszered működését jelző fehérvérsejtszámot és összetételét, koleszterin- és vércukorszintedet, valamint a szöveteid egészségét jelző laktát-dehidrogenáz- (LDH-) értéket.

Mellkasröntgen

Ezzel a gyors vizsgálattal a mellkasi szervek – elsősorban a tüdő, a szív, a nagyerek, a bordák és a rekeszizom – árnyékát és eltéréseit vizsgáljuk. Így hatékonyan tárhatjuk fel például a tüdőgyulladás, a tüdődaganatok, a tbc, a tüdőtágulat, a mellkasi folyadékgyülem, a szívbetegség következtében kialakuló kis vérköri pangás, a légmell figyelmeztető jeleit. A vizsgálatot végző asszisztens meg fog kérni, hogy félmeztelenül állj a röntgenkészülékbe, amely egy nagy levegővétel visszatartásának rövid ideje alatt elkészíti a felvételt.

Belgyógyászati szakvizsgálat

Szakorvosunk a többi vizsgálat eredményeinek összegzése előtt személyesen is megvizsgál, segít feltárni a személyes és családi kórtörténetet, majd részletes értékelést ad az egészségi állapotodról, illetve írásbeli javaslatot készít, ha további vizsgálatokat tart szükségesnek.

Megszakítás