Palyazat Palyazat
KIEMELT figyelem

KIEMELT figyelem

Mert az egészséged többet érdemel

Tudj meg többet magadról és arról, hogyan érheted el az általánosnál jobb egészségi állapotot, és hogyan győzheted le a stresszt! A tested minden pontja megérdemli a kiemelt figyelmet.

Ha komolyan veszed az egészségedet, kibővített szűrővizsgálati csomagunkkal nemcsak a legfontosabb élettani információkat szerezheted meg, de az általános egészségügyi szűrések eredményénél részletesebb képet kaphatsz a látásod, a szíved és több fontos szerved állapotáról. A vizsgálatok során belgyógyász szakorvosunk segít áttekinteni az eredményeket, azokat összeveti a személyes és családi kórtörténeteddel, majd javaslatokat ad az esetlegesen szükséges további vizsgálatokra és kezelésekre.

Kiknek ajánljuk?

 • Rohanó, stresszes életmódú embereknek, akiknek fontos egészségük megőrzése.
 • 40 éves kor felett bárkinek.

Mit kell tudnod a vizsgálatokról?

 • Érkezz éhgyomorra, a megelőző 6 órában ne fogyassz szilárd táplálékot.
 • A vizsgálatok nagyjából 3 órát vesznek igénybe, a kiértékelést kb. 2 hét múlva küldjük neked
 • A Kiemelt Figyelem szűrést érdemes évente elvégeztetni.
 • A szűrőcsomagnak nincs korhatára, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Testre szabott kiegészítő vizsgálatok neked

Tekintsd át a Kiemelt figyelem csomagban szereplő vizsgálatokat, és egészítsd ki tetszőlegesen bármilyen vizsgálattal, amelynek eredménye számodra fontos. Ha a szűrőcsomag leleteinek megérkezésétől számított 5 munkanapon belül igényelsz az orvos által javasolt vagy egyénileg választott kiegészítő vizsgálatokat, azok listaárából tételenként 10% kedvezményt biztosítunk.

Ha egyéb állapotfelmérésre van szükséged, tekintsd át a Doktor24 szakrendelésein elérhető vizsgálattípusokat, vagy érdeklődj a választható, kedvező feltételekkel elérhető kiegészítő vizsgálatokról központjainkban!

A Kiemelt figyelem szűrőcsomag vizsgálatai:

 • nyugalmi EKG-vizsgálat;
 • nagy laborcsomag;
 • mellkasröntgen;
 • hasi és kismedencei ultrahang;
 • pajzsmirigy ultrahang
 • nőgyógyászati vizsgálat (nőknek);
 • urológiai vizsgálat + PSA (férfiaknak);
 • szemészeti vizsgálat;
 • belgyógyászati szakvizsgálat.

 

Járóbeteg ellátási áraink 2.800 Ft egészségügyi adminisztrációs díjat tartalmaznak, melyet személyes, vagy on-line megjelenésenként számítunk fel, így ha egy napon, egy alkalommal több vizsgálat is történik, a díj akkor is csak egyszer kerül számlázásra.

A szűrőcsomag ára:

191 800 Ft

+36 1 44 33 200

A VIZSGÁLATOK LEÍRÁSA

Nyugalmi EKG-vizsgálat

Ezzel a rutinvizsgálattal a szív egészségét vizsgáljuk úgy, hogy annak elektromos jeleit a szakorvos által értelmezhető jelekké alakítjuk. Ezzel megállapítható a percenkénti szívverések száma, szabályossága és a szív ingerképzése. Feltárja a ritmuszavarokat, az ingervezetési problémákat, a szív esetleges károsodását és a szívizom oxigénellátási problémáit. Sőt, a szívet alkotó kamrák falvastagságáról és problémáiról is képet kaphatunk. Előkészületet nem igényel, de a vizsgálat előtt érdemes néhány percet pihenni, hogy az azt megelőző séta vagy lépcsőzés miatti emelkedett szívritmus ismét nyugalmi állapotba kerüljön.

Nagy laborcsomag

Teljes vérképet készítünk, amely feltárja a vércukorszintet, a vérsüllyedést, az LDL- és HDL-koleszterin-szintet, a pajzsmirigyserkentő hormon szintjét (TSH), a triglicerid-, karbamid-, kreatininértékeket, valamint a májenzim (GOT, GPT és Gamma GT) értékeit. Emellett olyan fontos élettani paramétereket is kimutat, mint a vérünkben található alkalikus foszfatáz, billirubin, nátrium, kálium és magnézium, fehérjék, albumin, vas, ferritin, transzferrin értékei és a vérrögképződési összetevők (D-dimer). Tartalmazza még a szívizom-károsodás vizsgálatát (TnT), a C-reaktív fehérje (CRP), a vörösvértest süllyedési sebessége (We) és a kreatin-kináz (CK), a kreatin-kináz-MB (CK-MB) mérését. A vérvételt teljes körű vizeletvizsgálat egészíti ki.

Mellkasröntgen

Ezzel a gyors vizsgálattal a mellkasi szervek – elsősorban a tüdő, a szív, a nagyerek, a bordák és a rekeszizom – árnyékát és eltéréseit vizsgáljuk. Ezzel hatékonyan tárhatjuk fel például a tüdőgyulladás, a tüdődaganatok, a tbc, a tüdőtágulat, a mellkasi folyadékgyülem, a szívbetegség következtében kialakuló kis vérköri pangás, a légmell figyelmeztető jeleit. A vizsgálatot végző asszisztens meg fog kérni, hogy félmeztelenül állj a röntgenkészülékbe, amely egy nagy levegővétel visszatartásának rövid ideje alatt elkészíti a felvételt.

Hasi és kismedencei ultrahang

Ezzel a rutinvizsgálattal a máj, az epeutak, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a gyomor és a bélrendszer gyulladásait, köveit, esetleges rosszindulatú elváltozásait tárjuk fel, illetve a lép, a vesék, a mellékvesék, a húgyhólyag, a méh és a petefészek, valamint a prosztata szerkezetét vizsgáljuk. Ez a vizsgálat kiemelten alkalmas a gyomor- és az emésztési panaszok okainak felderítésére és a daganatos betegségek korai szűrésére. Az ultrahangvizsgálatnál kiemelten fontos, hogy azt éhgyomorra végezzük el.

Nőgyógyászati vizsgálat

A személyes kórtörténet feltárása után nőgyógyász szakorvosunk alapos vizsgálatot végez, amelynek része a nemi szervek manuális és ultrahangos vizsgálata, valamint a cytológiai mintavétel (amennyiben 1 éven belül nem történt ilyen vizsgálat).

 

 

Urológiai vizsgálat és PSA-mérés (férfiaknak)

A személyes kórtörténet és kórelőzmények feltárása után a szakorvos fizikális vizsgálatokat végez a nemi szervek és a prosztata egészségével kapcsolatban. A prosztataspecifikus antigén (PSA) mintavétele mindenképpen az urológiai vizsgálatot megelőzően történik, ami rendkívül fontos a gyulladások felfedezésében, illetve a 45 év feletti férfiaknál a prosztatarák megelőzésében és a daganatos betegség korai felismerésében.

Szemészeti vizsgálat

A látásegészség nem csak az éles látásról szól, hiszen befolyásolja mindennapi tevékenységeinket, testtartásunkat, sőt alvási szokásainkat is. A látásvizsgálat során nemcsak a gyakori, korrekciót igénylő látásproblémákat fedezzük fel, mint a rövid- és távollátás, az asztigmia vagy a korral járó presbiópia, de szakértő szemorvosaink a szemek állapotából olyan betegségek korai jeleit is képesek kiolvasni, mint a magas vérnyomás vagy a diabétesz.

Kardiológiai vizsgálat

Az alapos kardiológiai vizsgálat során képzett szakorvosaink nemcsak a szív, de az érrendszer betegségeinek nyomait és előjeleit is feltárják. Így az olyan kardiovaszkuláris megbetegedések is időben kezelhetőkké vagy megelőzhetőkké válnak, mint a koszorúér-betegség, a magas vérnyomás, a szívbillentyűk betegségei, a ritmuszavarok, az agyi érkatasztrófa és a perifériás artéria elzáródása.

Belgyógyászati szakvizsgálat

Szakorvosunk a többi vizsgálat eredményeinek összegzése előtt személyesen is megvizsgál, segít feltárni a személyes és családi kórtörténetedet, majd részletes értékelést ad az egészségi állapotodról, illetve írásbeli javaslatot készít, ha további vizsgálatokat tart szükségesnek.

Megszakítás